ALOOOOOOOOOOOO kimse yok mu ya,anlaşıldı bütün hipotroidliler hamile kalmış en azından bu sevindirici olsa gerek:))
yok canım nerdeeeee :) bende yazmıştım ama banada cevap veren olmadı :) aynı durumdayız sanırım,benim tsh şu an normal değerlerde her 2,3 ayda bir kontrole gidiyorum,hala hamile değilim,ilacı sürekli kullandığım zaman normal değerlerde de seyir ettiğinde gebe kalmaya engel değilmiş,endokrin doktorum öyle söylemişti bana
merhaba. ben de yaklaşık 2 yıldır hipotiroidi tedavisi görüyorum. aynı şekilde hamile kalamaz mıyım diye korkuyordum. adetlerim çok düzensizdi. mayısta bebek çalışmalarına başlamaya hazırlanırken nisanda süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. hem de korunurken kalmışım. şok olduk eşim de ben de. ama mutluluğuna doyamadan 7 haftalıkken düşük yaptım kürtaj oldum. şimdi korunma dönemindeyim. inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırım ve bu sefer sağlıkla kucağıma alırım. Doktor değerlerin normal olduğu sürece kalabilirsin demişti. ama bebeğinde ihtiyacı olacağı için dozunu artırmamız lazım demişti. bebeğin beyin gelişiminde önemliymiş o yüzden hamilelikte sık kontrol ettirmeli ve ilacı düzenli kullanmalıyız. Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Ohh bee biri çıktı en azından ALOOOOO işe yaradı :)) merhaba tatlım,, ne dicem canım ne kadar oldu peki bebek düşünmeye başlayalı?ya ben açıkcası araştırdım bu durumu cidden etkiliyo gebe kalmayı tiroid dengesizliği yada zorlaştırıyo desem yeri ben 2 aydır kullanıyorum 2ye düştü bu ay umutluyum aslında ama biyandan 1 yıldır olmamış şimdi mi olcak diyorum off cok zor her şyi hamilelik belirtisi sayıyorum artık sendede öyle mi???
Ben de euthyrox kullanıyorum aynen benim de eşimde çok az bi problem var kümeleşme var spermlerde e o da hızını kesiyo az da olsa ben hormon değerlerime baktırdım gayet iyi ama tüplere baktırmam lazım biara hem tırsıyorum hem üşeniyorum aman yaa millet istemez ilk gecede hamile kalır biz ölüyoz resmen yok diyesimm geliyooooooo demiyorum:))hayırlısı ya,bu ay kuru günlerde akıntım oldu acaba diyorum kendi kendime bide rüya gördüm dr diyoki bana uterusun kaymış:)))neydi neydi derken rahimmiş araştırdım yani ne alaka birsürü tabak gördüm fln fln off psikolojik olablr..neyse canım bence hemen aşılama düşünme yaa hormonlarına baktır rahim filmi çektir eşinde tedavi olsun artık olmazsA yaptırırsın o da zor çünkii inşallh gerek bile kalmazz canım..
bizde ilk başlarda korunduk hemen bebek olmasın diye,nerden bilelim ,biz hemen ilk korunmasız ilişkide hamile kalınır diye biliyoduk,bu kadar bekleyeceğimizi bilseydim hiç korunmazdık...neyse artık buralara kadar geldik,biz 1 senedir korunmuyoruz doktor rahim filmi çekti zaten,perde varmış onun için laparoskopi ve histeroskopi oldum,şimdi iyiyim,eşimde de hareketsizlik var tedavi de görüyo ama çok az bi gelişme olmuş, ya bende beklemeyelim aşılama yaptıralım diyorum ama doktorum ne diycek bakalım
Çok geçmiş olsun birsürü zorluktan geçmişsin en azından düzelmiş sağlık problemin bukadar çaba boşa cıkmaz yakında gelir bebeğin merak etme eşin için l-arginine denen bi ilaç var tavsiye edrim benim eşim kullandı düzelme var ve keçiboynuzu kürü diyolar ben yapmadım ama çok iyiymişş canım aklında bulunsun..
tşk ederim tavsiyelerin için canım,ama o dediğin ilacı hiç bilmiyorum,biz trental,proxeed,evicap kullandık,hatta yanında keçi boynuzu kürü yaptık,olmadı pekmezinide aldık ama,sonuç pek değişmedi canım ya..bende yoruldum artık bilmiyorum bakalım hayırlısı artık,inşallah sende bir an önce bebeğine kavuşursun canım
merhaba kızlar şubatta troid ilacına başladım tsh 0.75e gelince çocuk çalışmlarına başladım bu arada intikorlar da baya yüksekti 1300lerde üç ay sonra hamile kaldım hamile kalınca tsh 10a çıktı ne olacak şimdi
merhaba kızlar şubatta troid ilacına başladım tsh 0.75e gelince çocuk çalışmlarına başladım bu arada intikorlar da baya yüksekti 1300lerde üç ay sonra hamile kaldım hamile kalınca tsh 10a çıktı ne olacak şimdi
ALOOOOOOOOOOOO kimse yok mu ya,anlaşıldı bütün hipotroidliler hamile kalmış en azından bu sevindirici olsa gerek:))
Kızlar tshım 2.60 a düşmüş çok mutluyumm,eşiminde değerleri çok normal..sizce rahim filmi çektirmeli miyim artık yoksa 1-2 ay daha bekliim mi yaa off
önceki değerin neydi kaçtan düştü canım, benim tsh 5 ten 3 e düştü. daha da inmiyo, 50 mg içiyorum. kan tahlilini ilaç içerek mi veriyosun içmeden mi. bence bi iki ay daha bekle değerin normale inmiş bebişin gelir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?