Ayyy aynii ben ..
Bende mutfagimda kimseyi istemem is yaptirmam ... tezgahimi fayanslarimi gunde uc defa silerim..
Yumurta yapiyorsam esime tezgaha koymam sonra ellerimi sabunlarim ...
Bulasiklarimi bile once suyun altinda yikar oyle temiz koyarim bulasik makinasina...
Lavobaya cöp atilmaz , yag dökülmez , yemek kalintilari havlu mendille cöpe siyrilir ,
Lavobam ayni sekilde hep temizlenir..
Bulasik sungerim her 4 gunde bir degisir
Ilk teyzeme izin vermistim bulasik yikadi tezgah ahsap su oldu ... ogunden sonra kimseyi sokmadim ...
Cöplerim de ayridir ... cam aticaksam camlari bile calkalar cöpe atarim .
Ayni sekilde baskasinin evindede yemek yiyemem rahat rahat cunku bazi insanlar gordum kedinin mama kabini lavobada yikiyor ,
Ben cok severim hayvanlari ama hijyene de önem veririm ..
sebzelerimi bile sirkeli suda bekletirim iyi yikarim ..
Hijyeni seviyorum sadece... hastalik degil sadece mutfak ve tuvalet hijyeninin olmasi gerektigini dusunuylrum
Sizinki büyük ask olmali:)Kedinin mama kabini lavaboda yikamak mi? Kedim tabagimdan et kemirir bazen ve ben yemege devam ederim. :)) Biraz daha igrendireyim kedim tabagimdaki yogurdu bi guzel yalar ustten ustten onu da yerim...
Ya bende de var galiba ama hic memnun degilim biraz daha relax olmak lazimBen kimseye is yaptirmiyorum hoş kimse de yapmayi teklif etmiyor ya o ayri mesele
Ben kontrol delisiyim ne kendi evimde ne baskasinin evinde ne mesela ortak gidilen bi piknikte kimseye is yaptirmam
Ortamlarin aranan amelesiyim
Ben de hic memnun degilim cok isterdim bacak bacak ustune oturayim keyif yapayimYa bende de var galiba ama hic memnun degilim biraz daha relax olmak lazim
Hamileyim 39+4 haftalik :)) daha fazla uzatmayalim nolur :)))Kedinin mama kabini lavaboda yikamak mi? Kedim tabagimdan et kemirir bazen ve ben yemege devam ederim. :)) Biraz daha igrendireyim kedim tabagimdaki yogurdu bi guzel yalar ustten ustten onu da yerim...
Ama baskasinin yedigini veya ortaya koyulan tabaktan yiyemem. :)
Sizinki büyük ask olmali:)
Hamileyim 39+4 haftalik :)) daha fazla uzatmayalim nolur :)))
Saka bi yana bende cok severim hayvanlari kesinlikle kedi gördugumde duramam sarilir kucagima alir bakarim ilgilenirim ama hamileligimden beri inanilmaz hassas bi yapim var ,
yani tv de ucan kus görsem yemegi birakiyorum ... ki ben hemsire olarak hastanede neler neler görmedim ki...Ameliyattan cikip agzima lokma attim , otopsiye girip seker yedimmm...
Hastanede noro viruslu hastadan cikip , o kahvalti molasinda hastalarin nelerini konusmuyorduk ama hamile olunca böyle hassas olunuyormus ...
Haahahahha yaaa sormaaa ayni bardaktan icmeyelim nolur diyorum öpmesini biliyorsun diyorSaglikla kucaginiza alin insallah, bilsem igrendirmezdim.
Hamilelikte oluyormus oyle seyler bazilari esinden bile igrendigini duymustum.
Ayyyy bu fecii. Tezgah beziyle yeşillik kurulamak nedir ya Annenizin o anda ki tepkisini görmek isterdimTitizlik dediniz de aklima komik bir sey geldi.
Hamileliyimin ilk aylari. Kv ile oturuyorum. Annem hamileliyimi duymus beni gormeye gelmis. Annem asiri titiz, kv ise asiri pasakli biri. Annem yemeyi yapti, yesil sogan yikadi tabagin icine koydu, kv da mutfakta anneme bakiyo. Yemek yapmayi beceremiyo, becerse bile is yapmayi sevmez. Kendini iyi gostermek icin guya yardim etmek istedi. Annemin mutfak tezgahini sildiyi bezle yeşil sogani kuruladi. O bezle tezgahi sildiyini gormustu. Annem gordu delirdi))) Kiz hamile, napiyosun pis bezle sogan siliyosun, bebek mikrop kapacak filan dedi. Kavga cikti resmen)))
Kv asiri pasakli. Neler neler yapiyordu bi gorseniz )))Ayyyy bu fecii. Tezgah beziyle yeşillik kurulamak nedir ya Annenizin o anda ki tepkisini görmek isterdim
Titiz anne-pasaklı Kv durumu bizde de var. :)) Doğumumda ikisi de gelmişti. Annem aynı evde delirmişti resmen. Ben görmezden gelmeye alıştım bir nebze ama annemin titizliği benden on kat fazladır. Örneğin annem az bulaşık yıkandığında bulaşık kurulama bezini tezgaha serip üzerine atıyorum çay bardaklarını dizer. Bunu gören Kv tezgah sildiğimiz sarı Bezi serip üstüne dizmişti. Annem şok :))Titizlik dediniz de aklima komik bir sey geldi.
Hamileliyimin ilk aylari. Kv ile oturuyorum. Annem hamileliyimi duymus beni gormeye gelmis. Annem asiri titiz, kv ise asiri pasakli biri. Annem yemeyi yapti, yesil sogan yikadi tabagin icine koydu, kv da mutfakta anneme bakiyo. Yemek yapmayi beceremiyo, becerse bile is yapmayi sevmez. Kendini iyi gostermek icin guya yardim etmek istedi. Annemin mutfak tezgahini sildiyi bezle yeşil sogani kuruladi. O bezle tezgahi sildiyini gormustu. Annem gordu delirdi))) Kiz hamile, napiyosun pis bezle sogan siliyosun, bebek mikrop kapacak filan dedi. Kavga cikti resmen)))
Hic olacak is mi ya anneniz hakli tabiTitizlik dediniz de aklima komik bir sey geldi.
Tezgah bezine bardak mi dizmek? Ay cok komik ya. Demek ki, benim kv gibiler de varmis )))Titiz anne-pasaklı Kv durumu bizde de var. :)) Doğumumda ikisi de gelmişti. Annem aynı evde delirmişti resmen. Ben görmezden gelmeye alıştım bir nebze ama annemin titizliği benden on kat fazladır. Örneğin annem az bulaşık yıkandığında bulaşık kurulama bezini tezgaha serip üzerine atıyorum çay bardaklarını dizer. Bunu gören Kv tezgah sildiğimiz sarı Bezi serip üstüne dizmişti. Annem şok :))
Ya iste bu gibi seyler oluyor ve bazen engel olamiyorsunuz coktaan o sari bezle bir cok is gorulmus ve is isten gecmis oluyor..sonra da icinizi kemiriyor bir his..Tezgah bezine bardak mi dizmek? Ay cok komik ya. Demek ki, benim kv gibiler de varmis )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?