• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titreşim

Gozu kor asik derler ya. Sonsuz guvenim vardi. O yuzden hic bi zamn kurcalamadim. Bi onceki titresim sesinde bile kurcalamadim. Sadece acaba diye aklimdan gecmisti
Bi sefer banada oldu hatta bilgisayar çantası vardk içine baktım falan geceydi ama sonra biraz daha dinleyince yukardan geldiğini anladım yalıtımlar çok kötj maalesef

Tlf markasi benim samsung cocuk dogdugundan beri aliskanlik hep sessizde. Bazen sessize alacagim diye titresime aliyorum cunku kisayolu ayni yerde. Karsi taraf evli oldugunu bilmiyor olabilir..bilse gece mesajlasmak istemez. Nette cok takilir mi oyun sitesi forum face ne bileyim oradan bulma ihtimali yuksek.

Gidin tuvalet ayakakbilik artik nereden geldigini dusunuyosaniz arayin kocaniz gorse neo lur ayrica telefon evde olmasa kılını kipirtdatmaz ama size mudahale edicek olursa mutlaka vardir biseyler ki ben acikcasi kesinlikle telefonun esinize ait olduguna inaniyorum banyodaki havalnadirma baca falan varsa oraya bile bakarim.cunku bence bu gece son sans ben bidaha o telefonun eve girecegini sanmiyorum

Bi dk ya oyunculugun nasil bilmem ama senin yerine kendimi koyuyorum
Aglayarak telasla yattigi odaya gir
Sanki agridan ölüyormuş gibi
Uyku sersemi afallicaktir
Kasiginiza agri girdigini dayanamadiginizi soyleyin
Oldugu yerden firlicaktir nasilsa
Yattigi yere bakin caktirmadan
Agri kesici yok sicak su falan isteyin o bunlari yaparken
Bulundugu odayi alelacele ara ..
Bulamadin mi 15_20 dk sonra sakinles
Onu yatak odasina yatir.
Yanina yat
Uyusun
Sonra iyice daldigi zaman kalk o evi bastan asagi ara
Aklima gelen tek plan bu

Sabahin sekizinde en üst kat komşumun alarm titresimine uyandım kaç kez. Deli gibi titreyen telefon arıyodum odanın neresinde diye :) Sonra anladım üst katta olduğunu. Eve bende emindim o an bizim evden geldiğine ama değilmiş.
Esin çok şüpheli tavirlar sergilemis eğer böyle olmasaydı kesin üst kat derdim.

Bide bence o telefonu saklamak istese suan sizin banyoyu/ayakkabiligi didik didik edeceğinizi bildiginden üzerine almış,yatağının altina falan koymus olabilir. He yine de banyo dolabi/ayakkabılar ayakliysa eğer altına falanda bak

Onu yatak odasina yatir.
Yanina yat
Uyusun
Aklima gelen tek plan bu
Tebrikler Çok akıllıca bi taktik biz kadınlardan korkulur :KK53:

Lutfen yardimci ol bana. Suan yemin ederrim kilimi kipirdatacak gucum yok. Enerjim yerle bir. Esimede konduramiorum. Bu olaydan cikardigin ne. Sence varmi oyle bisey
1. Bu titresimi daha oncede duymussun
2. Ve simdide ayni gece 2 kez duyuyorsun. Ve ustune birde wc ye giriyor 15 dk cikmadi diyorsun kesin wc de telefonla mesajlasti huylandiginizi soyledi ve yazmamasini vs soyledi. Sizi sindirmek icinde bastiriyor. Ben 17 yil evvel aldatildigimda cep telefonlari daha yeni cikmisti. Kullanmayi dahi bilmiyordum. Elime alsam nereye basacagimi dahi bilmiyordum. Telefonu ortada birakan insan dibinden telefonu ayirmiyordu. Benim kafa sonradan dankladi yap boz gibi parcalar sonradan oturdu.
3. Yapman gereken sey su anda ona hic caktirma konuyu uzatma deseleme unutmus gibi yap. Butun gsm.leri arayarak adini soyadini vererek adina kayitli numara varmi onu arastir. Veya bu sirketlerde calisan birini bul. O kisi senin adina arastirsin. Eger huylandigini anlarsan uzatirsan daha da onlemini alir hic ogrenemezsin.

Lutfen yardimci ol bana. Suan yemin ederrim kilimi kipirdatacak gucum yok. Enerjim yerle bir. Esimede konduramiorum. Bu olaydan cikardigin ne. Sence varmi oyle bisey
1. Bu titresimi daha oncede duymussun
2. Ve simdide ayni gece 2 kez duyuyorsun. Ve ustune birde wc ye giriyor 15 dk cikmadi diyorsun kesin wc de telefonla mesajlasti huylandiginizi soyledi ve yazmamasini vs soyledi. Sizi sindirmek icinde bastiriyor. Ben 17 yil evvel aldatildigimda cep telefonlari daha yeni cikmisti. Kullanmayi dahi bilmiyordum. Elime alsam nereye basacagimi dahi bilmiyordum. Telefonu ortada birakan insan dibinden telefonu ayirmiyordu. Benim kafa sonradan dankladi yap boz gibi parcalar sonradan oturdu.
3. Yapman gereken sey su anda ona hic caktirma konuyu uzatma deseleme unutmus gibi yap. Butun gsm.leri arayarak adini soyadini vererek adina kayitli numara varmi onu arastir. Veya bu sirketlerde calisan birini bul. O kisi senin adina arastirsin. Eger huylandigini anlarsan uzatirsan daha da onlemini alir hic ogrenemezsin.

Onu yatak odasina yatir.
Yanina yat
Uyusun
Aklima gelen tek plan bu
Aslinda suan dusununce muhtemel kendi uzerinde yada bulundugu odada ama o teli bidaha evde barindirmayi dusunmediginde hem fikirsek yuksek ihtimal ustunde yada sabah uyaninca hemen alip evden uzaklastirabilcek kadar yakininda

Eğer telefon yerdeyse (şarja takıp yere koyuluyo bazen priz yere yakınsa) sanki evin içinde çalıyormuş gibi ses geliyor. Birkaç kez bende şahit olmuştum.
Eşinin tepkisine gelince; 2. telefonun varlığı konusunda eşin seni suçlasaydı nasıl tepki verirdin? Eğer gerçekten öyle bir şey yoksa kırılmış olabilir sankio_O
Nedendir bilmiyorum ama masum geldi bana eşin. Sen yinede çaktırmadan takip et tabiki.

Aslinda suan dusununce muhtemel kendi uzerinde yada bulundugu odada ama o teli bidaha evde barindirmayi dusunmediginde hem fikirsek yuksek ihtimal ustunde yada sabah uyaninca hemen alip evden uzaklastirabilcek kadar yakininda

Aynen 15 dk wc de durmus
Karsi tarafi susturdu
Yattigi odaya goturdu teli
Yarin sabahta siviscak o telefonla birlikte

Back
X