minigmanıg
endokrin dr. fsh lh prolaktin e2 değerinede bakıyomu biliyorm. ben kadın doğumcu bakar diye düşünüyodum. o zaman şubat adetimle endokrın dr.a tahlil yaptırayım dimi bu değerlere adetin 2.- 3. günü bakarlar.
ben de ethyrox25 i bazen içiyodum bazen içmiyodum, bittiğinde alana kadar içmiyodum. ama bu sayfalardan okuduğum kadarıyla düzenli içmek lazımmış ben de şimdi düzenli içmeye gayret ediyorum. tahlilini yeni yaptırdysan dr.un belki gerek görmemiştir yükseltmeye. sen yine de dr.una ulaşabilirsen sorsan iyi olur.
arkadaşlar daha önce buraya yazmıştım şimdi ise müjdeli haberi veriyorum hamileyim 6+4 günlük kalp atışını bile duydum çok şükür rabbim isteyen özenen herkese versin inş.
arkadaşlar daha önce buraya yazmıştım şimdi ise müjdeli haberi veriyorum hamileyim 6+4 günlük kalp atışını bile duydum çok şükür rabbim isteyen özenen herkese versin inş.
maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza da almayı nasip eder inşallah
6 aydır euthyrox 25 mg kullanıyorum tshım 6 küsür gelmişti.1,5 ay önce troidim 1 e düşmüştü ve ben sonra hiç troidimi ölçtürmedim 6 aydır adetlerim 45 günden 30 güne kadar geriledi ve son 2 aydır 30 günde bi adet oluyordum ve bu ay 10 günlük gecikme yaşadım troidim düşük olmasına ragmen ve düzenli olarak glukofen 850 günde 2 defa ve euthyrox 25 mg günde 1 defa almama ragmen gecikme yaşamam normalmi henüz test yaptırmadıgım için bunu ögrenmek istedim 8 yıldır bebek sahibi olamadıgım için kendimi heveslendirmek istemiyorum bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi geckme yaşamam normalmı yoksa gebe olabilirmiyim şimdiden teşekkürler
ne güzel hamişsiniz kızlar masallah ya Allah bagıslasın nasıl basardınız kızlar nasıl tedavi gördünüz anlatırmısınız hangi degrlerdeydi tsh ınız hangi ilaçları kullandınız cok soru sordum ama kusuruma bakmayın
msjını simdi gördüm ve cok sevindim 8 yıl sonra yavruna kavusmussun Allah korusun bebegini sana bagıslasın.amin.bende aynı ilaçları kullanıyorum.ben glifor 1000mg günde 1 içiyorum euthyrox 25 mg ama benim degerim 2.77 sanki gebelik için yüksek
polikistik overin varmıydı canım benim bide o var
saol cnm ben glukofen günde 2 içiyodum klomenide günde 3 vermişti eutyrox ise günde bir.son 1.5 ay önce 1 di tsh benim ve gerisiniz biliyosunuz.8 yıldır pcosla savaştım adetlerim hep düzensizdi hatta son 3 senedir ilaçsiz adet olamıyodum 3 aya kadar bile sarkıyodu gecikmem.
cnm ben 8 yıldır ara ara klomen ile tedavi gördüm pcos vardı bendede ama yumurta rezervim iiydi sonra 6 ay önce ani troid iltihablanması yasadım ve troidim yüksek çıktı allahtan çabuk anlaşıldı bu hemen ilaca başladım 25 mg euthrox (yanlış yazmış olabilirim) kullanmaya başladım.çok şükür çabucak düşmüştü troid hormonu.ve sonunda klomen +glukofen 850 +eutyrox 25 mg ile rabbim dualarımıza karşılık verdi. şimdi ve her zaman duamda olmayan isteyen özenen herkese evlat versin die dua ediyorum.hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar.
minigmanig
düğün hazırlığın varmış, Allah hayırlı uğurlu etsin, hazırlıklarında Allah kolaylık versin. her şey gönlünce olsun.
glifor ilacı ne ki? hormon ilacı mı?
aynı durumdayız canım pcosta var ilaçsız adet olamıyorum ben hiç ilaçsız adet olamıyorum yani keske 2 3 ay sarksa adetim oda yok.aynı ilaçları içiyoruz serephone verdi doktorum.canım bide catlatma iğnesi olmadınmı.Allah isteyen herkese nasip etsin ve sizlerinde bebişlerinizi korusun bende evlenince hemen cocuk istiyorum aynı durumdayız oyüzden soruyorum canım.cok sagol cevapların için
Once dahiliyeye gittim canim sonra bi kezde endokrine gittim.endokrinci evlenmeden 1 ay once gel dedi gidemiyorum yogunluktan:-(netten degerlerimi sordum tsh i 1-2 arasinda olmasi lazim dedi endokrinci.kadin dogumcu normal dedi.tshim 2,7 ciktisaol cnm.çatlama iğnesi olmadım 2 ay kendisi çatladıgı için dr gerek görmedi bu ayda.inş cnm allah aratmasın kimseye çok zor.endokrin uzmanına gittinmi daha önce yoksa sadece dahiliyeyemi gittin.
Bende de hashimato var. Tirodidim az çalışıyor.
Hamile kalmama engel midir?
Ben 3 aydır ilaç kullanıyorum. Değerlerim normal düzeyde.
endokrin uzmanına mutlaka git belki ilacın dozu düşük geliyo olabilir cnm
Kizlar dun gece sabahlara kadar nette bu konuyla ilgili ne kadar topik varsa okudum, bu hastalik yuzunden gebe kalamiyorum diyenlerin ( hasimato-hipotiroid) cogu bugun ya hamileler yada dogurmuslar. Demek ki hastaneden cikmicaz dogru doza ulasicaz ve tsh imiz normal seviyeye ulasicak bu arada eslerde de sorun olmadigini da anlicaz:bbo: bi taraftan altarnatif tiptan yararlanicaz mesela ben bal tarcin corek otu karistirip sabah aksam yicem, esime de bi karisim hazirlattikcokacimcoook tiroid icinde dere otu ve ceviz. Icimde artik sIkinti ve yorgunluk var ama Allah buyuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?