- 1 Nisan 2013
- 320
- 45
- 318
ya iste ilac aliyorum sonra her iki ayda bi kan tahlili veriyorum sonuclarimi sordugumda ck iyi engel yok diyo bekle stres yapma diyo. ama ondan baska hicbirsey yapmadi ne ultrasondan bakti nede baska birsy bu yaz turkiyeye geldim orda gittim doktor a oda normal dedi ulstarondan bakti rahimdede birsey gozukmuyo dedi, ama dedi tekrar gidince tuplerine baktir belki tikalidir dedi ama bilmiyorumki. hormon sonuclari normal oldugunda yumurtlamamdada sorun olmuyomuki. zaten benim burdaki doktorum aile doktoru genis kapsamli bakmiyo bu ay baska bi doktor a gidicem jinekolog a esimle brlikte onlar herseye bakiyorlarmis kendiler cagirdi bizi zaten devlet ozellikle cocugu olmayan aileleri tespit edip yardim ediyormus. bakalim hayirlisi stress cok oluyo iste, etraf daki insanlar cok yorum yapiyo insan uzuluyo. Sirf bu yuzden insan icine cikasim gelmiyo. daha evleneli 1.5 ay oldu hic korunmadik hala birsey yok Allahdan hayirliisi bakalim ne yapcaklar gunu gelince olur insallah. sizin adinizada cok sevindim Allah isteyen herkese versin, hayirlisiyla alirsiniz insallah kucaginiza..
1.5 aydır mı evlisin?ohoooo ne bu stres.
yurtdışındasın sanırım.hastane işleri oralarda çok farklı oluyor.sıkıntılı biraz.ama daha çok yeni evlisin.
tam saldım çayıra zamanları
yumurtlama gününe filan dikkat edersen belki daha çabuk sonuç alabilirsin.şimdiden yıpratma kendini.
Benim dedi.ğim testler aylardır deneyipte sonuç alamayanlar için bir tavsiyeydi.
Ben yaklaşık 3 yıldır ertelemiştim bebeği.bu süreçte hep olmuyor muamelesi gördüm.neler duydum...
dr un tüplerine baktır dediği de rahim filmi.genellikle 1 yıldır olmayanlar için yaptırılıyor.
inşallah Allah razı olsun.Rabbim isteyen herkese istediği zaman versin
bu konuda ben haric ilac kullandikdan sonra herkes gebe kaldi bende neden olmadi dahacok moralim bozuk.. 7 ay oldu degerlerim normal olmasina ragmen yine birsey yok...
eşin test yaptırdı mı bazen eşlerde de sorun olabiliyor bayanlar yıllarca boşuna sebep aramış oluyor.
allah şifa versin bende hipotiroid hastasıyım. levitron verdi dr um inşallah normale döner de sağlıkla hamileliğimi yaşarım
Yaptirdi evet 5 ay once aile doktorumuz sonuclari normal dedi sprem testi icin gecen kadinhastaliklari doktoruna gittik uzman oda sonuclara bakarak bu halde hamile kalman imkansiz dedi bana esinin spremleri kaliiteli degil dedi sigarayi birakmasini soyledi oda birakti bakalim bundan sonra me olucak bugunde HSG testi cektirdim temiz cikti cok sukur tuplerimdede sorun yokmus. Insallah kisa zamanda olur Allah herkesin gonlune gore versin.. Sen hamileydindegilmi nasil gidiyor gebelik anlatirmisin?
canım bana da normal demişlerdi 1 sene bekledim yoktan yere tsh 2.5 altında olucak sen kendin bak doktorlara bırakma
Ya benim oyle bi sansim yokki yurt disinda yasiyorum tahlil sonuclarim direk doktrlara gidiyo onemli bi durum olmadan aramiyolar hep sordukcada normal bi engel yok diyolar.. Bilmiyorum bakalim hayirlisi sen ilac kullandikdan ne kadar zaman sonra hamile kaldin ?
ilaç kullanmaya başladığım ay hamile kaldım 5,30 falandı tsh hamile kaldığımı öğrendiğimde hemen tsh baktırdım 2,49 du yani gerçekten tiroidin hamileliği etkilediğine inanıyorum
merhaba bayanlar aranıza katılalaı yeni oldu bana tecrübelerini aktarırsanız sevnrim hipotiroidi hastasıyım ilk hipertiroidi idi 1 ay ilaç kullandım 0.139 olan TSH değerim bir ayda 64.45 e fırladı ve hipotiroidiye dödü şimdi ise eutrox ile düşürmeye çalışıyoruz gebelik için 2 değerini yakalayacağız dedi dr. ama şüpheleniyorum ya hiç bebek sahibi olamazsam diye son tahlilimde 18 çıktı tsh değerim dua istiyorum sizlerden etrafımda bütün herkesin hamiş olması ise dahada morallerimi bozuyor kendimi yeterli biri gibi hissedemiyorum eşim yanımda ama bn sorun yapıyorum hipotiroidi olpta hamile kalanlardan moral bekliyorum aldğım kilolarda cabasıdevamlı yiyorum doymak bilmiyorum
Gecmis olsun Allah yardimcin olsun yalniz degilsiniz imkansiz bise degil ben haric herkes gebe kalmis benim troidler normal ama yeterince yumurtlama olmadigindan ve esimdeki ufak sorunlardan dolayi gebe kalamadim daha doktor normal yolla olmax diyo tup bebek deniycez galiba.. rabbim buyukdur zamani gelince olur benimde merak ettigim her troidi olanda benim gibi yumurtlama tembelligi olan varmi aranizda.?
merhaba bayanlar aranıza katılalaı yeni oldu bana tecrübelerini aktarırsanız sevnrim hipotiroidi hastasıyım ilk hipertiroidi idi 1 ay ilaç kullandım 0.139 olan TSH değerim bir ayda 64.45 e fırladı ve hipotiroidiye dödü şimdi ise eutrox ile düşürmeye çalışıyoruz gebelik için 2 değerini yakalayacağız dedi dr. ama şüpheleniyorum ya hiç bebek sahibi olamazsam diye son tahlilimde 18 çıktı tsh değerim dua istiyorum sizlerden etrafımda bütün herkesin hamiş olması ise dahada morallerimi bozuyor kendimi yeterli biri gibi hissedemiyorum eşim yanımda ama bn sorun yapıyorum hipotiroidi olpta hamile kalanlardan moral bekliyorum aldğım kilolarda cabasıdevamlı yiyorum doymak bilmiyorum
kendi yazdığımı okuyor gibiyim aynı sorun bende de var
mrhb arkadaşlar.bende hipotroidizm hastasıyım.troıd hormonum az çalışıyor.3 yıldır tedavi görüyorum.hap kullanıyorum.şu anda değerlerim normal.7 yıllık evliyim. ve hala çoçuğum olmuyor.ayrıca yumurta rezervinde azalma var.tüp bebeğe başladık.tabiki troid hastalığıda gebeliğe engelmiş.allah hepimizin yardımcısı olsun...herşeyin bir zamanı vardır inşallah.
Ben de hipotiroidi hastasıyım ve korunurken hamile kaldım. İlaçlarınızı düzenli kullanıyorsanız hamilelik için bir sorun olacağını sanmıyorum
doktoru ilacı bıraktırdı değerlerim düzene bindiği için hemen hemen 1 yıldır kullanmıyorum ilaç. 2 ayda bir kontrole gidiyorum şuan ama çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?