Titreşim

Shirine-alish

***Alişimmm-ömrümmm***
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
9.338
15.667
248
Şuan elim ayağim titriyor. Kizlar nolur acil fikir verin. Kafam allak bullak . Yanliş ifade edersem kusura bakmayin. 4 yillik evliyim 1 yasinda oglum var. Bugece saat 10 civari lavaboya girdim tam çikmak uzereyken wc nin hemen yanindan telefon titreşim sesi duydum. Kapiyi açtim etrafa bakindim. Eşimde duydu hemn geldi . Benim sesi duyduğumu farkedince hemn senin telefonun tutreşimde mi dedi . Yoo dedim. Peki senin dedim. Oda yoo dedi. Ust kattan geliodur muhtemelen dedi. Kapıyi kapat cocuk sana bakio dedi
Biz bunlari konuşurken telefon hala çaliodu. Sonra bn çiktim afallamiş bir şekilde eşime bakiorum. Oda israrla ust kattan gelio dedi. Biraz etrafa bakindim birşey bulamadim. Hemn çocuğu goturdum uyutmaya. O sirada eşim wc ye girdi ve belki 15 dk içerde kaldi. Bn çocuğu uyutup wc nin onune gittim onu bekledim. Donuk bi şekilde durmus ona bakiorum. Oda çikti içerden ve çok neşeli bi şekilde guldu noluo bnden mi şupheleniosun dedi. Evet dedim. Nerde telefon dedim. Kahkaha atti aacmalama faln dedi. Sonra ben balkona ciktim arkamdan geldi. Uzunca bi sure sustuk. Oda telefonuyla uhrasti. Sonra kalk kahve yap icelim dedi. Istemiorum sen git ic dedim. Kolumdan tuttu beni odaya goturdu. Çok sinirli bi sekilde bagrdi. Noluo ya dedi. Sen ne dediginin farkinda misin dedi. Bnde evet titresim sesi duydum dedimm. Üst kattan geliodur muhtemelen dedi. Bende dedim ki kac ay oncede duymustum o neydi peki. Hic bisey demedi.(bu olaydan 4-5 ay kadar oncede yatak odasindaydik.yibe titresim sesi duydum. Ve odanin icinden geldiginden emindim. Cok yakindan geliodu ses. Yine bana ust kattan geliodur fln dedi. Normalde hep o once dusa girerdi o gece hemn beni duşa gonserdi. O gece çok ustunde durmamistim.ama bu gecede olunca şuphependim. Kizlar sizce esim 2. Bir telefon kullanip aldatio mu beni. Bunun disinda hicbir supgem olmadi bu gune kadar esime karsi.

Herşey mümkün elbette ama ilk eşiniz size sormuş, telefonunuzun titreşimde olup olmadığını. Sakladığı bir telefon olsa duymamış gibi davranmaz mıydı?

Bazen ben de alt ya da üst kattan titreşim sesi alırım bu arada.

Oncelikle ust katta titresim sesi geliyor. Bizim ust kattaki tlf kuruyor uyanmak icin ama alarm degil titresim duyuyoruz. Ancak sizin durumda bence gercekten 2. Bir tlf var .bu kadar sinirlenmesi normal degil.

E devletti varsa üstüme olan hatları bulabilirsin canım ama üst kattan titreşimler duyulabiliyor bizde de oluyor
E devleti var ama ben şifresini bilmiyorum.
Şuana kadar başka hicbir suphem olmadi. Sadece 2 3 gun onçe kv deydik. Eşim bi iki gun şehir disindaydi. Gelmisti. Direk oraya gecmistik. Bnde onun telefonunu aldim elime. Aramalara fln bakiyim dedim. Esim asiri derecede rahatsiz oldu. Hemn çay icmeye balkona cikti ve israrla beni çagirdi. Hafi gel caya. Hadi gel fln yapti

Kesinlikle 2.nci bir telefonu var esinizin ve sizden sakliyor. Sizi bastirmak sindirmek icinde oyle konusuyor. Ona caktirmadan adina kayitli numaralari ogrenin.

Ama ben wc.den basimi disari cikarp etrafa bakinca sordu. Fark ettigimi anlayip bunu yqpmis olabilir mi. Ve ikidebi kapiyi kapat cocuk seni goruo dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…