- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
Afiyet olsun ozaman , kesinlikle haklisiniz herkesin bi tarzi var :))Kocaman kahvalti tabagi oluyo onumuzde bi kosesine konuyo zaten:) neyse herkesin bi tarzi var diyelim tatliya baglayalim:))
Ya bide cok recel yermisim gibi:)) sorsan aylardir yemedim bile:))
Anam kiz doguruyon burda bize cene mi yetistiriyon birde:) hos bende sanci aralarinda telefonda konusuyodum. Karsidaki soruyo: napiyosun? Diyorum: nefes alip veriyorum sancilarim var, birazdan dogurmaya gitcem:))Afiyet olsun ozaman , kesinlikle haklisiniz herkesin bi tarzi var :))
Buarada benim de nisanim geldi kasilmalarimin baslamasini bekliyorum hastaneye gidicem , aylar sonra az önce recelle kahvalti yaptim bende cok sevmem
O bazı insanlardan biri benim sanırım :) kedinin mama kabı = insan maması kabı benim gözümde. Yani bir tabağı lavaboda yıkamakla kedimin tabağını yıkamak eş değer gibi geliyor.
Bulaşık makinesine de atıyorum
Afiyet olsun ozaman , kesinlikle haklisiniz herkesin bi tarzi var :))
Buarada benim de nisanim geldi kasilmalarimin baslamasini bekliyorum hastaneye gidicem , aylar sonra az önce recelle kahvalti yaptim bende cok sevmem
Zaten ben kedi camiasında yeniyim de başka nerede yıkanacak diye sordum yukarıda da
Bir de ben normal yiyeceklerden arada tattırıyorum bildiğin cam ya da porselen tabakta onları da diğer bulaşıklarla birlikte makinaya
Amann zaten kedi her yerimizi yalıyor tabağı ne kadar pis olabilir ki Uzaktan bakınca insanlar pis diye düşünüyor yüzünü ekşitiyor ama bir arada yaşayınca öyle değil işte
Bu arada seni buldum sorayım furminator vs var mı sizin bizimki bu sıra çok tüy döküyor da pratik birşeyler sorayım
Bebek gelince sana iki Bebek'le kolaylıklar
Hahhaha tesekkurr ederimmm yaa cok guldum yorumuna Allah da seni guldursun hep ve her isteyen kisiye saglikli bebek nasip etsin insallah ...Anam kiz doguruyon burda bize cene mi yetistiriyon birde:) hos bende sanci aralarinda telefonda konusuyodum. Karsidaki soruyo: napiyosun? Diyorum: nefes alip veriyorum sancilarim var, birazdan dogurmaya gitcem:))
afiyet olsun enerji olsun sanada bebisede:))
Bunu bana degil evinizde misafir ettiklerinize söyleyin. Tam yemek yerken kedimin mama kabini lavobada yikiyorum sorun olmaz degil mi deyin. Ondan sonra isteseniz de yemezler zaten. Önemli olan bilmeleri.
Geçen eşimin akrabaları geldi yatılı 1 İ hariç diğer 2 bayanla İlk kez tanışıyorum.. Benim çay alışkanlığım yok evde içen olmayınca anca böyle kalabalıkta zevk alırım. Sabah kahvaltı hazırlıyorum çay demledim oturduk yendi ana bir baktım kadın kendi kahvaltısı bitince sofra topluyor ev sahibisin oturamazsın ki böyle bir durumda.. 1.2 derken 3.gün dedim ki hala allah aşkına bırak ben keyif cayı içmek istiyorum. Sen böyle toplamaya başlayınca içemiyorum kağandan zaten yediğimi anlamıyorum.. Ay dedi içime sinmiyor benim .... Ay hala koca demlik cay dökülüyor o da benim içime sinmiyor dedim diğer hala haklı kız sen bana gelince de böylesin bırak yaaa dedihaklısın yani cocuk olunca zaten sorunlu oluyorAyyy
Halam
Allah ım kadın daha misafir içeride otururken tüm evi yıkamaya başlar insan illet oluyor
Herkes ay ne titiz temiz mi desin diye yapıyor bilmiyorum ama çok gıcık
Hatta yemek yenmeden de bulaşık yıkar desem
Yoldan gittik yatılı misafiriz yemek vs pişmiş tencere tencere
Bizimki başladı bulaşığa yemek yapılan kap kacak yıkıyor ben de gittim mutfakta oturuyorum yanında sonra ocakta duran daha yenmemiş yemeklerin tencere kapaklarını vs yıkamaya başladı
Eniştem geldi daha pişmedi mi yemekler yoldan geldiler açlar vs dedi o da yemekler hazır bulaşık topluyorum dedi adamcağız bir baktı daha bunlar bulaşık olmamış daha önce yiyelim sonra tencere kapakları bulaşık olur demişti
Ben de sevmem misafir varken bulaşık toplamayı ya da ben yerken önünden sofra toplanmasını ya yiyelim herkes bitirsin sonra toplanır özellikle çocuklu kadın varsa sofrada o yiyemez zira kendisine sıra gelince sofrayı topluyor herkes diye rahat oturup kalamaz doydum der kalkar
Bir de ben evimde de bulaşığı toplamak istemiyorum gidince toplarım diyorum yok olmaz böyle rahat oturamayız diyenler var
Bırakın ya ev benim bulaşık benim
Niye misafir ağırladığım kıyafetle bulaşık toplayayım siz gidince ben 10 dakikada toplarım
Şimdi topla 10 dakika ise madem cümlesini de duydum ben
Tezgah yer bezi dedinde:)) yerleri sildigi legende hamur yogurani okudu burda bu gozler:))fazla mı boş vaktiniz oluyor acaba? çalışan kadınlar için birinin yardımcı olması büyük nimet çünkü. hı tabii ki benim de var kırmızı çizgilerim tezgah bezi yer bezi ayrıdır mesela ama daha detaylısı gerçekten çok zor olur. temel temizliği yapıp bitirip dinlenmek istiyorum. daha detay temizliği haftasonu yaparım diyorum
Yok artıkTezgah yer bezi dedinde:)) yerleri sildigi legende hamur yogurani okudu burda bu gozler:))
Valla : ( keske o konuyu bulabilsemYok artık
Ayyy içim kalktı :)Valla : ( keske o konuyu bulabilsem
Ayyyyy gerçekten mi bunu kimse kabullenemez ama yaaa offf çok kötüTezgah yer bezi dedinde:)) yerleri sildigi legende hamur yogurani okudu burda bu gozler:))
Ayyy içim kalktı :)
Eyyy o konuyu açan duy sesimizi :) imha et kendini acilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?