Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

canım ne mutlu sana:)allah ömrünü uzun etsin.ben bugün adet oldum ya ama üzülmüyorum çünkü bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum.bir an önce ilaçlarıma başlayıp aşılamamı yaptırayım diyorum.bende hipotroidim .1 aydır ilaç içiyorum bakalım ayın 15 inde tahlil sonuçlarım tekrar ne verecek.biz sormadan da sen anlatabilirsin.zevkle okuruz:)

arkadaşlar haftaya kontrole gitmem gerek ama endokrin bölümünde en erken bir ay öncesine yer var dahiliyeye gitsem olur mu

kızlar benim bir tanıdığımda guatr vardı onun dış guatr dı ama. radyasyon tedavisi filan gördü aynı zamanda hipertansiyon hastasıydı. yıllarca ilaç kullanmasına rağmen tedavilere rağmen sadece ilerlemeyi durdurdular ama yinede 3 tane çocuğu oldu. hemde düşündüğü gibi tık diye oldu bebekleri allah inşallah sizlere de nasip eder evlat. kafanıza takmamaya çalışın fazla ve çokça dua edin. inşallah isteyen herkes çocuk sahibi olur

kızlar merhaba.ya dün sonuçlarımı aldım ve üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim tahlil sonuçlarım şöyle çıktı:

TSH:1.35
T3:3.20
T4:0.95
ANTİ TG:164
ANTİTPO:1300
E2:22.83
PROLAKTİN:69.38
MAKRO PROLAKTİN:33.81

bana demişlerdi tsh düşünce prolaktin de düşer hani nerde.yükselmiş.birde bu makro prolaktin tam olarak ne oluyor kızlarbilen var mı? anti tpo internetten okuduğum kadarıyla düşmüyormuşne yapcam ben ya

doktorunla görüştünmü cnm? tsh tam ideal seviyeye gelmiş t3 t4 de iyi ama diğerleriyle iilgili iyice bi sor istersen . senin tiroidin haşimato mu?

doktorunla görüştünmü cnm? tsh tam ideal seviyeye gelmiş t3 t4 de iyi ama diğerleriyle iilgili iyice bi sor istersen . senin tiroidin haşimato mu?

valla nasıl isimlendirildiğini bilmiyorum canım.önceki doktorum söylememişti.yarın gideceğim bakalım sonuçları göstermeye.ama internetten okuduğum kadarıyla haşimato. bilmiyorum napcaz

Canım sen malesef haşimatosun senin gebelik için ayrıca tedavi görmen gerekecek şimdi bunu öğrenince çocuğu zor olur haşimatoların ile ilgili bir sürü konu okuyacaksın sakın üzülme haşimato olup hamile kalan çok insan var ama sürekli bir kontrol gerekli peşini sakın bırakma sevgiler...

tsh ın gayet iyi ama prolaktinin yüksek bir görün bakalım doktoruna tedavi önersin üzülme sakın bunlar ilaçla düzelecek şeyler en azından streste prolaktini yükseltir biliyorsun kafana takma tedavini ol gerisini zamana bırak canım benim..

kızlarr kızlarr çok iyisiniz saolun verdiğiniz pozitif enerji için.çok şükür tsh düştü ,ama prolaktin dostinex içmeme rağmen düşmemişti.yani 2 ayda sadece 59 dan 54 e düşümüştü.şimdi bu ay içmedim 70 olmuş.sanırım tekrar başlıcam.şimdi ben onuda düşürürsem inşallah 3 ay sonra falan düşer belki birde bende polikistikover var.değerleri düşürcez sonrada yumurtlama takibine başlıcaz.benim klomenle büyüyor yumurtalarım yaş geçiyor ya temmuzda 29 olcam.allah yardımcımız olsun.

canım değerim aynı sennki gibiydi bende ne kadar süre dostinex içtim düşüyodu bırakıyodum katlanıyodu o kadar cok arastırma yaptımki kendimce kadın doğumcu sebebini araştırmıyo yüksek diye dostinexi dayayıp geçiyor ben yaptıgım araştırmalar sonucunda trioid hastası oldugumu öğrendim hemde haşimoto hipotroid sana endokroloji bölümüne muayne olmanı tavsiye ederim gecmiş olsun.

ahh canım ya ,bende tam bunu merak ediyorum.ne oldu peki düştümü prolaktinin.yani endokrine gittin ve sana prolaktin düşürmek için nasıl bir tedavi uyguladı.bende gidcem endokrine pazartesi.ama bana tedavini yazarmısın canım burdan.

ya arkadaşlar ne oldu neden kimse cvp yazmıyor

selam kizlar benim 2aydir tsh 0.01idi önceden ise yüksekti 4.60di sonra 0 olunca doktor birak ilaclari dedi bende biraktim dereotu kürünü kullandim sali günü test yaptim 3.7 olmus ve Haftaya Sali 28.02.2012 günümde 2tane dondurulmus embiryom transfer edilecek doktorum yiniden saliya kadar ilk 3gün L Thyroxin 75 kullan dedi 3gün sonradan L Thyroxin 50 liklen devam et dediki transfere kadar az düssün diye sizce bu degerlerde hamilelik olurmu tutunurlarmi embiryolar tabi saliya kadar kesin düserde ama kaca düser bilmiyorum...

Canim sana verilen ilaci omur boyu kullanman lazim birakmadan bizim hastaliklarimiz muzmin gecen hastaliklar degil malesef. Bu arada ben 31 yasindayim dert etme...

Canim sana verilen ilaci omur boyu kullanman lazim birakmadan bizim hastaliklarimiz muzmin gecen hastaliklar degil malesef. Bu arada ben 31 yasindayim dert etme...

ya canım doktorlar kafamı karıştırıyor.şimdi makro prolaktinim 33 çıktı ilaç içmene gerek yok dedi.bu değeri referans alcaz dedi.tsh da düşmüş çok şükür mart ayında aşılama yaptırcam inşallah:)bir an önce gelsin mart bakalım:)

canım ben kaç gündür tahlil sonucunu yazarsın diye bekliyorum. ben de dün gittim doktora ilacı 22 gün kullandım tsh 15den 0.74e indi hamilelik düşünebilirsin dedi

benimde 1.35 banada tamam dedi ve hala içiyorum ilacı,tabi ömür boyu içeceğim için.ama ben korkuyorum sıfırlanmasıda iyi değilmiş.sürekli takip etcez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…