çok sevindim ..kızlar ben doğum yaptım 22 kasımda.herkese nasip etsin tanrım.hepinizi öpüyorum
herkese merhabalar,siteye yen, üye oldum ve böyle bir sitede dert ortaklığı yaptığınız için çok mutlu oldum...
bebeğim 5 aydır olmuyor,bunun sonucunda aile hekimime danıştım ve kan testi istedi..
tsh değerim 9,4 çıktı(hatta bu durumda hamile kalamıycamı,kalırsam bile bebeğin yapışıp kalacağını,ilerlemeyeceğini söyledi..
inanılmaz hisler hisseettim,sanırım beni en iyi sizler anlayabilirsiniz..
hemen bir araştırma hastanesine gittim,dün kan testim yapıldı,perşembe sabahıda ultrasonum var..
heycanlı,endişeli,korkulu,ama içimde gizli bir sevinçle ve umut taşıyan birisiyim bu aralar...
yorgunluğum ve aşırı duygusallığımı eklemiyorum bile..
allah hepimizin yardımcısı olsun ve o mucizeyi bizede yaşamayı nasip etsin dillerim ki..içimde kıpırdayan sağlıklı bir canlı büyütmek,kalp atışlarını dinlemek hatta kokusu duymak istiyorum..çok şeymi istiyorum
merhabalar bende tiroid hastasıyım 2003 te guatrdan ameliyat oldum.tiroid bezlerinin çoğu alındığı için levotiron içiyorum.hormon tahlillerim normal çıkıyor. dört yıllık evliyim hiç korunmadığım halde hamile kalamadım.rahim filmindede sağ tüpüm tıkalı çıktı.iki defa aşılama yapıldı tutmadı.doktor tüp bebek dedi ben biraz ara verdim. bahara başlıyacağım tüp bebek tedavisine. Allah bütün çocuk özlemi çekenlere hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin...
çok iyi anlıyorum seni. bana doktorlar olmaz demiyolar, ama okuduğum kadarıyla çok zor hamile kalınması öylemi? neden direk sölemiyolar umut veriyolar. troid bezleri alınınca hamile kalınabiliyosa nedne almıyolar kafam karıştı?
çok iyi anlıyorum seni bende 1 ay önce öğrendim troid olduğumu tsh 7.4 çıktı 1 ay ilaç kullandım şimdi 0.028 e düştü ilacımı azalttı doktor. kadın doğuma gittim bugün yumurtam olgunlaşmış çatlatma iğnesi verdi yarın için oda çok ağrı yapıyormuş çok korkuyorum
selam canım nedne troit bezlerinin alınmasını istiyosun veya düşünüyosun ki :26:
ayrıca galiba 7 küsürmüş benimde 8 çıktığını biliyorum ama ilaçla normal seviyeye düşüyor kısa bir sürede
ama ilacı ve tahlili aksatmamk lazım
ben eutrox 150 mg kullanıyorum bu arada
selam canım nedne troit bezlerinin alınmasını istiyosun veya düşünüyosun ki :26:
ayrıca galiba 7 küsürmüş benimde 8 çıktığını biliyorum ama ilaçla normal seviyeye düşüyor kısa bir sürede
ama ilacı ve tahlili aksatmamk lazım
ben eutrox 150 mg kullanıyorum bu arada[/QUOTE
tabi bide ne çok merak ettiğim şey benim durumda olup hamile kalıp normal bir çocuk sabibi olan var mı?
levotiron içen arkadaşlar sabah aç karna içilecek.eğer kahvaltıdan sonrada tok iken içilmesi gereken hap var ise üç saate yakın bir süre sonra içilecekmiş veya öbür öğünlerde.ikisi aynı vakitte içildiği zaman levotiron tam olarak etkisini koyamazmış.tabi o zamanda tahlil sonuçları düzensiz çıkıyor endokrin uzmanı prof. ***** özata nın bir makalesinde okumuştum paylaşmak istedim.
çok tşk ederim,ben sadece levotiron kullanıyorum ama eczacı tok karnına dedi ve üzerine yazdı..aç karnınamı almalıyım yani??
levotiron içen arkadaşlar sabah aç karna içilecek.eğer kahvaltıdan sonrada tok iken içilmesi gereken hap var ise üç saate yakın bir süre sonra içilecekmiş veya öbür öğünlerde.ikisi aynı vakitte içildiği zaman levotiron tam olarak etkisini koyamazmış.tabi o zamanda tahlil sonuçları düzensiz çıkıyor endokrin uzmanı prof. ***** özata nın bir makalesinde okumuştum paylaşmak istedim.
ewet 5 aylık hamileyim levotıronla kan yapıcı ilacımın arasına 2 saat mesafe koyuyorum çünki ilaçlar aynı anda alınınca faydası yokmuş
beni ameliyat yapan doktorda tok karna iç demişti ama tahlil sonuçları düzensiz çıkıyordu.şimdi aç karna içiyorum çok şükür düzenli tahlil sonuçları. yakın bir akrabamız dahiliye doktoru oda aç karna içileceğini söyledi.istersen doktoruna sor.
kokmana gerek yok canım bende o ilaçtan kullanıyorum engel olmaz dikkat etmen yeter bende bir düşük yaptım ikinciyi hala denemedik ama korkmuyorum kendimi hazır hissetmeyi bekliyorum daha dogrusu doz ayarlanmas lazım tamamdır dedim zaman yapıcaz sende içini rahat et endişelenme sağlıklı gülerrabbim herkese acil şifalar versin..
6 ekimde değerlerim 9.4 çıkmıştı
10 aralıkta 5.1 e düştü :))
doktorum bile bu duruma şaşırdı çünkü ben ilaç kullanmamıştım.aile hekimim 9.4 sonucuna yorum yapıp ilaç vermeden beni devlet hastanesine yönlendirmişti..şuanda LEVOTİRON kullanmaya başladım..
bu değerler sizce hala daha hamile kalmama engelmidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?