Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

meraba kızlarrr burda sizleri görünce yazayım dedim bendede hipotroidim var ve hamileliğe engelolduğunu biliyorum ama 2 aydır ilaç kullanıyorum değerlerim düşmeye başlamış hiç hamilelik geçirmediimm ve bu böyle deva edecek diye çok korkuyorum ilaçlarla olmadı aşılama ve tüp bebeğe geçicez inş.. onlardan sonuç alırızz aşılama da tiroid engel oluyomu yoksa düşmesimi bekleniyo yardımcı olursanız ççokk sevinrimm..

arkadaşlarım bu topiği açan ve bu topikte görüş bildirmiş kişilerin hepsi hamile kaldı dert etmeyelim sıra da bize de gelecek inşallah. bu arada benim de sorum var tsh 15idi bir ay ilaç kullandım 0.75e indi doktor bir yıl sonra gel dedi daha hastalığım çıkalı bir ay oldu oysaki tekrar ölçüm için bir yıl çok değil mi

geçmiş olsun canım allah en kısa zamanda tekrar bebiş nasip etsin sana normal yolla mı olmuştu hamileliğin tiroidine baktırıyormuydun

sağol tatlım evet normal yolla gebe kalmıştım..her gün 1 adet levotiron hormon hapı kullanıyordum...ama yetmedi sanırım ikiz olduğu için ...yani ben öyle düşünüyorum en son tsh 6 idi

Son düzenleme:

canım eğer değerlerin düşmeye başladıysa düşmesini bekle derim...seni korkutmak istemem ama bebekte sağlık sorunlarına yol açabiliyor..dikkat et canım

bir yıl çok fazla canım ben her ay gidiyorum endokrine..vakit kaybetmeden başka bir doktora muayene ol sen

uzun zamandır boştu bu topik kimseler bişey yazmıyordu:)konuşabileceğim arkadaşların artması güzel olmuş:)kızlar bende aşılama başlıcaktım b u ay ama dktorum bir ay daha bekleyelim dedi.içtiğim ilaçlar sayesinde doktor kendiliğinden gebe kalabilirsin dedi.beklicez bakalım bukadar bekledik bu ay da bekleriz.herkeze slmlar...

bende hipotiroit hastasıyım teşhis konulduktan 6 ay sonra gebe kaldım şimdi 2 yaşında ikizleirm var ben hamile kalamayınca dr gittim o zaman öğrendim hastalığımı 1 yıl gebe kalamamıştım yaklaşık ilaçlarla düşünce yumurtlama takibi yapıldı ve doğal yoldan gebe kaldım

Geçmiş olsun.Kesinlikle dr. unu değiştirmelisin.Benimde hipotroidim var ve bebek düşünüyorum.Dr um bu nedenle 20 günde bir tahlil yaptırmamı istiyor.Ona göre ilaç düzenlemesi yapılıyor.Sende eğer bebek düşünoyrsan troid çok öemli normal düzeyde olmalı ilaçları çok düzenli kullanmalısın.

sağol canım dikkate alacağım ve yardımın için teşekkür ederim salı günü gidiyorum doktora bi de endokrin de sıra bulunmuyo bir aydan önce ben o yüzden dahiliyey gitmiştim endokrinci sıram daha yeni geldi

bencede bir yıl çok canım doktorum benim her gittiğimde troid testi yaptırıp hapı yükseltmemizi veya düşürmemizi felan söylemişti gerçi 3 aydır aynı dozu kullanıyorum benim sonuçlara göre doz ayarı buymuş sene başka bi doktora görün istersenn.

canım eğer değerlerin düşmeye başladıysa düşmesini bekle derim...seni korkutmak istemem ama bebekte sağlık sorunlarına yol açabiliyor..dikkat et canım

canım bu troidlerin en normal değerleri kaç olmalı biliyomusun hiçbir fikrim yok bu konuda.evet troid eksikliğininn bebekte sorun oluşturduğunu duymuştum rabbim sağlılkı sıhhatli verir inş. herşeyde bi hayır vardır belki acele etmemek lazımm..

valla canım ne diyim yazdıkların resmen bana moral oldu teşekkür ederim bizle paylaştığın için bende 3 ay önce öğrendim hipotroidim olduğunuu inş.. senin gibi güzel sonuçlar alırızz bizde rabbim sağlıklı bi şekilde nasip eder inş..yumurta takibin nasıl oldu arkadaşım klomen benzeri ilaçlarmı kullandın?

normal değer en fazla 4 olması gerekiyor canım ben bebeklerimi kaybetmeden önce en son gitmiştim 11 den altıya düşmüştü..
şimdi ibrahim saraçoğlunun dereotu kürünü kullanıyorum bakalım işe yarayacakmı..hem ilacımıda kullanıyorum..bakalım sonuç ne olacak..ölçtürdüğümde yazarım buraya..

Son düzenleme:
samenta bat ne zaman

canım ya benim bu ayın 12 si battı.ama ayın sekizinde çok az birkaç damla şeklinde geldi.gittim tahlil yaptırdım negatif çıktı.sonra doktora gittim kadın doğumcuya peki bu kanama neydi diye sordum hormonlardandır dedi.ama endokrincim hormonlarında bir sorun yok diyor.sadece çarşamba günü birde kortizol yüklemesi yapıp bakalım dedi.onuda yaptırdım sonucu çıkmıştırda nisanın ilk haftası gidip almayı düşünüyorum.hem tekrar endokrin randevum var.offf offf işte böyle...

sağol canım cvbın içinnn..bebeklerimi derken ikizlerinimi kaybettin geçmiş olsun canm inş. hayırlısı arkadan gelir.dereotu kürünü bende denemek isterdim ama derotu prolaktin hormonunu yükseltiyormuşşş seninde prlaktin yüksekliği şikayetin varsa kullanma derim bende ibrahim saraçoğlundan duymuştummm..inş.. rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip ederrr bizlere

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar uzun sürdir takip ediyorum ama yeni katıldım aranıza... bende de troid sorunu var normalden yüksek ve ilaç kullanıyorum.. malesef ömür boyu kullanılacak bi ilaç.. 1.5 yıl oldu evleneli henüz cocugum yok ve çok istiyorum. Rabbim hayırlısını versin inşallah. bu arada troid için en yüksek sınır 5.6

. bir hafta önce tedavi için gittim hormon testlerine bakıldı rahim filmi çekildi sorun yok bende şükür.. esim de gitti onda da sorun yok... bu ay cok önemliymiş rahim filmi ardından gebelik sansı artıyomuş.. eger olmazsa serephone verdi adetliyken kullanacakmışım... Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

canım merhaBA bendede pek sorun bulamıyorlar sadece prolaktinim yüksekti 59 falan ama makro prolaktinim 33 çıkınca doktor önemsemedi.rahim filminden sonra gebelik artarmış derler ama neyazıkki benim 7 ay oldu tık yokinşallah senin şansın güler arkadaşım...

merhaba mlk07 nasılsın.ben seni hatırlıyorum daha önce başka topiklerdede konuşmuştuk.inşallah hatırladın sende:)senin ikizlerin nezaman oldu ,ama kaybetmişsin üzüldüm.yinede şanslısın ki hamile kalabiliyorsun canım,şükür et.ben hiç tadamadım o duyguyu ne yazııki.tadacağada benzemiyorum.hayırlısı bakalım...

canım bendede prolaktin hormonu yüksekti doktorum dostinex verdi ve çok şükür şuana normal seviyelerde ama bu prolaktin hormonu tiroidlerede bağlı diye biliyorum belki yanlış biliyorumdur ama bi araştır istersen çünkü bende hipotroid var oyuzdende ilaç kullanıyorum ayrıca bende rahim filmi çekildim 2 ay oldu hala bişi yokk doktorum film çekildiği ay şansımın yüksek olduğunu sölemişti ama yok yok işte..nasip nezmana bakalm hayırlısıyla inş.

ahhh canım ben artık öle bi unutkan oldumki konuşmuşuktur doğrudur ama hatırlayamadım topik topik geziyoruz işte napalım her topikten bişeyler buluyorum kendimle ilgili...ahh canım keşke bende o duyguyu tadanlardan olsaydım ama malesef ben o yorumu arkadaşa yazmıştım maledef başımdan hiçbir hamilelik geçmedi keşke deiğin gibi ikizlerim olsyadı sağlıkla inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…