Titiz kisi sorunu:)

Kocaman kahvalti tabagi oluyo onumuzde bi kosesine konuyo zaten:) neyse herkesin bi tarzi var diyelim tatliya baglayalim:))

Ya bide cok recel yermisim gibi:)) sorsan aylardir yemedim bile:))
Afiyet olsun ozaman , kesinlikle haklisiniz herkesin bi tarzi var :))
Buarada benim de nisanim geldi kasilmalarimin baslamasini bekliyorum hastaneye gidicem , aylar sonra az önce recelle kahvalti yaptim bende cok sevmem

bende kendimi temiz zannederdim yorumları okudukça aa ne pis bir insanmışım diyesim geldi

hanımlar kendinize yazık ediyorsunuz bu kadar titizlik,temizlik,düzen takıntıları ömrünüzü çürütüyor farkında değilsiniz

azıcık da salın rahatlayın

Afiyet olsun ozaman , kesinlikle haklisiniz herkesin bi tarzi var :))
Buarada benim de nisanim geldi kasilmalarimin baslamasini bekliyorum hastaneye gidicem , aylar sonra az önce recelle kahvalti yaptim bende cok sevmem
Anam kiz doguruyon burda bize cene mi yetistiriyon birde:) hos bende sanci aralarinda telefonda konusuyodum. Karsidaki soruyo: napiyosun? Diyorum: nefes alip veriyorum sancilarim var, birazdan dogurmaya gitcem:))

afiyet olsun enerji olsun sanada bebisede:))

Zaten ben kedi camiasında yeniyim de başka nerede yıkanacak diye sordum yukarıda da

Bir de ben normal yiyeceklerden arada tattırıyorum bildiğin cam ya da porselen tabakta onları da diğer bulaşıklarla birlikte makinaya

Amann zaten kedi her yerimizi yalıyor tabağı ne kadar pis olabilir ki Uzaktan bakınca insanlar pis diye düşünüyor yüzünü ekşitiyor ama bir arada yaşayınca öyle değil işte

Bu arada seni buldum sorayım furminator vs var mı sizin bizimki bu sıra çok tüy döküyor da pratik birşeyler sorayım

Bebek gelince sana iki Bebek'le kolaylıklar

Bizimkinin kapları farklı, ev yemeği asla yemiyor kuru mama yaş mama seviyor sadece. Ama su koyuyorum bende cam kaplara bazen şehir dışına çıkıyorsak. Ne olacak ki, kedilerin ağzı bizimkinden daha steril.

Furminatör candır, olmazsa olmazımız
Uzun tüylü benim kedim, haftada 1 kere furminatörle tarıyoruz, bi tomar tüy çıkıyor. Kopmak üzere olan tüyleri de alıyor furminatör.
Diğer günler ise normal fırçalıyoruz. Furminatörü her defasında kullanırsan pek iyi olmuyor, kel gibi kalıyor zavallım

Hahhaha tesekkurr ederimmm yaa cok guldum yorumuna Allah da seni guldursun hep ve her isteyen kisiye saglikli bebek nasip etsin insallah ...
Birazdan hastaneyi bilgilendiricem kasilmalar baslayinca gideriz artik ...
Iyi gunler diliyorum

D damdan bir de orada burada kalan tüyleri almak için ikeadaki yapışkanlı rulolardan stokla eve. Kıyafetten, koltuktan falan tüyleri toplayıveriyor

D damdan bir de orada burada kalan tüyleri almak için ikeadaki yapışkanlı rulolardan stokla eve. Kıyafetten, koltuktan falan tüyleri toplayıveriyor

Onlar bolca var zaten

Eşim kızı da ağdaya götür diyor çok dökünüyor diye arada ruloyu üstünden geçiriyorum hatta

Kızımızın bıyıkları karardı zaten bu sıralar çirkin oldu

Bunu bana degil evinizde misafir ettiklerinize söyleyin. Tam yemek yerken kedimin mama kabini lavobada yikiyorum sorun olmaz degil mi deyin. Ondan sonra isteseniz de yemezler zaten. Önemli olan bilmeleri.

Ailem ve arkadaslarim geliyor bize ve lavaboda yikadigimi hepsi gormustur hatta mama su kabini makinaya da atiyorum mutlaka hatta tabagimdan yedirdigiminde goruyorlar ayni sofrada. Igrenip yemeyen yok herkes sizin gibi degil.
Sizin gibi igrenen zaten evime gelmiyor bende cagirmiyorum, gorusmuyorum evimde. Bir eksikligini hissetmiyorum. Siz de kedili eve gidince mama kabini nerede yikadigini sorun lavabodaysa igrenip kalkip gidin bir zahmet, baskasini bilmem de ben sizin gibilere merakli degilim.

Biri igrenc vs derse aninda nazikce evimden kovarim onu...

Geçen eşimin akrabaları geldi yatılı 1 İ hariç diğer 2 bayanla İlk kez tanışıyorum.. Benim çay alışkanlığım yok evde içen olmayınca anca böyle kalabalıkta zevk alırım. Sabah kahvaltı hazırlıyorum çay demledim oturduk yendi ana bir baktım kadın kendi kahvaltısı bitince sofra topluyor ev sahibisin oturamazsın ki böyle bir durumda.. 1.2 derken 3.gün dedim ki hala allah aşkına bırak ben keyif cayı içmek istiyorum. Sen böyle toplamaya başlayınca içemiyorum kağandan zaten yediğimi anlamıyorum.. Ay dedi içime sinmiyor benim .... Ay hala koca demlik cay dökülüyor o da benim içime sinmiyor dedim diğer hala haklı kız sen bana gelince de böylesin bırak yaaa dedihaklısın yani cocuk olunca zaten sorunlu oluyor

fazla mı boş vaktiniz oluyor acaba? çalışan kadınlar için birinin yardımcı olması büyük nimet çünkü. hı tabii ki benim de var kırmızı çizgilerim tezgah bezi yer bezi ayrıdır mesela ama daha detaylısı gerçekten çok zor olur. temel temizliği yapıp bitirip dinlenmek istiyorum. daha detay temizliği haftasonu yaparım diyorum

Tezgah yer bezi dedinde:)) yerleri sildigi legende hamur yogurani okudu burda bu gozler:))

Ayyy içim kalktı :)
Eyyy o konuyu açan duy sesimizi :) imha et kendini acilen

Neyseki burdan biri degildi bi komsusunu anlatmisti oyle yapiyor diye:)) hatta tabak tabak o konu sahibinede getiriyomus vs:))

Beterin beteri vardir diye bosa dememis atalarimiz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…