Titiz kisi sorunu:)

Hic olacak is mi ya anneniz hakli tabi
Bebegim kusurlu dogdu. Annem hala diyo kesin kv sana mikrop gecirmistir diye. Annemin hakli oldugunu biliyorum.
Kv asiri pasakli malesef. Mesela ben camasir yikar ipe sererim, kv ipden toplar toplanip kenara koyulmus kirli halinin başina serer, sandalyenin başina, firinin ustune, bulasik makinesinin ustune dagitir oyle. Toplamaktan canim cikmisti. Neyin kafasi anlamis degilim

Ya iste bu gibi seyler oluyor ve bazen engel olamiyorsunuz coktaan o sari bezle bir cok is gorulmus ve is isten gecmis oluyor..sonra da icinizi kemiriyor bir his..
İsin komik tarafi da pasakli insanlar hic mikrop kapmaz, vucutta bagisiklik olusmustur coktan )))

Kvalideniz zor bir insanmis

Tezgah bezine bardak mi dizmek? Ay cok komik ya. Demek ki, benim kv gibiler de varmis )))
Orada bir bezin üzerinde bulaşık gördü ya, aynı şablonu çıkarmak istedi ama seçtiği bez yanlıştı :)) bir kere de Kv evine gitmiştik. Görümcemin küçük kızının tuvalette giydiği terlikleri “al yıkadım bak , sana hazırladım” deyip salonda giymesi için kızımın ayağına vermesi de annemi çileden çıkartmıştı.

En azindan yikamis ))) Buyuk gelisme )))

İnsanlari bu yonde degistirebilmek cok zor.. kendilerine gore cok temiz ve titizdirler ama..

Kvalideniz zor bir insanmis
Zor mu? Kitap yazilir ))) Mesela 2 ayda bir yikanir. Yikanmaktan cok korkar. Yikanirsa hastalanir, is yaparsa hastalanir, yemek ve ya temizlik yaparsa hastalanir dusuncesinde biri )))

İnsanlari bu yonde degistirebilmek cok zor.. kendilerine gore cok temiz ve titizdirler ama..
Bilmiyorum ya. Aslında evet muhtemelen kendini temiz görüyordur ama Mutfak tezgahında sabun yok mesela, bulaşık deterjanı da dolapta durur. Mutfakta iş yaparken el yıkamıyor resmen. Ben de ne yapsam peşinden elimi yıkarım

Ayy boyle yorumlari okuyunca aklima geldi
Yeni evli bi arkadasimin evine ilk defa gitcez arkadasla birlikte, yeni evli de kendini bir titiz bir duzenli anlatiyor ki sormayin
Gittik mutfakta kahve iciyoruz bu da bize şov yapiyo elinde bi tane sari bez işte ben cok titizim bi yerleri silmeden duramam havalarinda
O tezgah beziyle once yere dokulenleri sildi, sonra fayanslari, sonra ocagi en son da iki tane bardak yikayip bu bezi onun altina serdi
Korktum dedim birazdan bu sari bezle taharet de alir bu diye

Yaptığı yemegi yiyebiliyormusunuz peki? Merak ettigim.icin sordum yanlış anlamayin k valideniz sonuçta

Ayyy ben Kv kopamam ama siz o arkadaştan kopun bence :))))

Bende varım demeye geldim. Benım yardımcı oldugum kısı mutfagıyla ılgılı gozu arkada kalmıyordur ondan emınım de ama ben ıste. Takıntılım sayılı kısı dısında kımsenın yemegını yıyemıyorum kustahlık kıbır dıye dusunenler olucaktır hak verıyorum ama takıntı bende kı de. Parmagında yuzukle yemek yapıldımı, tırnaklar uzun ve ojelı ıse ve yemek servısı yaparken bazıları o bas parmagı tabagın ıcıne dogru koyuyorsa benım icim felaket. Dısarı da da yemek yemek benım ıcın cok problem ozellkle avm lerde tum masaların temızlık gorevlısı tarafından tek bır bezle sılınmesıde benım ıcın vahım bır durum. Sız yardımdan gırdınız konuya ben yemekten dem vurdum.

En son o bezle bardagi sildi yazacaginizdan korktum bir an ))) Benim kv o bezle agzini bile siliyor )))

Evet ya küstahlıkmis gibi dusunenlere de uzuluyorum yani normal olan biz ve bizim gibiler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…