İnşallah canım dün çok yoruldum bugünde ufak işlerim var sen neler yaptın
Canım ellerine sağlık eahatlımışsındı r demibu haftaeve gidiğn zaman ufakta olsa toplarsan bu haftayı rahat geçirirsin bende bu haftakiütümü bittirtim kuş gibi oldum kusura bakma cevap yazamadıgım içinablacığım günaydın ben pazartesi günü hafta sonu neler yaptığımı yazmıştım ama sen yorgun ve yogun olduğun için görmedin galiba ablam
işte yaptıklarım ablacığım
cumartesi günü yatak odamın tozunu aldım günler sonra malesef nevresimleri değiştirdim daha sonra gardolabın bir kısmını düzenledim kışlıklarımı falan güzelce dürüp dizdim rafları düzenledim daha sonra çamaşırlıktaki çamaşırlarımı toplayıp dürüp kaldırdım yerlerine sonra makina attığım çamaşırları çıkarıp serdim tekrar çamaşır attım makinaya sonra mutfağa geçtim bulaşığım vardı onları yıkadım ocağımı sildim yerlerleri gırgırladım kızım elektrikli süpürgeden korktuğu için bu şekilde temizliyorum artık sonra kızımla birlikte parka gittik geldkten sonra akşam yemeğimi yaptım yedik ve eşimin pazardan aldıklarını yerleştirdim buzdolabına daha sonra yine mutfağımı derli toplu bıraktım
pazar günü yani dün sabah ütülenecek bir sürü kıyafeti ayırdım gömlek pantalon olarak onların hepsinide ütüledim yerlerine yerleştirdim tekrar çamaşır yıkayıp onları serdim çamaşırlığa sonra banyomun lavabosunu yıkayıp klozeti yıkadım yerlerinide yıkadım oturma odamın tozunu da aldım güzelce sonra eşim geldi birlikte tekrar parka gittik kızımıda alıp sonra akşam yemeğimizi yedik ve yine akşam oturma odamı düzenli mutfağımı derli toplu bıraktım kızımla bunları yapabildiğim için çok ama çok mutluyum
ablacığım baya yol almışım dimi
Canım ellerine sağlık eahatlımışsındı r demibu haftaeve gidiğn zaman ufakta olsa toplarsan bu haftayı rahat geçirirsin bende bu haftakiütümü bittirtim kuş gibi oldum kusura bakma cevap yazamadıgım için
ne kusuru ablacığım senin işin başından aşkın bu ara ablacığım evet rahat ve mutlu hissediyorum kendimi abla çok iyi oldu heleki kızımla bu kadar yaptığıma çok seviniyorum allahıma binlerce kez şükür
Hoş geldim canımMerhaba hanımlar..
Iskı'nın bıze yaptıgından ve benım dun eve yaptıklarımdan sonra buraya yazmasam olmazdı:)
Bılmıyorum haberınız oldu mu ama salı cars ıkı gun boyunca susuz kaldık Ist Beylıkduzu Avcılar Bcekmece cıvarı..
Ya bı ev temızken..sırf sular yok dıye ısın ıcınden cıkılmaz hal alır mı?
Alıyor..
Bılıyorum bı kısmı da psıkolojık..."ev les gıbı, kasınıyorum" gıbı dusunceler..
Ama dun eve bı gırıstım...
Allah'ım aman Allah'ım...
Neyse suan kı durum daha kotu:))) heryer darmadagın...
Illa evı bı kaldırırız ya.. e yeter mı bır gun? yetmez:))
Bugun cok ıs var yanı.. ama zerre toz kalmayacak..dıp kose falan kalmadı yanı:))
Sımdıden sıze de kolay gelsın.
Sağol canım
Yaparsın niye yapmıyasın canım hayat teçrübelerden ibaret
Günaydınlar
Tadilat son hızla devam galiba sona yaklasıyoruz
Bu gün terst tavan su tesitları kaldı yanlız dolap önümüzdeki haftaya kaldı
Eger yogun olmasam gelip rapor yazarım
Merhaba hanımlar..
Iskı'nın bıze yaptıgından ve benım dun eve yaptıklarımdan sonra buraya yazmasam olmazdı:)
Bılmıyorum haberınız oldu mu ama salı cars ıkı gun boyunca susuz kaldık Ist Beylıkduzu Avcılar Bcekmece cıvarı..
Ya bı ev temızken..sırf sular yok dıye ısın ıcınden cıkılmaz hal alır mı?
Alıyor..
Bılıyorum bı kısmı da psıkolojık..."ev les gıbı, kasınıyorum" gıbı dusunceler..
Ama dun eve bı gırıstım...
Allah'ım aman Allah'ım...
Neyse suan kı durum daha kotu:))) heryer darmadagın...
Illa evı bı kaldırırız ya.. e yeter mı bır gun? yetmez:))
Bugun cok ıs var yanı.. ama zerre toz kalmayacak..dıp kose falan kalmadı yanı:))
Sımdıden sıze de kolay gelsın.
senin tecrübelerine o kadar ihtiyacım varki ablacığım anlatamam yaa
allah kolaylık versin ablacığım kurtuluyorsun hadi en azından temizliğini de yapınca rahatlarsın
hoşgeldiniz allah kolaylık versin susuzluk gerçekten çok zorr
Amin canım bende 4 gözle bekliyorum temizligi hiç bukadar istekli görmedim kendimi
ne güzel ablacığım bende istek falan kalmadı ama mecburum yapmaya başka yere kiraya çıkmak istesem belki bulamayabilirim bu şeklide bi ev o yüzden doğalgaz döşenene kadar beklicem ondan sonra ev boyanacak halıları yıkamaya vericem yavaş yavaş yaparım artık
ablacığım sen temizliğini işlerini bitirde topiğimizi biraz canlandıralım çok sessizleşti topiğimiz
Taşınmayımı düşünüyorsun:26:
ablacığım biz afyonkarahisar da oturuyoruz ben asgari ücretle çalışıyorum eşimde esnaf oda asgari ücretle çalışıyor daha doğrusu dükkanimiz var ama kaynım uyanık dükkanda kendi duruyor eşimde pazarlara gidiyor kayınvalidemin kaynımın evleri hep kendilerine ait kaynımın altında lüks araba var şuan ama eşimi kullanıyorlar sanki ablacığım ama eşime anlatamıyorum bir türlü şuan durduğumuz ev 4.kat doğru düzgün güneş görmüyo malesef geçen sene doğumu ma 10 gün vardı evimin aktı resmen çatıdan taşınsam kiralık ev yok bulamadım bulsam belki 400 tl den daha fazla olur ablacım bilemedim kala kaldım resmen yaaa
günaydınn
tanem banyonun kalebodoru bittiyse resim ekleyebilirmisin canım merak ediyorum,
bizimkide bu hafta sonu yada haftaya olabilirmiş,İNŞALLAH tez zamanda yapılırda güzel bir banyom olur İNŞALLAH,
bide kaç gün sürdü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?