valla bende aynı, hele troid olduğumu öğrenmeden önce doktor nedir bilmiyodum, şimdi devamlı doktorlardayım, bende erken saatte hep gidiyom ondan mı cinsiyet görünmüyo bilmem ki, önemli deil ama insan hayal ediyo ya bebeğini, önce erkek diyince ben ona kanalize oldum:) ben de gittiğimde 19. haftada olcam ertık görürüz umarım. daha hiç eşya almadım, içimden geliyo ama korkuyorum, renkten dolayı değil, ne bileyim..erken gibi geliyo, yatak baktım netten bi tek, çok güzel şeyler buldum ama demonte hepsi, montaj yapmıyolar. yatak ve bir köşesinde dolap, al kısmında büyük çekmeceler model olarak çok beyendim. bakalım kısmet... senin troid kaça düşmüm bu arada?
tsh 3.70 den 1.5 a düşmüş bu çok sorun değildi ama t4 0.69 a düşmüş sorun bundan kaynaklandı büyük ihtimalle. bizim randevu cuma günüydü ama dayanamıcam cumaya kadar diye bugün 16:30 a aldık inşallah cinsiyeti öğreniriz ..haber veririm...
merabalar kızlar bende 10aylık evliyim vajinismustum 2 ay önce yendim şimdide tiroidlerim bozulmuş hipertiroid ve nodüllerde var dr.ya ameliyat yada iyot tedavisi dedi kesin çözüm için. ben öncelikle bebek istiyorum degerlerim normale inince hamile kalsam ne olur acaba bu konuda tecrübe yaşayanlar bana yardım edebilirmi tecrübelerinizi anlatırmısınızlütttffnnnnn cvp bekliyorummmmmm
bende konak hastahanesinde dahiliye bölümüne selami beye gidiyorum ilacımı ayarlıyor memnunum yani
önemli bi sorun gibi gözükmüyo canım, güzel haberlerini bekliyorum..
tsh 3.70 den 1.5 a düşmüş bu çok sorun değildi ama t4 0.69 a düşmüş sorun bundan kaynaklandı büyük ihtimalle. bizim randevu cuma günüydü ama dayanamıcam cumaya kadar diye bugün 16:30 a aldık inşallah cinsiyeti öğreniriz ..haber veririm...
merhaba,
salı günü selami bey'e randevu aldım, eski sonuçlarımı götürücem, yeni ölçüm sonuçları ne kadar zamanda çıkıyo konakta aynı gün veriyolar mı?
sabah kan verirsem öğlene çkıyor..bugün gördüm yazını doktordan gelince bizede bilgi ver canım
ya ben bebege zararı olur diye korkuyorum ilaçlarla normale döndükten sonra hamile kalsam hamilelikte yine yükselirmi acabcanım tıroıd rahatsızlılı gebeyle ılıskısı var .ama gebe kalınmaz dıyede kural yok.guatr hastaları,tıroıd hastalarıda gebe kalabılır.hormonları ılacla dengelıyorlar sen kafana takma.
doktoruna danışman lazım bunu canım, ameliyattan sonra gebelikte bir sorun olucak mı? diye sor doktoruna sana tavsiyem endokronoloji uzmanına git bide ona göster. ama ameliyat olduktan sonra gebe kalamanlar var benim gördüğüm. umarım gerek kalmaz.
selam canım . aynen sölediğin gibi oldu, sabah verdim 12.20 de çıktı, malesef düşmemiş tsh :4,71 ilacın dozu 100 den 125 e çıktı bakalım inş düşer 3 hafta sonbra tekrar bakıcak. senin kaçlarda?
ya kızlar birde hipo olanlar hamile kalmakta zorlanıyo galiba hiper olanlardadamı aynı durum var e ben ameliyet olsam hipo olcam hamile kalmakta zorlancam şimdi yapsam hiperim napıcam ya[/QUO
ameliyat olunca hipo olcam ne demek anlamadım? ameliyattan kastın troid bezini aldırmaksa ki öledir herhalde, ozaman hamile kalmak çok zor diye biliyorum ama bunu doktora danışman lazım onlar ameliyattan önce mi sonra mı bebek sahibi olmanı öneriyolar?
ya kızlar birde hipo olanlar hamile kalmakta zorlanıyo galiba hiper olanlardadamı aynı durum var e ben ameliyet olsam hipo olcam hamile kalmakta zorlancam şimdi yapsam hiperim napıcam ya
benim en son 0.99 çıkmıştı bende 10 mayısda gidicem memnun kaldınmı doktordan?..tsh düşer inş kafana takma
:) okadar çok doktor değiştirdim sayısını hatırlamıyorum üstelik 6-7 ay içinde, o yüzden memnuniyet konusunda temkinliyim, banada 3 hafta sonra gel dedi, tahlil kağıdına 10 mayıs yazmış anlamadım ozaman 2 hafta sonra olmuş oluyo acaba tarihlerimi karıştırdı? sana nasıl yapıyo, bide tekrar gittiğimde muayene açtırıp aynı anda tahlil kağıdını da mı vercem, önce tahlili yaptırmam lazım çünkü, nasıl oluyo?
yanlış yazmış olabilir..bende 10 mayısda gidicem belki karşılaşırız orda önce muayeneye giriyorum sonra kan tahlili yaptırıyorum kan tahlili yaptırmak daha pahalı sanırsam..biraz karışık oluyor yani
yanlış yazmış olabilir..bende 10 mayısda gidicem belki karşılaşırız orda önce muayeneye giriyorum sonra kan tahlili yaptırıyorum kan tahlili yaptırmak daha pahalı sanırsam..biraz karışık oluyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?