kokmana gerek yok canım bende o ilaçtan kullanıyorum engel olmaz dikkat etmen yeter bende bir düşük yaptım ikinciyi hala denemedik ama korkmuyorum kendimi hazır hissetmeyi bekliyorum daha dogrusu doz ayarlanmas lazım tamamdır dedim zaman yapıcaz sende içini rahat et endişelenme sağlıklı güler
tşk ederim peki düşüğün sebebi neydi?özel değilse paylaşırmısın
tabiki canım ben düşük yaptıktan sonra ögrendim hastalıgımı o zaman doktor kesin bir şey söyleyemem demişti 9. ay oldu şimdi en kısa zamanda doktora gitmek istiyorum ilaç kullanıyorum ve kokmuyorum hamilelikten degerlerimiz birbirine yakın sende korkma ben pazartesi gidiyorum doktora bakalım hayırlısı olur inşallah hemen başlıcaz çalışmalara byy
kızlar ben aranıza yeni katıldım.7 senelik evliyim ve her sabah aç karına 4\3 levitron alıyorum ve yaşadığım müddetçede almak durumundayım.benim adetlerim çok şükür düzenlidir.kilo problemimde yok ama bebişimde olmuyorbende paylaşmak istedim bu durumumu...hayırlısı olsun hepimiz adına inşş
çok iyi anlıyorum seni bende 1 ay önce öğrendim troid olduğumu tsh 7.4 çıktı 1 ay ilaç kullandım şimdi 0.028 e düştü ilacımı azalttı doktor. kadın doğuma gittim bugün yumurtam olgunlaşmış çatlatma iğnesi verdi yarın için oda çok ağrı yapıyormuş çok korkuyorum
çok tşk ederim,ben sadece levotiron kullanıyorum ama eczacı tok karnına dedi ve üzerine yazdı..aç karnınamı almalıyım yani??
ilk troidim çıktığı zaman tsh:7.4 sonraki ay 0,028, en sonda 0.007 nolcak böle anlamadım.
bende levotron içiyorum hormonlarda düzenli adetimde düzenli hamile kalamıyorum.senin hormonların düzenli mi.inş hepimizin de bebişi olur.
Allah rızası için troidi olup hamile kalan yok mu hiç.... yazsın
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..tiroidden uzunca bir süre çok acılar çeken ve hamile kalan biriyim..sizlere biraz olsun destek olurum inşallah. korunmayı bıraktıktan sonra kendi kendime aylarca adet olamadım yaklaşık 6 ay boyunca gittiğim doktorlar hep saçma sapan ilaçlar verdi. ay sonra yapılan testlerde önce hipertiroidi olduğumu öğrendim şimdiye kadar hiç duymamıştım.sonra devlet hastanesinde gittiğim doktorun verdiği yanlış ilaç yüzünden 0.037 olan TSH değerim 20 günde 91 e çıktı. bu seferde hipotiroidi oldum.tabi bu arada aylar geçmeye ve ben psikolojik olarak yıpranmaya devam ediyorum.derken yeni bi doktor buldum ve 3 ay ilaç kullandıktan sonra tsh normale dödü çok şükür.ancak ben hala adet olamıyordum ve hamilede kalamıyordum bu arada 1 sene geçti.sonra kadın doğum doktoruna gittim bütün gücümü toplayıp kararlıydım başarcaktımilk ay günde iki tane klomen kullandım tumurta takibi yaptık ve bir tane bile yumurtam büyümedi.ikinci ay artık umudumu iyce kesmiştim günde 3 tane klomen kullandım ve 1 yumurtam oldu çok şükür kendinden çatladı ve şuan 7
haftalık hamileyim çok uzattım özür dilerim ama umudunu kaybetme..sorun olursa seve seve cevaplarım..alllah yardımcın olsun
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..tiroidden uzunca bir süre çok acılar çeken ve hamile kalan biriyim..sizlere biraz olsun destek olurum inşallah. korunmayı bıraktıktan sonra kendi kendime aylarca adet olamadım yaklaşık 6 ay boyunca gittiğim doktorlar hep saçma sapan ilaçlar verdi. ay sonra yapılan testlerde önce hipertiroidi olduğumu öğrendim şimdiye kadar hiç duymamıştım.sonra devlet hastanesinde gittiğim doktorun verdiği yanlış ilaç yüzünden 0.037 olan TSH değerim 20 günde 91 e çıktı. bu seferde hipotiroidi oldum.tabi bu arada aylar geçmeye ve ben psikolojik olarak yıpranmaya devam ediyorum.derken yeni bi doktor buldum ve 3 ay ilaç kullandıktan sonra tsh normale dödü çok şükür.ancak ben hala adet olamıyordum ve hamilede kalamıyordum bu arada 1 sene geçti.sonra kadın doğum doktoruna gittim bütün gücümü toplayıp kararlıydım başarcaktımilk ay günde iki tane klomen kullandım tumurta takibi yaptık ve bir tane bile yumurtam büyümedi.ikinci ay artık umudumu iyce kesmiştim günde 3 tane klomen kullandım ve 1 yumurtam oldu çok şükür kendinden çatladı ve şuan 7 haftalık hamileyim çok uzattım özür dilerim ama umudunu kaybetme..sorun olursa seve seve cevaplarım..alllah yardımcın olsun
Allah rızası için troidi olup hamile kalan yok mu hiç.... yazsın
Merhaba canım, öncelikle çok sevindim hamile kalabilmene
Benim hikayem şöle;6 ay korunmadan geçip hala hamile kalamayınca ben çok korktum ve kadın doğumcuya gittim . hormon testleri yapıldı tsh 7.4 ve prolaktin 684 çıktı bana guatır olduğumu ve bu durumda bir ilaç veremeyeceğini söledi doktor ve dahiliyeye gönderdi. dahiliye doktoru günde 1 tane 150 mg euthyrox verdi, 1 ay sonra kontrole gittiğimde tsh 0.028 e inmişti. doktor 1 gün tam 1 gün yarım almamı söledi kadın doğumcuyada gittim aynı gün prolaktin 348'e inmişti bu arada bana yumurtlama ilacı verdi. günde 3 tane ve adetimin 10n günü gelmemi söledi ultrosonla alttan muayene etti ve bir tane yumurtamın olduğunu ver yeterli büyüklüğe ulaştığını söledi ve çatlatma iğnesi yazdı iğneyi oldum fakat 28 gün sonra adet oldum. tekrar dahiliyeye gittim. bu sefer tsh 0,007 ye inmişti çok moralim bozuldu birde bazı problemler yaşadım o sırada eşimle doktor psikolojik dedi vs. şimdi aynı ilacım 50 mg olanını her gün tam alıyorum. acaba doktor yanlış tedavimi uyguluyo yoksa bu ani düşme nedne kaynaklanıyo anlamadım bu ay kadın doğuma gitmedim tsh bu kadar anormalken. doktora sorduumda ise bana net bişi sölemiyo hamile kalmama troidle mi ilgili diyorum %40 zorlaştırır diyo. acaba başka bir sorunum mu var bimiyorum. durum böle yani sen ne yapmamı önerrirsin başarmış biri olarak
canım neden çatlatma iğnesi vurdu normal yumurtan geliştiyse normalde çatlar bende yumurta takibi yapıldı bu ay bakalım hamiş kalabildimmi
canım ben 3 yaşından beri hipotroid hastasıyım ve ilacımı aç karnına alıyorum değerlerim normal sende aç karnına al bence tok içende hiç duymamışdım canım
tatlım ben bu topiği uzun zamandan beri takip ediyorum tiroid hastası olupta o kadar cok hamile kalıpta bebeğini kucağına alan varki rabbim bizlerede nasip eder inş. ben 2 kere düşük yaptım şu anda 3 ay oldu 3. bebek için çalışmalar yapıyoruz bende hipotroid hastasıyım kan değerlerim normal levatron kullanıyorum fakat aynı zamanda kan pıhtılaşmasıda çıktı su anda folbiol aspirin ve levatron kullanıyorum bu arada senin değerin baya düşük böylede hamile kalamazsın tatlım
o yüzden ilacının değerini düşürmen lazım 1-1.5-2-2.5 olması lazım en fazla 2.5 en düşükte 1 olması lazım hamile kalabilmen için birde anti tpo değeride önemli tabi umarız tez zamanda ikimizde sağlıklı bir şekilde hamile kalırız canım
bende ayni ilaci kullaniyorum 125 gr doktorun ilacinin dozunu ayarlamasi lazim 3 ay düzenli kan dan degerlere bakmasi lazim ilacin dozunu sabitlestirsin hormonlarina göre
SLM ARKADASIM BENIMDE TIROID RAHATSIZLIGIM VAR HEMDE 6 SENEDIR VE 4, YASINDA OGLUM VAR . simdi yine cocuk istiyoruz o yüzden 2 ayda bir kan degerlerimi ölctürüyorum doktor bu ay hapimin dozunu arttirdi biraz daha hormana ihtiyacim varmis. ben anlamistim saten ellerimde sisme ve estahta artma oldumu hemen ölctür. düzenli ilacini aliyorsan kanini aldiriyorsan cocuk olmamasi icin bir sebeb üretmiyor canim. sormak istedigin varsa sorabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?