Titreşim

Yan evdeki titresim bizim evde gibi hissediliyor. Tamamen masum olabilir. Ama olmayadabilir tabi. Emin olmadan bu kadar tepki yanlis olmus. Hayatta en nefret ettigim seylerden biri yapmadigim bir seyle suclanmak.

İkinci telefonu eve getirmez

Suclu olan insan kanitlamaya calismaz denilmis ama bu karakter meselesi aslinda yani siz bole bi suclamada esinizin normal bi durumda bu tarz bi tepki vermesini normal goruyosaniz dogrudur.şayet bende kendimi aciklarim ayrici evi terkedecigini solesem umursamassa asil problem orda olurdu yani alsinda olay su tamamen esinizn verdigi tepkilerden aldatma dusuncesinde olduk eger esinizn dun geceki verdigi tepkiler normalse ozamn suphelencek bisey yok yani ne bileyim ani sinirlenip bole bagirirmi gulen birimdiir gibi eger normlad ole biri degil diyosaniz suclu psikolojisi deriz tek takildigim yer ole kimin ustune yemin ettigine bakmayin kitaba el basip yemin edip bu halti yiyenler var

Her insanın yapısı farklıdır ama ben eşime böyle tepki versem inanın böyle birşey düşündüğüm için suçlu ben olurum. Kesinlikle seni seviyorum asla aldatmam havalarına girmez oralı bile olmaz ama eminim ki ona güvenmediğim için kırılırdı.
Aşırı tepki vermişsiniz paranoyaklık derecesinde. Ama eşinizin de tepkisi kafamı karıştırmadı değil. Umarım masumdur.

Bizim ilişkimizde her ne olursa olsun gonul alan taraf esim olmustur. Kendisiyle kus dargin olmama asla tahammul edemez. Faha oncede kendisiyle dargin olup tlfonunu acmadigimda eve gelmisligi var. Zaten bugun gelmesini bekliodum tlf.onu acmayinca. Benim şuphelerim az cok gecti ama kontrol etmeye devam esicem tabiki

Diger dairedeki titresim sesi duyuluyor demiş çoğu kişi.. Ben hic denk gelmedim, olabiliyor ama demek..
Ikinci olayda masum olabilir esin ama bi oncekinde odamizdan geldigine eminim demissin, o iskillendirdi beni yalnizca, cok buyuk tepkiler vermeden takipte kal ama kendini perisan etme.. Iliskiniz de yıpranmasın yok yere bi de..

Simdi okudum son durumu, sevindim, bana da inandirici geldi Shirine-alish , insaAllah da oyledir..

Canim keske bugun boyle bir konusma yapmasaydin. Artik takipte kalman falan bi ise yaramaz. Cunku artik boyle birsey varsa bile esin karda yuruyup izini belli etmeyecek. Ama insallah yokturdur tabi. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Tuvalette dahil son girdiği yerlere bak tuvalet yattığı oda girdiyse banyo.. sen banyodaken saklamistir nereye sakladiysa

Konu almış yürümüş, kapanmadan yazayım bari. Öbür evimizde ben de ara ara titreşim duyuyordum, hatta her seferinde eşimin telefonu sanıyordum. Ama ne eşimin ne de benim başka telefonumuz var, eminim. 2.5 ay önce taşındık, bir daha da titreşim falan duymadım. Belki sizin de böyledir?

bir kac gun hic caktirma, unutmus gibi davran.
Titresimde unutmustur telefonu bence, paniklemesi ondandir. Caktirmadan telefonu ara evde; ceplerinde, dolapta, aklina gelebilecek her yerde. Ama mutlaka unutmus gibi davran ki telefonu eve getrimekten imtina etmesin.

Tc den üstune kayitli telefonlar bulunuyor bakin internete .
Sonra arayın o evdeyken ne heyecanlı olur ama .Telefona siz çıkarsinız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…