Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

Kızlar benim tsh 5 ayda 5.00 den 0.619a düştü euthyrox 50 kullandım 4 ay 1 aydır 25lik kullanıyorum şimdide cok düşer diye korkuyorum ya ayrıca bebek olayı da tsh dan değilmiş demekki diğer herşey de normal ben anlamadım progestan kullancam ilk defa bu ay hayırlısı,siz neler yapıosunz kızlar gebe kalan var mı

senin yine o kadar değil benim tsh 20 den düştü şimdi tsh 0.1 doktor ilacımın dozunu yarı yarıya düşürdü bakalım bu ay kontrolde sonuç ne çıkacak...:44:

ben de aynisindan kullaniyorum. yalniz bende iki tane birden aliyorum yani 100'luk... benim de tsh 5.24 idi ve omur boyu kullanacakmisim...ama o kadar dusuyosa niye omur boyu kullanmamiz gerekiyor ki?

ben de aynisindan kullaniyorum. yalniz bende iki tane birden aliyorum yani 100'luk... benim de tsh 5.24 idi ve omur boyu kullanacakmisim...ama o kadar dusuyosa niye omur boyu kullanmamiz gerekiyor ki?
herkesin düşecek diye bir durum yok ki doktor hekese yetecek miktarı kişiye göre ayarlamaya çalışıyor.. doktor düzenli testlerle sana gereken miktarı bulacaktır ve bu miktarda ilacı düzenli olarak devamlı kullanman gerek...

Canım sen niye okadar içiyosun cok yüksek değilki kontrollerine düzenli git sonra problem olmasın..ömür boyu değil aslında gebelik düşünüosan o süreci atlatır bırakırsın sonra yine sık sık kontrol ettirrsn

iki tane derken iki 50'lik..cok mu?...doktor oyle yazdi...ayni seviyelerdeki bir arkadas bir tane aliyor (ona da omur boyu kullanilmasi bildirilmis)...omur boyu da kullanirim onemli degil ama dozaj fazla mi acaba? bir-iki ay doktora gidemeyecek bir yerdeyim suanda(..ben bir de metformin aliyorum...

baya düşmüş senn canım dikkat et bugidişle hiper olcaz valla:)
malesef geç kaldım canım 3 aydır hipertiroide döndü şimdi normale çevirmeye çalışıyo doktor bir dengeyi tutturamadık... gerçi denge diye birşeyde kalmadı ya hayırlısı :26::44:

ben yüksekken euthyrox 150 kullanıyodum düştükten sonra 2 ay daha aynı dozu kullandırttı doktor bana sonra 3. ay sonunda 75 e düşürdüler belki geçici bir durum olabilir diye düşünmüştür öyle tahmin ediyorum... her ay kontrolüm var bakalım bu ay sonuç ne çıkıcak... gerçi kadın doğum doktorum banada sordu tsh düşmüş hala neden düşürmediler ilacını diye ama vardır doktorunda bir bildiği herhalde :44:

Canım bence kesinlikle fazla benmde senle aynıydı sabah aç karnına 50 mg kullandım ilk 2 ay 5.00 ten 2.50 ye düştü 4. ayda 0.619 düşün ben dr a dedimde düşürmemişti sonra fazla gelmiş dedi 25 mg düşürdük umarım daha fazla düşmez yoksa hiper olurum.dikkat et bence bi sağlık ocağında tahlil yaptr eğer cok düşmüşse biraz ara verip dra git hatta kız ok..neye göre vermşki 2doz cık cık.bide kaç aydır içiosun canım?

agustosdan beridir kullaniyorum...halsizliklerim azaldi sanki...

Bende 50x2 yani 100 mg içiyorum hergün yaklaşık 4 aydan beri bu şekilde 0,56 ya düşmüştü enson dr gittim çok mu geliyor acaba diye kızdı bana hayır senin değerin bu dedi böyle kullancaksın 6 ay sonra geleceksin benim tsh 34 tü 3 haftada 1 den aşağlara düştü.. tekrarmı gitsem acaba 2 aydan beri bebek için uğraşıyorum

kızlar banada yardım edebilirmisiniz tsh değerim ilk 7.4 lerde iken 3 gün sonra tekrar yaptırdım 4.5 indi ve hiçbirşey kullanmadım dün dr gösterdim sana ilaç vermeyi gerek görmüyorum dedi diğer testlerim anti filanda iyiydi hamile kalmaya engel bir sorunun yok dedi acaba adet olmayı bekleyip endokrinemi gitmeliyim çunku ben dahılıyecıye gıtmıştım

Merhabalarr
Öncelikle aranıza yeni katıldım bayanlar paylaşımlar çok güzel herkese teşekkürler öncelikle
1 senedir korunmuyorum ben ve troid hastasıyım sevsevilin 2009 yılından beri bütün yazdıklarını okudum troid hastasıyım tsh ım 5.00 EUTHYROX kullanıyorum bende.
Değerlerim düştü 2 ay içinde ama 1 senedir hamileliğm yok bana konu ilgili bişler yazar ve payaaşırsanız çok sevinirm.Hoşçakalınn

kızlar daha öncede paylaşımlarda bulunmuştum bu topikte 4yıllık evliyim troid hastasıyım gebe kalamıodum.
kendiliğimden gebe kaldım ama 2.5aylıkken kalp atışları durdu bebeğimin kürtaj oldum.demekki troidlede gebe kalınabiliniomuş

benimkide her ay değişio benimki normal ama sana şöyle diyebilirim bi akramınkide sneinki gibiydi adam bu yüzden ameliyat olamadı her hafta sonucu farklı çıkıodu doktor senin troidin serseri kurşun misali demişti ama şimdi ameliyat oldu ve çok iyi.stres ve yaşadın şeylere göre değerler çok çabuk etkilenebilio

kızlar merhaba benimde haşimato troidim var ve 9 haftalık hamileyim.
değerlerim hep normal sınırlarda çıkıyor ama doktor normal çıksa bile
hamilelikte mutlaka devam etmelisin dedi vücudun troid ihtiyacı artıyormuş.
ama benim kalp çarpılarım var acaba şimdide hiper evresine mi girdim
ilac hakkaten fazla mı geliyor napcam bilemedim bebeğim sağlıkla gelsin istiyorum (

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 1 yıldır hipotriod hastasıyım. tabi ki çocuk istiyoruz. Bir hafta önce ödemişte ki doktorum haşhimato teşhisi koydu.İzmir'e doktora gideceğim.Doktor önerisi bulunabilirmisiniz? Şİfa da endokrin uzmanı var doktor M.Karadeniz e gitmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…