- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
Bazı o.. lar bunu sorun olarak görmüyor .Eger varsa 2.bir kadin evvli olmadigini bilmesi imkansiz. Tum sosyal medya hesaplarinda watsapta ikimizin resmi var. Tum is arkadaslari beni tanir. Bi kc bayan arkadasyla cok samimiyim.
Eger bilinmeyen numaralara kapattirmadiysa soyluyorlar. Eger akillilik yapip hatti alirken kapattirdiysa o isme ait numara yok diyor santral.Ama farkli birine bu bilgiler verilmez ki
Uyudufu oda hmn wc.nin karsisi. Orayi arasam muhakkak gorurUyuma birak o uyusun
Her yeri sessizce didik didik ara
Illa ki cikacak varsa
Varsa bu gece bulursun
Bulamazsan o telefon bi daha eve gelmez
Bnde oyle dusunuorum. Hatta kendi relefonunuda iceriye goturmüstu. Cikinca bn hicbirsey demeden kendisi gulerek dediki tlf.dan oyun oynuyordumBence wc yi bahane ederek orada yazisti. Sonrada ustune saklayarak cikti wc den.
Uyudufu oda hmn wc.nin karsisi. Orayi arasam muhakkak gorur
Eger varsa 2.bir kadin evvli olmadigini bilmesi imkansiz. Tum sosyal medya hesaplarinda watsapta ikimizin resmi var. Tum is arkadaslari beni tanir. Bi kc bayan arkadasyla cok samimiyim.
Bence bundan sonra evede getirmez o telefonu. Esinin huylandigini anladi cunku.
Canim benim sana bisi dicem. Bende aldatildim ve bosandim. Adam beni aldatiyormus haberim yok dogumgunumde 2 bilezik birden aliyor. Hersey yolunda anlayacaginiz (akliniza gelebilecek hersey). Bende biz mutluyuz saniyorum :)))Esimle muhabbetimizde iliskimizde cok iyidir. Herzamn el ele dizdizeyiz. Suana kadar gicbir soguklukta hissetmedim. Gun icinde de en az 7-8 kez konusuruz.
Bi sekilde e devlet şifresini öğren yada iste bişey bul bakman gerekenOnun adina olan hatlari nasil oğrenebilirim kizlar. Herhangi bir bayiden ogrenebilir miyim.
Onun adina olan hatlari nasil oğrenebilirim kizlar. Herhangi bir bayiden ogrenebilir miyim.
Ama neden eve getirsin ki böyle illegal bi telefonu ve titreşimde tutsun ?
Hani sizin görebileceğiniz ihtimalini düşünmedi mi ?
Lutfen yardimci ol bana. Suan yemin ederrim kilimi kipirdatacak gucum yok. Enerjim yerle bir. Esimede konduramiorum. Bu olaydan cikardigin ne. Sence varmi oyle biseyCanim benim sana bisi dicem. Bende aldatildim ve bosandim. Adam beni aldatiyormus haberim yok dogumgunumde 2 bilezik birden aliyor. Hersey yolunda anlayacaginiz (akliniza gelebilecek hersey). Bende biz mutluyuz saniyorum :)))
11880 dlni yarin arasam soylerler mi acaba. Eger varsa oyle birsey kendi disinda kimseye hat cikarttigini sanmiorum.11880 i ara kocanin adini ver bulurlar
Diger operatorleri de musteri hizmetlerini ara
Ama kendi adina mi bakalim ?
Ayrica ben mesela talimat verdim
Operator soylemiyo oyle al numara bu diye
Gizli deyip geciyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?