Titiz kisi sorunu:)

Demek ki yalniz degilmisim:) bi ara titizligimin hastalık derecesinde oldugunu düşünmeye basladim,etrafimdaki kimse bu denli olmadığı icin..

Kedinin mama kabini lavaboda yikamak mi? Kedim tabagimdan et kemirir bazen ve ben yemege devam ederim. :)) Biraz daha igrendireyim kedim tabagimdaki yogurdu bi guzel yalar ustten ustten onu da yerim...
Ama baskasinin yedigini veya ortaya koyulan tabaktan yiyemem. :)

Kimsenin evinde ocakta silmedim yemekte yapmadim annem kizkardesim haric.ayrica kimsenin evindede bulasik toplamaya yeltenmem.sadece yapiosa yardimci olmaya calisirim.evimdede asla yemek yaparken ayni kasikla daldirip tadina bakmam.bide ojeli tirnakli ve uzun tirnakli kimsenin yaptigi yemegi yemem.sizde bastan uyarabilirsiniz sonra ben hallederim diyerek.

Ben kimseye is yaptirmiyorum hoş kimse de yapmayi teklif etmiyor ya o ayri mesele
Ben kontrol delisiyim ne kendi evimde ne baskasinin evinde ne mesela ortak gidilen bi piknikte kimseye is yaptirmam
Ortamlarin aranan amelesiyim

Burada yazdığınız hijyen alışkanlıklarının yüzde doksanı bende de var. İşte bu kötü huylar yüzünden kayınvalidemin kalmaya gelince mutfağa girmesi hayatımı karartıyor :) yemek yapardı eskiden, önünü aldım elimde olmayarak. Şimdi de bulaşıkları makineye dizmeden önce Sudan geçirip tezgahın üstüne atıyor ya içimde fırtınalar kopuyor,tezgah komple yağ oldu çünkü. Ben direkt makineye atarım halbuki. İşin yoksa yağçözle sil şimdi her yeri. Ona ve başka misafirlere “yorulma canım ya boşver ben hallederim” falan deyip uzaklaştırmaya çalışırım genelde ama keyfe keder işler bunlar

Ben kimseye is yaptirmiyorum hoş kimse de yapmayi teklif etmiyor ya o ayri mesele
Ben kontrol delisiyim ne kendi evimde ne baskasinin evinde ne mesela ortak gidilen bi piknikte kimseye is yaptirmam
Ortamlarin aranan amelesiyim
Ya bende de var galiba ama hic memnun degilim biraz daha relax olmak lazim

Ya bende de var galiba ama hic memnun degilim biraz daha relax olmak lazim
Ben de hic memnun degilim cok isterdim bacak bacak ustune oturayim keyif yapayim
Ne gittigim misafirlikten ne gelen misafirden ne piknikten gram zevk almam oturup sohbet bile edemem
Beceriksizlige tahammulum yok biri kirk saat salata yapcam diye ugrasiyorsa onu bekleyecegime kendim şipşak yaparim ya da masayi kirk saatte kurmaya calisiyorsa tahammul edemem kendi isimi bes dkda bitirir herkesin elindeki işi alir hizli hizli onlari da yaparim
Yorgunluktan olcegimi de bilsem illa her seyi ben hizli hizli yapcam
Nefret ediyorum bu huyumdan

Hamileyim 39+4 haftalik :)) daha fazla uzatmayalim nolur :)))
Saka bi yana bende cok severim hayvanlari kesinlikle kedi gördugumde duramam sarilir kucagima alir bakarim ilgilenirim ama hamileligimden beri inanilmaz hassas bi yapim var ,
yani tv de ucan kus görsem yemegi birakiyorum ... ki ben hemsire olarak hastanede neler neler görmedim ki...Ameliyattan cikip agzima lokma attim , otopsiye girip seker yedimmm...
Hastanede noro viruslu hastadan cikip , o kahvalti molasinda hastalarin nelerini konusmuyorduk ama hamile olunca böyle hassas olunuyormus ...

Saglikla kucaginiza alin insallah, bilsem igrendirmezdim.
Hamilelikte oluyormus oyle seyler bazilari esinden bile igrendigini duymustum.

Annem bana geldiğin de istemeden yönlendiriyorum onu. Halbu ki zaten yeterince temiz ve dikkatli biri. Onu öyle yapma. Şunu şuraya kullanma. Eşim birşey söylemese de adama hep bir uyarı halindeyim. Telefonu koltuğa koyma dedim demin neden telefon pis mi diyor. Biliyor huyumu. Çok abartıyorum elimde değil vazgeçemiyorum bu huydan Psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum artık

Saglikla kucaginiza alin insallah, bilsem igrendirmezdim.
Hamilelikte oluyormus oyle seyler bazilari esinden bile igrendigini duymustum.
Haahahahha yaaa sormaaa ayni bardaktan icmeyelim nolur diyorum öpmesini biliyorsun diyor igrenmedim sadece yemek yerken sorun yasiyorum okadar , buarada tesekkur ederim mincikla benim yerime de minik askini..

Titizlik dediniz de aklima komik bir sey geldi.
Hamileliyimin ilk aylari. Kv ile oturuyorum. Annem hamileliyimi duymus beni gormeye gelmis. Annem asiri titiz, kv ise asiri pasakli biri. Annem yemeyi yapti, yesil sogan yikadi tabagin icine koydu, kv da mutfakta anneme bakiyo. Yemek yapmayi beceremiyo, becerse bile is yapmayi sevmez. Kendini iyi gostermek icin guya yardim etmek istedi. Annemin mutfak tezgahini sildiyi bezle yeşil sogani kuruladi. O bezle tezgahi sildiyini gormustu. Annem gordu delirdi))) Kiz hamile, napiyosun pis bezle sogan siliyosun, bebek mikrop kapacak filan dedi. Kavga cikti resmen)))

Ayyyy bu fecii. Tezgah beziyle yeşillik kurulamak nedir ya Annenizin o anda ki tepkisini görmek isterdim

Ayyyy bu fecii. Tezgah beziyle yeşillik kurulamak nedir ya Annenizin o anda ki tepkisini görmek isterdim
Kv asiri pasakli. Neler neler yapiyordu bi gorseniz )))
Annem onu gorunce 3uncu dunya savasi cikardi, mutfaga girip zor sakinlestirdim annemi ))) Annem baska ulkeden kizini gormeye gelmis, evin temizliyini, yemeyini annem yapiyo, masayi bile annem topluyordu. Kv bir tek yesillik sildi, o da oyle sildi)))
Annemin o anki halini gormenizi istemezdim, annem cok sakin biri ama kizdimi gozu hic bir sey gormez))) Sonradan pisman oldu, ozur diledi ama kendini aff edemedi )))

Titiz anne-pasaklı Kv durumu bizde de var. :)) Doğumumda ikisi de gelmişti. Annem aynı evde delirmişti resmen. Ben görmezden gelmeye alıştım bir nebze ama annemin titizliği benden on kat fazladır. Örneğin annem az bulaşık yıkandığında bulaşık kurulama bezini tezgaha serip üzerine atıyorum çay bardaklarını dizer. Bunu gören Kv tezgah sildiğimiz sarı Bezi serip üstüne dizmişti. Annem şok :))

Hic olacak is mi ya anneniz hakli tabi

Tezgah bezine bardak mi dizmek? Ay cok komik ya. Demek ki, benim kv gibiler de varmis )))

Tezgah bezine bardak mi dizmek? Ay cok komik ya. Demek ki, benim kv gibiler de varmis )))
Ya iste bu gibi seyler oluyor ve bazen engel olamiyorsunuz coktaan o sari bezle bir cok is gorulmus ve is isten gecmis oluyor..sonra da icinizi kemiriyor bir his..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…