- 26 Temmuz 2016
- 338
- 228
- 103
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
Asansörde yok mu kamera ?Sitemizkn kamerasi aktif degil. Ama evden cikarken elinde poset sesi duymadim.
Yani aldatmayi meşru goren biri olmadi hicbirzaman ama inanin karsinizdaki kik olursa olsun bi noktada herseyini bileniosunuz.onu sen bilebilirsin ancak eşin böyle kaçamaklar peşinde koşacak gözü dışarıda bir karakter mi. yoksa evcimen evine bağlı aldatmayı karaktersizlik görecek bir karakter mi?
HayirAsansörde yok mu kamera ?
Operatorlerden baktirdim bilmedigim bi hat yok
O zaman 1. Telefona oynayacaksınız.
Belki şirket hattıdır. Size şirkettin hattını söylememiş olabilir, yada karşı tarafın üstünedir.Ama dusunuyorum kendi etrafinda kimin adina hhat cikartabilir ki. Yok oyle biri
Kacamak icin özel telefona gerek duymaz bence, anlattiginiza göre de, baska türlüsü zor...Evet aynen soyledigim gibi. Ama dusundugum sey su ki yuvasini huzurunu bozmadan bi kacamak yapmasii istegi.
belki karşı taraf kendi adına almıştır ya da açık hat da almış olabilirDun emin olun odasina girseydim bile orasi aklima gelmezdi.
Bence inanmak istediğine inanıyorsun artık, adamın bilmediğin hattı da yok gidip başkasının üstüne neden alsın üstten sağdan soldan gelen bir ses yüzünden evliliğini mi bitiriceksin yapmaEvet aynen soyledigim gibi. Ama dusundugum sey su ki yuvasini huzurunu bozmadan bi kacamak yapmasii istegi.
Senin evinden geliyor gibi geliyor hemdeÜst kattan titreşim sesi nasıl gelir
Aynı sesi daha önce de yatak odasında duymuş ve kocasının davranışları şüphe çekici. Araştırmakta fayda var.Bence inanmak istediğine inanıyorsun artık, adamın bilmediğin hattı da yok gidip başkasının üstüne neden alsın üstten sağdan soldan gelen bir ses yüzünden evliliğini mi bitiriceksin yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?