merhaba arkadaşlar,
evlendikten kısa bir sre sonra korunmadığımız halde hamile kalamadığımı fark ettim ve troid hastası olduğumu öğrendim, çok üzüldüm, çok ağladım,haşimato olduğumu öğrenince, bunların detaylarına girmicem, sorularınız olursa seve seve yanıtlarım şu an 5 aylık bir bebişim var , allah sizede nasip etsin en kısa zamanda,
sevgiler.
slm kızlar.yrn kontrolüm var.inş tsh yükselmiştirrrrr dua edin banaaaaa
inşallah canım inşallah.benimkide düşmüştür:)
doktorunla görüştünmü cnm? tsh tam ideal seviyeye gelmiş t3 t4 de iyi ama diğerleriyle iilgili iyice bi sor istersen . senin tiroidin haşimato mu?kızlar merhaba.ya dün sonuçlarımı aldım ve üzüleyimmi sevineyimmi bilemedimtahlil sonuçlarım şöyle çıktı:
TSH:1.35
T3:3.20
T4:0.95
ANTİ TG:164
ANTİTPO:1300
E2:22.83
PROLAKTİN:69.38
MAKRO PROLAKTİN:33.81
bana demişlerdi tsh düşünce prolaktin de düşer hani nerde.yükselmiş.birde bu makro prolaktin tam olarak ne oluyor kızlarbilen var mı? anti tpo internetten okuduğum kadarıyla düşmüyormuşne yapcam ben ya
doktorunla görüştünmü cnm? tsh tam ideal seviyeye gelmiş t3 t4 de iyi ama diğerleriyle iilgili iyice bi sor istersen . senin tiroidin haşimato mu?
kızlar merhaba.ya dün sonuçlarımı aldım ve üzüleyimmi sevineyimmi bilemedimtahlil sonuçlarım şöyle çıktı:
bana demişlerdi tsh düşünce prolaktin de düşer hani nerde.yükselmiş.birde bu makro prolaktin tam olarak ne oluyor kızlarbilen var mı? anti tpo internetten okuduğum kadarıyla düşmüyormuşne yapcam ben ya
kızlar merhaba.ya dün sonuçlarımı aldım ve üzüleyimmi sevineyimmi bilemedimtahlil sonuçlarım şöyle çıktı:
Canım sen malesef haşimatosun senin gebelik için ayrıca tedavi görmen gerekecek şimdi bunu öğrenince çocuğu zor olur haşimatoların ile ilgili bir sürü konu okuyacaksın sakın üzülme haşimato olup hamile kalan çok insan var ama sürekli bir kontrol gerekli peşini sakın bırakma sevgiler...
tsh ın gayet iyi ama prolaktinin yüksek bir görün bakalım doktoruna tedavi önersin üzülme sakın bunlar ilaçla düzelecek şeyler en azından streste prolaktini yükseltir biliyorsun kafana takma tedavini ol gerisini zamana bırak canım benim..
kızlarr kızlarr çok iyisiniz saolun verdiğiniz pozitif enerji için.çok şükür tsh düştü ,ama prolaktin dostinex içmeme rağmen düşmemişti.yani 2 ayda sadece 59 dan 54 e düşümüştü.şimdi bu ay içmedim 70 olmuş.sanırım tekrar başlıcam.şimdi ben onuda düşürürsem inşallah 3 ay sonra falan düşer belki birde bende polikistikover var.değerleri düşürcez sonrada yumurtlama takibine başlıcaz.benim klomenle büyüyor yumurtalarımyaş geçiyor ya temmuzda 29 olcam.allah yardımcımız olsun.
canım değerim aynı sennki gibiydi bende ne kadar süre dostinex içtim düşüyodu bırakıyodum katlanıyodu o kadar cok arastırma yaptımki kendimce kadın doğumcu sebebini araştırmıyo yüksek diye dostinexi dayayıp geçiyor ben yaptıgım araştırmalar sonucunda trioid hastası oldugumu öğrendim hemde haşimoto hipotroid sana endokroloji bölümüne muayne olmanı tavsiye ederim gecmiş olsun.
ahh canım ya ,bende tam bunu merak ediyorum.ne oldu peki düştümü prolaktinin.yani endokrine gittin ve sana prolaktin düşürmek için nasıl bir tedavi uyguladı.bende gidcem endokrine pazartesi.ama bana tedavini yazarmısın canım burdan.
ya arkadaşlar ne oldu neden kimse cvp yazmıyor
kızlarr kızlarr çok iyisiniz saolun verdiğiniz pozitif enerji için.çok şükür tsh düştü ,ama prolaktin dostinex içmeme rağmen düşmemişti.yani 2 ayda sadece 59 dan 54 e düşümüştü.şimdi bu ay içmedim 70 olmuş.sanırım tekrar başlıcam.şimdi ben onuda düşürürsem inşallah 3 ay sonra falan düşer belki birde bende polikistikover var.değerleri düşürcez sonrada yumurtlama takibine başlıcaz.benim klomenle büyüyor yumurtalarımyaş geçiyor ya temmuzda 29 olcam.allah yardımcımız olsun.
Canim sana verilen ilaci omur boyu kullanman lazim birakmadan bizim hastaliklarimiz muzmin gecen hastaliklar degil malesef. Bu arada ben 31 yasindayim dert etme...
canım ben kaç gündür tahlil sonucunu yazarsın diye bekliyorum. ben de dün gittim doktora ilacı 22 gün kullandım tsh 15den 0.74e indi hamilelik düşünebilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?