gunaydın canım onecelıkle anneler gunun kutlu olsun kızınla uzun saglıklı bır yasam olsun ınsallah sana. valla okadar gerıdlımkı su usta konusunda anlatamam daha ne zaman baslanacagıda kesınlesmedı ama dedıgın gıbı yapıcam zaten fırmalar cekmece dolap ıclerıne gırmıyolar detaylı temızlıgı kedım yaparım dıye dusunuyorum bende
İyi edersin canımbenide ustalar sinir etti doğrusunu söylemek gerekirse bu gün yarın daha lavobomuz yok ortadada bakalım n ne zaman gelecek bide dolaplar takılacak
off off valla ustalarla ugrasmak berbat bısey senın kendı evın sanırım benım bırde kıra evım elın evı ıcın ugrasıyorum yanı ev sahıbı yaptırmkatan vazgecersede busefer tasınma ısım cıkıcak o dahada korkunc gelıyo valla :) bakalım ne olcak 1-2 gune bellı eder kendını
Günaydın tatlım hoş geldin
Mutfağı bitirdim bulaşığı yıkadım süpürdüm çıktım
Bu arada iki makina çamaşır serdim hava soğuk aksam kalöferi açtık
Şimdi sıra salondaakşam yemete yok
selamm tanemcim :)
öncelikle geçmiş anneller günün kutlu olsun canım
bu ara işerim çok yoğun çok sık gelemiyorum, fırsat buldukça girip çıkıyorum,
bende hafta sonu çamaşır ev işi derken nasıl geçti anlamadım vallahi, ütü hiç bitmiyorr delircem
Çok soltatlım canım hepimizin anneler günü kutlu olsunselamm tanemcim :)
öncelikle geçmiş anneller günün kutlu olsun canım
bu ara işerim çok yoğun çok sık gelemiyorum, fırsat buldukça girip çıkıyorum,
bende hafta sonu çamaşır ev işi derken nasıl geçti anlamadım vallahi, ütü hiç bitmiyorr delircem
Yok canım dolAplara başlıyacĞım bu haftadan sonrahoşbulduk ablacığım
maşallah ablacığım dolapları falandamı sildin mutfakta ablacığım
canım hoşgeldin görnümüyorsun ne zamandır canım yaaa
Bu gün yaptıklarım
Yataklar toplandı
Bulaşık yıkadı evin tamamı toplanıp süpürüldü
3 makina camaşır yıkandı serildi
Wc banyo temizlendi cadı kızın çorbası yapıldı
Çoçukların kışlıkları kalktı yazlıkları yerleşildi
Sağol tatlımohhh birçok şey olmuş bitmiş zaten tanemcim :) maşallahın var vallahi hem yemeklerr hem ev işleri ve çocuk gerçekten nasıl akşam oluyor anlamıyorsundur canımm
ütü neden hiç bitmiyor canım ya ben hep kendime kızıyorum çok mu birikiyor diye ama yok sürekli yapıyorum ama yok illaki bir iki parça mutlaka hergün çıkıyor, sanırım çok çamaşır yıkamaktann :))
herkese merhabalar herkes iyidir umarım
Sağol tatlım
Benim halen bitmedi ütüm canım bu akşam sıra ona gelecek 3 çoçuk bide a zye ütü yapılınca hiç bitmiyor
İyiz canımsen neler yaptın canım
ablacığım benim bişey yaptığım yok çünkü hastayım griple uğraşıyorum ablacığım
Ahhh canım benimçok geçmiş olsun
Ihlamur felan yaptınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?