Ayyyy canım şimdi ben nediyeyim çok üzüldüm kirada zor insallah gönlüne göre bi ev bulur tez vakkitte ev sahibi olursun canım
Eşler zaten kafaların dikine giderle kafayı carptıktan sonra akılları başına gelir allah kolaylık versin bende buarada malatyadadyım
Eki Görüntüle 707751 Eki Görüntüle 707752
Şimdi tersttavan için gelecekler ondansora temizlik yapacağım butemizlenmemiş hali
Şimdi tersttavan için gelecekler ondansora temizlik yapacağım butemizlenmemiş hali
hoşgeldin canım ev kiramız 100 tl birden arttı ona canım sıkılıyo sen nasılsın canım?
hoşgeldin canım ev kiramız 100 tl birden arttı ona canım sıkılıyo sen nasılsın canım?
oo canım çok güzelmiş fayansların güle güle kullan inşallahh :)
Canım olurmu taştan değiliz oluyor böyle dertler iştekusuruma bakma abla kafanı ağrıttım dert topiği oldu burası da çok özür dilerim ablacım
Çok sağol tatlım terst tavan olunca bende daha çok beğendimgüzel olmuş canım güle güle kullan
Sağol canım teşekür ederim sizlerde insallah daha iyilerine sayip olursunuzçok güzel olmuş ablacığım güle güle kullan
Amanda aman kimler gelmiş edosum gelmiş
tanem nörüyon gıııııı
sesin soluğun çıkmiyi ne zamandır
arada bi öbür topike de uğra annem bi selam sabah vir
Nereledesin tatlım hoşgelmişsinselam herkese, nasılsınız arkadaşlarr
Temizlik yapmaktan nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Canım hoş geldin bebeğim
Ama şarthelede benim gibi 3 tazmanya canavarın varsa
Evet sart arkadasimsart olmazsa hicbir kuvvet bana temizlik yaptiramaz
sanada kolay gelsin 3 tazmanyayla
geldım canım ordan buraya :)) aslında haklısın bende kendı yaptııgm temızlıgın ustune tanımam ıcım daha cok rahat eder ama bu tadılat ınankı gozumu korkutuyo cunku tadılat sonrası hemen boyacı gırcek hatta ben o arada annemde kalmayı dusunuyorum allahtan evımız cok yakın yoksa o tozun kırın ıcınde yatılmaz dıyorum pzt gunu netlesıcek ne zaman baslanıcagı umarım altından kalkabılırmm
Canım dediğim gibi eger kendini zorluyacaksan tabiki yardım almak en iyisi kaba temizlikğini yardımçıyla yapar dolap içlerini detaylar kendin yaparsın en doğrusu evin içinde olmamak en iyisi ben evin içindeydim çok daha kötü oldukbide benim 24 aylık kızım var onunla dahada zor oldu en azından rahat uyursun sitres yapmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?