Titiz kisi sorunu:)

Neyseki burdan biri degildi bi komsusunu anlatmisti oyle yapiyor diye:)) hatta tabak tabak o konu sahibinede getiriyomus vs:))

Beterin beteri vardir diye bosa dememis atalarimiz:))
Gerçi burada okuduğum bazı şeylerle senin yazdığının farkı yok benim gözümde. Neyse tartışma çıkmasın şimdi durup dururken. Bende viledayla tuvaletide silenleri duymuştum.

Gerçi burada okuduğum bazı şeylerle senin yazdığının farkı yok benim gözümde. Neyse tartışma çıkmasın şimdi durup dururken. Bende viledayla tuvaletide silenleri duymuştum.
Klozet olsabelki olurda alaturka dusunmek istemiyorummmm

Ne kadar iyi niyetli de söylesen arkandan konuşacaklar ancak zamanla niyetinin kötü olmadığını huyunun böle olduğunu anlayacaklar annemden biliyorum misafirler gider gitmez giydikleri terliklere kadar yıkar heryeri arındırır insanlar haliyle anlayıp kırılıyordu yaş ilerleyince zor oluyor onu söliyim de kendi yapamıyor artık benden bekliyor valla ben de öle titiz değilim onun gibi napayım

Bu titizlik yüzünden çok kalp kırdım annem doğumuma geldi sezeryanli halimle yemek iş vs yaptım çok kırdım onu bir daha gelmem dedi ki aramızda 1000 kusur kilometre var senede bir kez görmeme rağmen . Bu olaydan sonra anladım ki boş bir gaye içindeyim dikkat edin böyle kalp kırınca bir daha duzelmiyor çok üzüldüm çok ağladım gönlünü zor aldım annemin. Ben sizi yediğim kaşıkla büyüttüm siz de benim kasigimla dedi o kadar üzüldüm ki.
Eşim çocuk ve kpss hayatı sayesinde astım bunu iki ay sürdü tabi.
Bu titizlik yüzünden idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum çiş tutmaktan kayinvalidemler bir hafta tuvalete günde bir kere büyük ihtiyaç için girdim . Lanet olsun içimdeki titizliği bide zeytin kasesine çatalı elli kere batırıp da denk gelirse çatala diye böyle zeytin yiyen bir kayın peder var ne bilim zorlaniyorum ben de.

Yaa ben de aynı şeyleri yaşıyorum bu titizlik yüzünden sevdiğin insanları kırmak çok üzüyor insanı, işin tuhafı en sevdiklerime daha anlayışsız oluyorum yabancılara gösterdiğim toleransı yakınlarıma gösteremiyorum

Evet bunu annemde yaşayınca "hey dur orda aptal" dedim kendime . Hatta bazen diyorumki sen bizi böyle yetistirdin temiz olun diye diye bu hale geldim . Diğer kardesimse benim tam tersim temizdir ama çok takilmaz o niye öyle değil o zaman diye yüzüme vuruyor annem. Zaten evlendikten sonra akrabalar kim bilir evi nasıldır şimdi çok temiz bı kız diyorlarmış bunu duyunca daha da üst level e koşuyorum manyagim ben .. ama aştim baya yani yüzde elli oranında diyelim .

Darısı başıma benim de inşallah ne güzel aşabilmişsiniz ben yalnız yaşadığım için aşamıyorum gün geçtikçe de artıyor bu durum

Bende kendime göre titizim ama tezgahı ocağı aynı bezle silerim bezimde temizdir aynı tabaktan yemek yemem diyenler tadına baktığım kaşığı bir daha kullanmam diyenler marketlerden aldığımız bütün yiyecekler ne koşoullarda yapılıyor acaba neler var içinde o kaşık o tezgah bezi onlardan daha saglıklıdır

Bazı yorumlara bakınca bende kendimi pis hissediyorum ama evimde çok temizdir sadece aşırı detaycı degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…