Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

evet canım aynı durumdayız ama sağ olsun aile hekimi yazdı ilaçlarımı bana ilacı yazmayan devlet hastahanesindeki endokrinci oldu antalyadayım ben ünv hastanesi ta beş ay sonraya randevu veriyor devlete gitmiştim ben mantr için kullandın mı bi şey bana doktor adetine az kalmış bitsin öyle gel yazayım dedi

canım antalyadayım demişsin hangi doktora gidiyodun memnunmusun bende antalya ya geliyorum özel hastaneye onun içi sordum?

canım antalyadayım demişsin hangi doktora gidiyodun memnunmusun bende antalya ya geliyorum özel hastaneye onun içi sordum?

canım ben hiç özel hastaneye gitmedim sigotada dahiliye ismail çakmak a gittim çok ilgilendi hastane berbat ama doktor iyi ama o da bana bir yıl tahl,le gertek yok dei ondan daha gitmedim devletde de süleyha hanıma gittim tahlil yaptı aynı ilaçlara devam dedi ama önceki doktorun ilacını yazmadı bu da saçma geldi hem kullan devam diyo hem yazmıyo şimdi üç ay gitmiyeceğim o da üç ay sonra gel dedi

sen hangi doktora gidiyorsun ve memnun musun bilgi verebilir misin bir de özelde muayene artı tahliller ne kadar tutuyor

sen hangi doktora gidiyorsun ve memnun musun bilgi verebilir misin bir de özelde muayene artı tahliller ne kadar tutuyor

canım bende seyide soysal a gidiyorum medisuda.doktorumdan çok memnunum zaten tiroid hastası olduğumu bu dr anladı daha önceki kadın doğumcu anlamamıştı 3 ay oldu ilaca başlayalı muayene ücreti 50 tahliller değişiyo fiyatları canm ama 100 150 bulur hepsini isterse.

benim 2 senedir hiçbir neden olmamasına rağmen çocuğum olmuyor o nedenle aşılama denedik ama şu tsh da hep 4 falandı bilemiyorum ki, bazen ondan mı olmuyor diye düşünmeden edemiyorum 10 tane kadın doğumcu dolandım bir tek son gittiğim doktorum buna dikkat etti. kimse bana bu anormal demedi yani. mayısta tüp düşünüyorum o zamana kadar normal seviyeye çekmek istiyorum hatta normale çekmeden tüp yapmak istemiyorum ondan endokrine gitmem lazım sanırım. internetteki telefonlardan mı ulaştın çünkü ben arıyorum kimse açmıyor o telefonları hayatım.

canım senin endokrinci ne kadar sürede tahlil istiyo. ben gebelik öncesi muayene gittiğimde ilk olarak muyeneden önce troid testi yaptı orda çıktı ilk

canım senin endokrinci ne kadar sürede tahlil istiyo. ben gebelik öncesi muayene gittiğimde ilk olarak muyeneden önce troid testi yaptı orda çıktı ilk

ben endokrinciye gitmedim canım kadın doğum doktoru buldu tiroid olduğumu ama endokrinede gitmeyi düşünüyorum eutrxu kadın doğum vermişti

ben internetteki telefon numarasından ulaşmıştım ama pazar günü aradıysan o gün muayne olmadığı için kimse olmayabilir. burdan tel yazmak doğru olur mu bilmiyorum ??? cumartesi günleride öğlene kadar randevu var diye biliyorum ben çok ısrarcı davranıp 13:30 a ancak alabilmiştim.

önce bana idrar yolu enfeksiyonu dediler ilaç kullandım kontrole gittim bu sefer doktor değişmişti oda mantarsın dedi farklı ilaç verdi kullandım yine geçmedi sanırım, benim akıntım yok denecek kadar az kokula falanda değil rengide beyaz kaşıntı yok sadece bazen yanma şikayetim var birde adet öncesi 1-2 gün lekelenme ama onada doktor normal demişti. deneme tahtası yapıyorlar bizi resmen!!! ilaç kullanmadan önce durumum neyse şuan hala aynı bide üstüne ilaç aldığım dönem daha çok şiddetlenmişti. ilaç kullandığım 3 ay korunmak zorunda kaldığıma çok moralim bozuluyor.

öyle canım haklısın

ahh keşke bendeee antalyada olsam oranın kaıdn doğumcuları çok ama çok iyi.

ben geçen yıl ünal yirmibeş die bi doktor var ona kontrol ettirmiştim ben hiç bu kadar ilgili bi doktor görmedim.şuanda andeva hastanesinde

ablalarım özele gidince figen demire gidioo oda çok iyi ama biraz pahalı.ünal yirmibeşede gi,diolar.bide antalyada bi prof varmış ben ona gitmeyi çok istedim ama günüm yoktuu oda kısırlık tedavisindee 1 numara diolardıı.diosanız ismini öğrenebilirim

Son düzenleme:

canım ben kadın doğumda ultrasano girdim muyene de oldu ondan bi sorun yok evleneli bir yıl olmadı o yüzden kadın doğumcu düşünmüyorum

canım iyi diye duyduğun doktorarı tavsiye edermisin.bende antalyaya gidiyorum seyide soysal a şimdilik memnunum inş. faydasınıda görürüm.ben pek doktorları tanımadığım için soruyorum yardımcı olursan sevinirimmm..

tiroit ilacı kullanırken, folbiol kullanmak zararlı mı? bilginiz var mı kızlar.. tiroit ilacı bide kilo yapar mı benim iştahım arttı.

tiroit ilacı kullanırken, folbiol kullanmak zararlı mı? bilginiz var mı kızlar.. tiroit ilacı bide kilo yapar mı benim iştahım arttı.

ben ikisini de birlikte kullanmıştım zararı yok dr vermişti zaten
folik asit çok önemli zira tiroit ilacı da

teşekkür ederim. hamilelikte ilacınızın dozu artmışmıydı.hamilelikte tsh yükseliyor mu.

hamileliğe göre değilde hormonlarına göre ayarlama yapılıyo
ben her ay baktırıyodum tatlım
ama hiç artırmadık biz hep dengedeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…