Citlenbik Solu[ğ]umdasın Kayıtlı Üye 24 Mart 2009 1.078 1 358 İstanbul 24 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Citlenbik #1 kızlar eşime hediye olarak tişört almıştım giyince bol oldu..bunu biraz çektirmek için ne yapmam gerekir.benim aklımda bi şey var ama çok sıcak su ile ıslatıp yıkamak gibi.bir öneriniz var mı acaba sevgileryerimseniben
kızlar eşime hediye olarak tişört almıştım giyince bol oldu..bunu biraz çektirmek için ne yapmam gerekir.benim aklımda bi şey var ama çok sıcak su ile ıslatıp yıkamak gibi.bir öneriniz var mı acaba sevgileryerimseniben
summerarabian İdilim güzel bebeğim. Kayıtlı Üye 1 Nisan 2008 240 1 96 38 Bursa 24 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Citlenbik #2 eğer beyaz rengi ise dediğim işe yarayabilir geçen gün eşimin beyaz tiişörtünü beyazlarla atınca 2 beden küçülmüştü.
eğer beyaz rengi ise dediğim işe yarayabilir geçen gün eşimin beyaz tiişörtünü beyazlarla atınca 2 beden küçülmüştü.
Citlenbik Solu[ğ]umdasın Kayıtlı Üye 24 Mart 2009 1.078 1 358 İstanbul 24 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Citlenbik #3 summerarabian .!.: eğer beyaz rengi ise dediğim işe yarayabilir geçen gün eşimin beyaz tiişörtünü beyazlarla atınca 2 beden küçülmüştü. Genişletmek için tıkla... hayır rengi koyu mavi:sinifsinif:
summerarabian .!.: eğer beyaz rengi ise dediğim işe yarayabilir geçen gün eşimin beyaz tiişörtünü beyazlarla atınca 2 beden küçülmüştü. Genişletmek için tıkla... hayır rengi koyu mavi:sinifsinif: