Ayyy içim kalktı :)
Eyyy o konuyu açan duy sesimizi :) imha et kendini acilen
Yaaa biz daha ortadaki salatayi konusalim elin oglu asmis kendini:))Ayyyyy gerçekten mi bunu kimse kabullenemez ama yaaa offf çok kötü
Gerçi burada okuduğum bazı şeylerle senin yazdığının farkı yok benim gözümde. Neyse tartışma çıkmasın şimdi durup dururken. Bende viledayla tuvaletide silenleri duymuştum.Neyseki burdan biri degildi bi komsusunu anlatmisti oyle yapiyor diye:)) hatta tabak tabak o konu sahibinede getiriyomus vs:))
Beterin beteri vardir diye bosa dememis atalarimiz:))
Yaaa biz daha ortadaki salatayi konusalim elin oglu asmis kendini:))
Klozet olsabelki olurda alaturka dusunmek istemiyorummmmGerçi burada okuduğum bazı şeylerle senin yazdığının farkı yok benim gözümde. Neyse tartışma çıkmasın şimdi durup dururken. Bende viledayla tuvaletide silenleri duymuştum.
Haha seni ikna edecegimi biliyodum:))) aguhahaoyyyy daha neler öğrenecez duyacaz Allahım Allahım, ortadan yenen salataya kurban olayım
Alaturka :)) en son suyu dökmeden tuvaletide silip çıkıyormuşKlozet olsabelki olurda alaturka dusunmek istemiyorummmm
Afferin eline saglik super yapiyomus:)) ya bu kadinlarin bi ortasi yok mu:)) biri ayni bezle ocakla tezgah silmez biri salonla tuvalete ayni viledayi kullanir. Bazi seyler gercekten tuhafAlaturka :)) en son suyu dökmeden tuvaletide silip çıkıyormuş
Valla insanlar ilginç.Afferin eline saglik super yapiyomus:)) ya bu kadinlarin bi ortasi yok mu:)) biri ayni bezle ocakla tezgah silmez biri salonla tuvalete ayni viledayi kullanir. Bazi seyler gercekten tuhaf
Beni uzun bir süredir rahatsiz eden bir konu var.Galiba ben bana yardim amacli mutfaga girenlerin isini beğenmiyorum.yani onlar bana iyi niyetle yardim ediyorlar evet ama ben arkalarindan yine toplamak zorunda kaliyorum.kendime gore bi duzenim var.o duzenin disinda cikildigini farkettiginde benim icime sinmiyoo.birinin arkasindan yaptığı isi de duzeltmek ayip oluyor görebiliyolar bazen çünkü.Elbette bunun gorulmesi de hoş olmuyor.Ve eminim bu yuzden de elestiriliyorumdur yapilan isi begenmiyo yardimdan anlamiyo diye. Ama mesela benim mutfak tezgahı sildgim bezle birisi ocagi silmeye çalışıyor veya ayni bezle yagli bir alan siliniyor.Bana sorulmadan rastegele ayni bezle temizliyorlar..Veya tezgahi temizliyorlar bi bakiyorum tezgahta saç var veya bezde var.Bunlari gorunce de hosuma gtmiyor temizlenmis gibi goremiyorum ben bu yüzden.Boyle is yapanlarin, sagindan solundan saci dokulenlerin mutfak hijyeninden suphe nasil etmiyim? ne bileyim kendi yaptığı yemekte saca rastladigim kisilerin bana yemekte yardim etmesini de tercih etmiyorum ama bazen engel olamayabiliyorum tabiki ..Baska bi ornek ,yemegi karistirdigim kasikla yemegin tadina bakmam, baktiysam da o kasigi yeniden yemege daldirmam.Ama iste yardim etcem diye mutfaga girenler boyle yapmayabiliyor yakinim bile olsa dogru bulmuyorum.Kisacasi ben biraz mutfakta titizimdir,mutfak yemek yapilan bi yer ve hijyene onem verilmeli bence bastan sagma is yapilmamali.Ve bana yardim edildiginde daha cok yorulabiliyorum bazen..Ben bi baskasinin evinde de buna dikkat ediyorum, yani eğer detaya gireceksem kafama gore is yapmak yerine mutlaka soruyorum.Benimle ayni durumda olan kisiler var mi siz bu durumlarda napiyorsunuz? İnsanlari gocundurmadan ama kendi duzeninizden de taviz vermeden..
Haha seni ikna edecegimi biliyodum:))) aguhaha
Yaa ben de aynı şeyleri yaşıyorum bu titizlik yüzünden sevdiğin insanları kırmak çok üzüyor insanı, işin tuhafı en sevdiklerime daha anlayışsız oluyorum yabancılara gösterdiğim toleransı yakınlarıma gösteremiyorumBu titizlik yüzünden çok kalp kırdım annem doğumuma geldi sezeryanli halimle yemek iş vs yaptım çok kırdım onu bir daha gelmem dedi ki aramızda 1000 kusur kilometre var senede bir kez görmeme rağmen . Bu olaydan sonra anladım ki boş bir gaye içindeyim dikkat edin böyle kalp kırınca bir daha duzelmiyor çok üzüldüm çok ağladım gönlünü zor aldım annemin. Ben sizi yediğim kaşıkla büyüttüm siz de benim kasigimla dedi o kadar üzüldüm ki.
Eşim çocuk ve kpss hayatı sayesinde astım bunu iki ay sürdü tabi.
Bu titizlik yüzünden idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum çiş tutmaktan kayinvalidemler bir hafta tuvalete günde bir kere büyük ihtiyaç için girdim . Lanet olsun içimdeki titizliği bide zeytin kasesine çatalı elli kere batırıp da denk gelirse çatala diye böyle zeytin yiyen bir kayın peder var ne bilim zorlaniyorum ben de.
Bos ver ya herkes oldugu gibi olsun:)yok benimki lafta, pratikte ben yine aynı ben ah değişebilsem hayatım daha kolay olurdu ama yok değişmiyorum olmuyor
Evet bunu annemde yaşayınca "hey dur orda aptal" dedim kendime . Hatta bazen diyorumki sen bizi böyle yetistirdin temiz olun diye diye bu hale geldim . Diğer kardesimse benim tam tersim temizdir ama çok takilmaz o niye öyle değil o zaman diye yüzüme vuruyor annem. Zaten evlendikten sonra akrabalar kim bilir evi nasıldır şimdi çok temiz bı kız diyorlarmış bunu duyunca daha da üst level e koşuyorum manyagim ben .. ama aştim baya yani yüzde elli oranında diyelim .Yaa ben de aynı şeyleri yaşıyorum bu titizlik yüzünden sevdiğin insanları kırmak çok üzüyor insanı, işin tuhafı en sevdiklerime daha anlayışsız oluyorum yabancılara gösterdiğim toleransı yakınlarıma gösteremiyorum
Darısı başıma benim de inşallah ne güzel aşabilmişsiniz ben yalnız yaşadığım için aşamıyorum gün geçtikçe de artıyor bu durumEvet bunu annemde yaşayınca "hey dur orda aptal" dedim kendime . Hatta bazen diyorumki sen bizi böyle yetistirdin temiz olun diye diye bu hale geldim . Diğer kardesimse benim tam tersim temizdir ama çok takilmaz o niye öyle değil o zaman diye yüzüme vuruyor annem. Zaten evlendikten sonra akrabalar kim bilir evi nasıldır şimdi çok temiz bı kız diyorlarmış bunu duyunca daha da üst level e koşuyorum manyagim ben .. ama aştim baya yani yüzde elli oranında diyelim .
Nefsi her türlü durumda terbiye etmek çok zor zaten , ama şu yemek masasında ortak olan şeyleri asla yiyemem onu asamicam.Darısı başıma benim de inşallah ne güzel aşabilmişsiniz ben yalnız yaşadığım için aşamıyorum gün geçtikçe de artıyor bu durum
Bazı yorumlara bakınca bende kendimi pis hissediyorum ama evimde çok temizdir sadece aşırı detaycı degilimBu konuda eşimi tek geçiyorum.. En son geçenlerde mutfak lavabosunun içini sildiğin süngeri tezgaha sürme onun süngeri ayrı olsun dedi... Yok artık hastamısın sen dedim.. Eşimin benimle ilgili tek şikayeti bu şimdi gözünüze çok pis pasaklı biri geliyor değil mi? Hergün toz alıp makina açıyorum yer gün wc vs temizliyorum. Ama bu evde bebek var dağılıyor bundan cok mutsuz .. Çünkü öyle büyümüş. . Annesi biri balkona kışın sadece adım atsa balkonu kırklar kayınpeder ondan beter.. Kendimi cok pis hissediyorum yapmayın nolur insanlara kendilerini kötü hissetirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?