geçmiş olsun canım allah en kısa zamanda tekrar bebiş nasip etsin sana normal yolla mı olmuştu hamileliğin tiroidine baktırıyormuydun
meraba kızlarrr burda sizleri görünce yazayım dedim bendede hipotroidim var ve hamileliğe engelolduğunu biliyorum ama 2 aydır ilaç kullanıyorum değerlerim düşmeye başlamış hiç hamilelik geçirmediimm ve bu böyle deva edecek diye çok korkuyorum ilaçlarla olmadı aşılama ve tüp bebeğe geçicez inş.. onlardan sonuç alırızz aşılama da tiroid engel oluyomu yoksa düşmesimi bekleniyo yardımcı olursanız ççokk sevinrimm..
arkadaşlarım bu topiği açan ve bu topikte görüş bildirmiş kişilerin hepsi hamile kaldı dert etmeyelim sıra da bize de gelecek inşallah. bu arada benim de sorum var tsh 15idi bir ay ilaç kullandım 0.75e indi doktor bir yıl sonra gel dedi daha hastalığım çıkalı bir ay oldu oysaki tekrar ölçüm için bir yıl çok değil mi
bir yıl çok fazla canım ben her ay gidiyorum endokrine..vakit kaybetmeden başka bir doktora muayene ol sen
Geçmiş olsun.Kesinlikle dr. unu değiştirmelisin.Benimde hipotroidim var ve bebek düşünüyorum.Dr um bu nedenle 20 günde bir tahlil yaptırmamı istiyor.Ona göre ilaç düzenlemesi yapılıyor.Sende eğer bebek düşünoyrsan troid çok öemli normal düzeyde olmalı ilaçları çok düzenli kullanmalısın.
arkadaşlarım bu topiği açan ve bu topikte görüş bildirmiş kişilerin hepsi hamile kaldı dert etmeyelim sıra da bize de gelecek inşallah. bu arada benim de sorum var tsh 15idi bir ay ilaç kullandım 0.75e indi doktor bir yıl sonra gel dedi daha hastalığım çıkalı bir ay oldu oysaki tekrar ölçüm için bir yıl çok değil mi
canım eğer değerlerin düşmeye başladıysa düşmesini bekle derim...seni korkutmak istemem ama bebekte sağlık sorunlarına yol açabiliyor..dikkat et canım
bende hipotiroit hastasıyım teşhis konulduktan 6 ay sonra gebe kaldım şimdi 2 yaşında ikizleirm var ben hamile kalamayınca dr gittim o zaman öğrendim hastalığımı 1 yıl gebe kalamamıştım yaklaşık ilaçlarla düşünce yumurtlama takibi yapıldı ve doğal yoldan gebe kaldım
canım bu troidlerin en normal değerleri kaç olmalı biliyomusun hiçbir fikrim yok bu konuda.evet troid eksikliğininn bebekte sorun oluşturduğunu duymuştum rabbim sağlılkı sıhhatli verir inş. herşeyde bi hayır vardır belki acele etmemek lazımm..
samenta bat ne zaman
normal değer en fazla 4 olması gerekiyor canım ben bebeklerimi kaybetmeden önce en son gitmiştim 11 den altıya düşmüştü..
şimdi ibrahim saraçoğlunun dereotu kürünü kullanıyorum bakalım işe yarayacakmı..hem ilacımıda kullanıyorum..bakalım sonuç ne olacak..ölçtürdüğümde yazarım buraya..
. bir hafta önce tedavi için gittim hormon testlerine bakıldı rahim filmi çekildi sorun yok bende şükür.. esim de gitti onda da sorun yok... bu ay cok önemliymiş rahim filmi ardından gebelik sansı artıyomuş.. eger olmazsa serephone verdi adetliyken kullanacakmışım... Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
sağol canım cvbın içinnn..bebeklerimi derken ikizlerinimi kaybettin geçmiş olsun canm inş. hayırlısı arkadan gelir.dereotu kürünü bende denemek isterdim ama derotu prolaktin hormonunu yükseltiyormuşşş seninde prlaktin yüksekliği şikayetin varsa kullanma derim bende ibrahim saraçoğlundan duymuştummm..inş.. rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip ederrr bizlere
canım merhaBA bendede pek sorun bulamıyorlar sadece prolaktinim yüksekti 59 falan ama makro prolaktinim 33 çıkınca doktor önemsemedi.rahim filminden sonra gebelik artarmış derler ama neyazıkki benim 7 ay oldu tık yokinşallah senin şansın güler arkadaşım...
merhaba mlk07 nasılsın.ben seni hatırlıyorum daha önce başka topiklerdede konuşmuştuk.inşallah hatırladın sende:)senin ikizlerin nezaman oldu ,ama kaybetmişsin üzüldüm.yinede şanslısın ki hamile kalabiliyorsun canım,şükür et.ben hiç tadamadım o duyguyu ne yazııki.tadacağada benzemiyorum.hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?