Bebegim kusurlu dogdu. Annem hala diyo kesin kv sana mikrop gecirmistir diye. Annemin hakli oldugunu biliyorum.Hic olacak is mi ya anneniz hakli tabi
İsin komik tarafi da pasakli insanlar hic mikrop kapmaz, vucutta bagisiklik olusmustur coktan )))Ya iste bu gibi seyler oluyor ve bazen engel olamiyorsunuz coktaan o sari bezle bir cok is gorulmus ve is isten gecmis oluyor..sonra da icinizi kemiriyor bir his..
Kvalideniz zor bir insanmisBebegim kusurlu dogdu. Annem hala diyo kesin kv sana mikrop gecirmistir diye. Annemin hakli oldugunu biliyorum.
Kv asiri pasakli malesef. Mesela ben camasir yikar ipe sererim, kv ipden toplar toplanip kenara koyulmus kirli halinin başina serer, sandalyenin başina, firinin ustune, bulasik makinesinin ustune dagitir oyle. Toplamaktan canim cikmisti. Neyin kafasi anlamis degilim
Orada bir bezin üzerinde bulaşık gördü ya, aynı şablonu çıkarmak istedi ama seçtiği bez yanlıştı :)) bir kere de Kv evine gitmiştik. Görümcemin küçük kızının tuvalette giydiği terlikleri “al yıkadım bak , sana hazırladım” deyip salonda giymesi için kızımın ayağına vermesi de annemi çileden çıkartmıştı.Tezgah bezine bardak mi dizmek? Ay cok komik ya. Demek ki, benim kv gibiler de varmis )))
En azindan yikamis ))) Buyuk gelisme )))Orada bir bezin üzerinde bulaşık gördü ya, aynı şablonu çıkarmak istedi ama seçtiği bez yanlıştı :)) bir kere de Kv evine gitmiştik. Görümcemin küçük kızının tuvalette giydiği terlikleri “al yıkadım bak , sana hazırladım” deyip salonda giymesi için kızımın ayağına vermesi de annemi çileden çıkartmıştı.
İnsanlari bu yonde degistirebilmek cok zor.. kendilerine gore cok temiz ve titizdirler ama..Orada bir bezin üzerinde bulaşık gördü ya, aynı şablonu çıkarmak istedi ama seçtiği bez yanlıştı :)) bir kere de Kv evine gitmiştik. Görümcemin küçük kızının tuvalette giydiği terlikleri “al yıkadım bak , sana hazırladım” deyip salonda giymesi için kızımın ayağına vermesi de annemi çileden çıkartmıştı.
Zor mu? Kitap yazilir ))) Mesela 2 ayda bir yikanir. Yikanmaktan cok korkar. Yikanirsa hastalanir, is yaparsa hastalanir, yemek ve ya temizlik yaparsa hastalanir dusuncesinde biri )))Kvalideniz zor bir insanmis
Bilmiyorum ya. Aslında evet muhtemelen kendini temiz görüyordur ama Mutfak tezgahında sabun yok mesela, bulaşık deterjanı da dolapta durur. Mutfakta iş yaparken el yıkamıyor resmen. Ben de ne yapsam peşinden elimi yıkarımİnsanlari bu yonde degistirebilmek cok zor.. kendilerine gore cok temiz ve titizdirler ama..
Orada bir bezin üzerinde bulaşık gördü ya, aynı şablonu çıkarmak istedi ama seçtiği bez yanlıştı :)) bir kere de Kv evine gitmiştik. Görümcemin küçük kızının tuvalette giydiği terlikleri “al yıkadım bak , sana hazırladım” deyip salonda giymesi için kızımın ayağına vermesi de annemi çileden çıkartmıştı.
Yaptığı yemegi yiyebiliyormusunuz peki? Merak ettigim.icin sordum yanlış anlamayin k valideniz sonuçtaBilmiyorum ya. Aslında evet muhtemelen kendini temiz görüyordur ama Mutfak tezgahında sabun yok mesela, bulaşık deterjanı da dolapta durur. Mutfakta iş yaparken el yıkamıyor resmen. Ben de ne yapsam peşinden elimi yıkarım
Ayyy ben Kv kopamam ama siz o arkadaştan kopun bence :))))Ayy boyle yorumlari okuyunca aklima geldi
Yeni evli bi arkadasimin evine ilk defa gitcez arkadasla birlikte, yeni evli de kendini bir titiz bir duzenli anlatiyor ki sormayin
Gittik mutfakta kahve iciyoruz bu da bize şov yapiyo elinde bi tane sari bez işte ben cok titizim bi yerleri silmeden duramam havalarinda
O tezgah beziyle once yere dokulenleri sildi, sonra fayanslari, sonra ocagi en son da iki tane bardak yikayip bu bezi onun altina serdi
Korktum dedim birazdan bu sari bezle taharet de alir bu diye
İçim almaz az yerim. Aslında çok iştahlıyımdır ama beni iştahsız sanıyorlar :)Yaptığı yemegi yiyebiliyormusunuz peki? Merak ettigim.icin sordum yanlış anlamayin k valideniz sonuçta
Bende varım demeye geldim. Benım yardımcı oldugum kısı mutfagıyla ılgılı gozu arkada kalmıyordur ondan emınım de ama ben ıste. Takıntılım sayılı kısı dısında kımsenın yemegını yıyemıyorum kustahlık kıbır dıye dusunenler olucaktır hak verıyorum ama takıntı bende kı de. Parmagında yuzukle yemek yapıldımı, tırnaklar uzun ve ojelı ıse ve yemek servısı yaparken bazıları o bas parmagı tabagın ıcıne dogru koyuyorsa benım icim felaket. Dısarı da da yemek yemek benım ıcın cok problem ozellkle avm lerde tum masaların temızlık gorevlısı tarafından tek bır bezle sılınmesıde benım ıcın vahım bır durum. Sız yardımdan gırdınız konuya ben yemekten dem vurdum.Beni uzun bir süredir rahatsiz eden bir konu var.Galiba ben bana yardim amacli mutfaga girenlerin isini beğenmiyorum.yani onlar bana iyi niyetle yardim ediyorlar evet ama ben arkalarindan yine toplamak zorunda kaliyorum.kendime gore bi duzenim var.o duzenin disinda cikildigini farkettiginde benim icime sinmiyoo.birinin arkasindan yaptığı isi de duzeltmek ayip oluyor görebiliyolar bazen çünkü.Elbette bunun gorulmesi de hoş olmuyor.Ve eminim bu yuzden de elestiriliyorumdur yapilan isi begenmiyo yardimdan anlamiyo diye. Ama mesela benim mutfak tezgahı sildgim bezle birisi ocagi silmeye çalışıyor veya ayni bezle yagli bir alan siliniyor.Bana sorulmadan rastegele ayni bezle temizliyorlar..Veya tezgahi temizliyorlar bi bakiyorum tezgahta saç var veya bezde var.Bunlari gorunce de hosuma gtmiyor temizlenmis gibi goremiyorum ben bu yüzden.Boyle is yapanlarin, sagindan solundan saci dokulenlerin mutfak hijyeninden suphe nasil etmiyim? ne bileyim kendi yaptığı yemekte saca rastladigim kisilerin bana yemekte yardim etmesini de tercih etmiyorum ama bazen engel olamayabiliyorum tabiki ..Baska bi ornek ,yemegi karistirdigim kasikla yemegin tadina bakmam, baktiysam da o kasigi yeniden yemege daldirmam.Ama iste yardim etcem diye mutfaga girenler boyle yapmayabiliyor yakinim bile olsa dogru bulmuyorum.Kisacasi ben biraz mutfakta titizimdir,mutfak yemek yapilan bi yer ve hijyene onem verilmeli bence bastan sagma is yapilmamali.Ve bana yardim edildiginde daha cok yorulabiliyorum bazen..Ben bi baskasinin evinde de buna dikkat ediyorum, yani eğer detaya gireceksem kafama gore is yapmak yerine mutlaka soruyorum.Benimle ayni durumda olan kisiler var mi siz bu durumlarda napiyorsunuz? İnsanlari gocundurmadan ama kendi duzeninizden de taviz vermeden..
Koptum koptum cok oldu kalbi de kendisi kadar pismiş anlayinca bi daha gorusmedimAyyy ben Kv kopamam ama siz o arkadaştan kopun bence :))))
Bence de...boyle seylere inanamiyorum sahit de oluyorum .nasil icleri rahat edebiliyor..hayret ..Ayyy ben Kv kopamam ama siz o arkadaştan kopun bence :))))
En son o bezle bardagi sildi yazacaginizdan korktum bir an ))) Benim kv o bezle agzini bile siliyor )))Ayy boyle yorumlari okuyunca aklima geldi
Yeni evli bi arkadasimin evine ilk defa gitcez arkadasla birlikte, yeni evli de kendini bir titiz bir duzenli anlatiyor ki sormayin
Gittik mutfakta kahve iciyoruz bu da bize şov yapiyo elinde bi tane sari bez işte ben cok titizim bi yerleri silmeden duramam havalarinda
O tezgah beziyle once yere dokulenleri sildi, sonra fayanslari, sonra ocagi en son da iki tane bardak yikayip bu bezi onun altina serdi
Korktum dedim birazdan bu sari bezle taharet de alir bu diye
Yaaaa biz arkadaş olsak yaKedinin mama kabini lavaboda yikamak mi? Kedim tabagimdan et kemirir bazen ve ben yemege devam ederim. :)) Biraz daha igrendireyim kedim tabagimdaki yogurdu bi guzel yalar ustten ustten onu da yerim...
Ama baskasinin yedigini veya ortaya koyulan tabaktan yiyemem. :)
Evet ya küstahlıkmis gibi dusunenlere de uzuluyorum yani normal olan biz ve bizim gibiler bence.Bende varım demeye geldim. Benım yardımcı oldugum kısı mutfagıyla ılgılı gozu arkada kalmıyordur ondan emınım de ama ben ıste. Takıntılım sayılı kısı dısında kımsenın yemegını yıyemıyorum kustahlık kıbır dıye dusunenler olucaktır hak verıyorum ama takıntı bende kı de. Parmagında yuzukle yemek yapıldımı, tırnaklar uzun ve ojelı ıse ve yemek servısı yaparken bazıları o bas parmagı tabagın ıcıne dogru koyuyorsa benım icim felaket. Dısarı da da yemek yemek benım ıcın cok problem ozellkle avm lerde tum masaların temızlık gorevlısı tarafından tek bır bezle sılınmesıde benım ıcın vahım bır durum. Sız yardımdan gırdınız konuya ben yemekten dem vurdum.
Beze mi uzuleyim kayin validenizin agzina mi uzuleyim bilemedimEn son o bezle bardagi sildi yazacaginizdan korktum bir an ))) Benim kv o bezle agzini bile siliyor )))
:))))))))))Beze mi uzuleyim kayin validenizin agzina mi uzuleyim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?