Titiz kadınlar külübü buyurun burda

Günlük en çok kullandığınız deterjanlar

• Çamaşır suyu

OY: 66 50,4%
  • Çamaşır suyu katkılı deterjanlar

OY: 29 22,1%
  • Yüzey temizleyiciler

OY: 15 11,5%
  • Arap sabunu

OY: 3 2,3%
  • Sirke

OY: 13 9,9%
  • Kimyasal olmayan deterjanlar

OY: 5 3,8%

• Ankete Katılan
    131

kusuruma bakma abla kafanı ağrıttım dert topiği oldu burası da çok özür dilerim ablacım

tanem nörüyon gıııııı

sesin soluğun çıkmiyi ne zamandır

arada bi öbür topike de uğra annem bi selam sabah vir

kusuruma bakma abla kafanı ağrıttım dert topiği oldu burası da çok özür dilerim ablacım
Canım olurmu taştan değiliz oluyor böyle dertler işte allah acar bi hayır kapısı sıkma canını tatlım

güzel olmuş canım güle güle kullan
Çok sağol tatlım terst tavan olunca bende daha çok beğendim
çok güzel olmuş ablacığım güle güle kullan
Sağol canım teşekür ederim sizlerde insallah daha iyilerine sayip olursunuz

tanem nörüyon gıııııı

sesin soluğun çıkmiyi ne zamandır

arada bi öbür topike de uğra annem bi selam sabah vir
Amanda aman kimler gelmiş edosum gelmiş ne olsun tatlım tadilat var onunla uğraşıyorum

selam herkese, nasılsınız arkadaşlarr
Nereledesin tatlım hoşgelmişsin

Temizlik yapmaktan nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

Evet sart arkadasimsart olmazsa hicbir kuvvet bana temizlik yaptiramaz

sanada kolay gelsin 3 tazmanyayla

Sağol canım malesef sart
Bu gün yaptıkarımı sıralayım
Evi tamamı silindi süpürüldü dip köşe kalmadı toz aldım
Mutfak düzenlendi bulaşıklar mutfağın yerini yıkadımve tekrar sildim
Wc nin duvarları silindi kapısıda silindi
Bonyoyu temizledim bu tün terlikleri yıkadım
balkonlar demirlerine kadar sildim yıkadım
2 makina camaşır yıkandı serildi
Yemeğim dünden vardı çoçukları yıkayıp bu günü tamalarım artık

Son düzenleme:
geldım canım ordan buraya :)) aslında haklısın bende kendı yaptııgm temızlıgın ustune tanımam ıcım daha cok rahat eder ama bu tadılat ınankı gozumu korkutuyo cunku tadılat sonrası hemen boyacı gırcek hatta ben o arada annemde kalmayı dusunuyorum allahtan evımız cok yakın yoksa o tozun kırın ıcınde yatılmaz dıyorum pzt gunu netlesıcek ne zaman baslanıcagı umarım altından kalkabılırmm

Canım dediğim gibi eger kendini zorluyacaksan tabiki yardım almak en iyisi kaba temizlikğini yardımçıyla yapar dolap içlerini detaylar kendin yaparsın en doğrusu evin içinde olmamak en iyisi ben evin içindeydim çok daha kötü olduk bide benim 24 aylık kızım var onunla dahada zor olduen azından rahat uyursun sitres yapmazsın

gunaydın canım onecelıkle anneler gunun kutlu olsun kızınla uzun saglıklı bır yasam olsun ınsallah sana. valla okadar gerıdlımkı su usta konusunda anlatamam daha ne zaman baslanacagıda kesınlesmedı ama dedıgın gıbı yapıcam zaten fırmalar cekmece dolap ıclerıne gırmıyolar detaylı temızlıgı kedım yaparım dıye dusunuyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…