Titreşim

onu sen bilebilirsin ancak eşin böyle kaçamaklar peşinde koşacak gözü dışarıda bir karakter mi. yoksa evcimen evine bağlı aldatmayı karaktersizlik görecek bir karakter mi?
Yani aldatmayi meşru goren biri olmadi hicbirzaman ama inanin karsinizdaki kik olursa olsun bi noktada herseyini bileniosunuz.

yorumlari okumadan direk cevap yazdim umarim baska bisey yoktur ama ben eski evimdede yeni oturdugum evdede telefon titreşimini duyuyorum . ozellikle gece sessizliginde.. masaya yada sert zemine konan telefonlardan bu ses asagi yada üst kata gelebiliyor..

Ama dusunuyorum kendi etrafinda kimin adina hhat cikartabilir ki. Yok oyle biri
Belki şirket hattıdır. Size şirkettin hattını söylememiş olabilir, yada karşı tarafın üstünedir.
Sarıl eşine geldiğinde hafiftende ceplerine değ, ay iyice ajana bağladım ben. Üstünü değiştirsin mesela cepsiz kıyafetler ver evde üzerine giymesi için girip çıktığı odaları arkasından caktirmadan kontrol et. Kalem kameralar var internetten ver siparis kalemi koy goremeyecigi yerlere bak kontrol et.

Kuzum insallah birsey cikmaz. Posetle yanina birsey almadiysa eger kiyafet falan mesela, o dolabi acip bakmasi gerekmez. Ya dolaptan poset aldi ve yanina birsey aldi, ya da telefon gercekten vardi ve dun gece oraya sakladi. Aksam mutlaka isten gelince dikkat et. Yanina birsey almissa aksam geri getirmesi lazim. Bir sekilde sabah yanina birsey alip almadigini ogrenmen lazim. Ama hic olmadi adam boxerin icine bile koyup disari cikabilir. Keske gece yazan arkadaslari dinleyip gece gidip yaninda yatsaydin. Boylelikle sabah ayni odada olacaginiz icin sabah senin yaninda dolabi acip gidemeezdi evden. Simdi surekli kafanda soru isaretleri olacak. Yine de insallah adamin gunahini aliyoruzdur.

Son düzenleme:
Bence hiç buna kafa yormamış, şüphe duymamış gibi davranın. Davranın ki eğer düşündüğünüz gibi bişey ise "demek ki şüphelenmemiş" diyerek tekrar telefonu eve getirsin..

Benim kafama takılan eşiniz geceden beri hiç konusmadimi sizinle.yani gece ayrı yatmissiniz,sabah hiç konusmadimi sizinle.yani ne bileyim sizi ikna etmek için uğraşması gerekmez mi?öyle gamsizca uyuyup, sabah hiç bişey demeden ise mi gitti?ben olsam içim içimi yer,uyuyamam,böyle bir itham karşısında..

Bebem şuan yapacağın tek şey beklemek. Ama şüphelendiğini belli etme. Akşam gelince özür dile ve hiç bir şey olmamış gibi devam et.

Evet aynen soyledigim gibi. Ama dusundugum sey su ki yuvasini huzurunu bozmadan bi kacamak yapmasii istegi.
Bence inanmak istediğine inanıyorsun artık, adamın bilmediğin hattı da yok gidip başkasının üstüne neden alsın üstten sağdan soldan gelen bir ses yüzünden evliliğini mi bitiriceksin yapma

Bence inanmak istediğine inanıyorsun artık, adamın bilmediğin hattı da yok gidip başkasının üstüne neden alsın üstten sağdan soldan gelen bir ses yüzünden evliliğini mi bitiriceksin yapma
Aynı sesi daha önce de yatak odasında duymuş ve kocasının davranışları şüphe çekici. Araştırmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…