ya canım doktorlar kafamı karıştırıyor.şimdi makro prolaktinim 33 çıktı ilaç içmene gerek yok dedi.bu değeri referans alcaz dedi.tsh da düşmüş çok şükür mart ayında aşılama yaptırcam inşallah:)bir an önce gelsin mart bakalım:)
benimde 1.35 banada tamam dedi ve hala içiyorum ilacı,tabi ömür boyu içeceğim için.ama ben korkuyorum sıfırlanmasıda iyi değilmiş.sürekli takip etcez...
Canım bir kere gittiğin endokrin mi? dahiliye ise söyledikleri malesef çok işe yarar değil. Çünkü bana ilk dahiliye haşimato teşhisini koydu ve ilaç verdi sonra öğrendimki haşimato değilim. Endokrine gitmen şart. Bu arada ben ilacı kullanıyordum ama sürekli bir kilo verme durumu başladı bende sanıyorum ki 0'ın altına düştü haftaya gidip testlerimi yaptıracağım.
ilacı endokrin doktoru vermişti. ama onu bulamadım sonra.ayrılmıştı hastaneden.buseferki doktorlar devlet hastanesinde biri kadındoğum diğeri troid bölümündeydi.gerçi onlarda bana sen yinede iyi bir endokrin muayenesinden geçmelisin dediler aslında.cerrahpaşadan randevu almaya çalışacağım haftaya falan.ozaman daha net şeyler söylerim sanırım.bu arada ben hiçç kilo veremiyorum.maşallah sen vermişsin canım.darısı bana:)
ya canım doktorlar kafamı karıştırıyor.şimdi makro prolaktinim 33 çıktı ilaç içmene gerek yok dedi.bu değeri referans alcaz dedi.tsh da düşmüş çok şükür mart ayında aşılama yaptırcam inşallah:)bir an önce gelsin mart bakalım:)
normalse hiç tereddütün olmasın bence:) hatta biran önce düşün bence hazır dengelenmişken iyi bir fırsat bu.
evet arkadaşlar uzun bir haftadan sonra şimdi size olanları yazıyorum:)bir haftadır endokrincimin ordan oraya koşuşturmasıyla geçti.ve sonunda raporu açıklıyorum
şimdi arkadaşlar etu..x 50mg içiyordum ve tsh 1.35 olmuştu.ona devam edeceksin dedi.prolaktin için normal dedi.çünkü makroprolaktinim 33 çıktı ve buda normal bir değer dedi.ama yinede diğer prolaktin değerim için dosti...x verdi ve haftada bir tane iç dedi.hamile kalınca bırakırsın hiçbir sorun olmaz dedi.sonra glifor verdi.bunu mutlaka içmeliymişim hem kilo vermemede yardımcı olacakmış.sonra d vitamini eksikliğim çıktı onun için böyle iğne gibi bir ialaç verdi haftada birgün 1 ampul içecekmişim.birde kortizol değerim biraz düşük çıkmıştı onun için tekrar bir yüklememi ne dedi onu yapcakmışız ayın 14 üne randevu verdi.sonra diyetiyene gönderip yinede bir liste al sen dedi.gerçi bende karatay diyeti kitabı aldımbu ay da aşılamayı erteleyim diyorum aslında ama doktor yaptır dedi.5 hafta sonra gel tekrar tahlilleri yenileyeceğiz dedi.bakalım hayırlısı artık.işte böyle kızlarrr.bol bol ilaç içeceğim anlıyacağınız napalım artık bir geleydi şu yaramaz hayırlısıyla
iğnelere başladınmı hayatım ya da ne zaman başlayacaksın.. ben başladım aşılamaya ama doktor bakmadı daha tsh a bende endokrine gitsemmi bilemedim 4 tü benim gerçi çok yüksek değil prolaktinde 31-32 falan ama doktor normal dedi.
ya canım yarın gidecem bakalım kadın doğumcuya.ama bu ay kötü bir durum oldu adetim sadece cuma günü akşam lekelenme tarzı bişey oldu bitti.başka tık yok.bu ilaçlara başladıktan sonra adet olamaz oldum ben ya.bakalım yarın gidip sorcam ne diyecek.sen sanırım yumurta geliştirici iğneye başladın dimi.aşılama olmadı herhalde sanırım.tam anlatsan canım neler ayptığını ben anlayamadım tam...
adetimin 2.günü çağırdı doktor aşılama için gittim muayene edip ilaçlarımı anlattı ilaçları istediler geldi ilk iğnemi yaptılar nasıl yapıldığını göstermek için salı günü dahil iğne yapçam salı günü de randdevum var tekrar kontrol için...
merhaba arkadaşlar ben 1 hafta önce düşük yaptım 11 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim...hipotroidi rahatsızlığım var buna bağlımı bilmiyorum..patoloji sonucunda belli olur artık..değerlerim Tsh 6 idi en son
bugün kontrolüm vardı ve sonuçlarım tsh: 2.60 t3:2.85 t4: 1.26 çıktı yani normal değerler ancak ilk defa anti tpo ve anti tg bakıldı anti tpo normal ama anti tg 450'lerde hemen ultrason istedi doktorum sonuçları bir endokrine göstermemi istedi ultrason sonucu anladığım kadarıyla herşeye normal yazıyor ama yarın endokrin içinde randevu aldım bakalım ne diyecek benim için asıl önemli olan hamileliği ne kadar etkileyen bir durum oldugu çünkü kimisi çok zor hamile kalınır demişken kimiside hamile kalmakta bir sıkıntı yaşamadığını söylüyor. iyice kafam karıştı.
anladım canım sen şimdi yumurtlama için iğne oluyosun.aşılama olacağın gün nezaman?ogün eşinde geliyor sanırım.nasıl yapıldığını aşama aşama anlatırsın bizde tam öğreniriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?