kendisi şişman kalcakta ben zayıflıycam diye boyle yapıo zaten. hiç umrumda değil valla. banada başarcakmısım gibi geliyor. sadece arkadasım dediğim insandan destek yerine köstek gördüğüm için sinirleniyorum sadece. neyse bende öpüyorum seni her zaman beklerim :)Selam canımm ben geldim :)
Ya hiç bozma moralini dengesiz insanlar yüzünden çok azimlisin ve başaracaksn bu kesin bişey bu yüzden tıka kulaklarını başkalarının söylediği şeylere.
Öpüyorum seni şimdilik daha sonra uğrarım yine :))
ya ben hiç anlayamıyorum bu insanları. benim yakınımdaki birinin hayatında güzeş bişeyler oldugunda mutlu olurum insanları dogru yaptıkları seylerde hep destek olurum buyu bir mutlulukla. böyle kompleksli insanlarım hepsi beni buluyor ya.canım umursama sen baskalarını yerı zamanı gelınce ıkı cıft laf soylekı ıcınde kalmasın bıze spordakı hocam hep sunu der bende senın ablan olarak sana tavsıye edıcem baskalarının yanında asla dıyete olduğunuzu demeyın eğer toplumdaysanız yemenız gerekıyosa o gun yıyın gerekırse bır hafta ac gezın der kı hepımızın basında var boyle fesat ınsanlar sınır eden tıpler benımde kaynanamlar gecen gun kısır yapmıslar benı cağırdılar ve gıttım yemedım yağlı falan dedım sen mısın dıyen bana bır ev dolusu ınsan hepsı bırden sen mankenmı olcan ye gıtsın yemıyonda nerden bellı senın kılo verdığin dedıler o gun bende senın gıbı sınır oldum ve anlıyabılıyorum sadece cevremızdekı cekemeyenler bızı kıskandıkları ıcın oyle davranıyolar bız zayıflıcaz ve o bıze laf sokanlar var ya hepsı anlıcaklar bır kac aya dıyorum ve senı zaten cok takdır edıyorum azmınden dolayı sen cok basarılı bı kızsın ıyı haftasonu gecır guzelım gez dolas eğlen ama canını da sıkma tatlım
ay ınanmıyorum sana altı saat mı yurudun et kescek her yerın valla kız sen neden boyle davranıyon kendıne gıtcek zaten o kıloların bu kadar skıkyosun kendını sıgara sağlığa zararlı bılıyosunbu cıkınler gıbı olcan ıcersen gel su sıgarayıda bırak hem guzel hem zayıf hemde cığerlerı o pıs katranlarla dolan bırı olma ınan senı cok sevdım nesın ne değilsın bılmıyom ama sana zarar gelmesını ıstemem benım oğlumda on altı yasında ve gecen sene lısede basldı ve vazgecıremedık ona nasıl uzuluyosam aynı sanada uzuldum ana yureği iste senı sevıyom canım kendıne ıyı bak canım
canım ekmeği yazmayı unuttunmu yoksa yemıyonmu su etı form lardan destek yapsanda cok acıkmasan ezıyet edıyon kendıne onlar o kadar kotu değilllerkı ben onların sayesınde aclık pek hısetmıyom arada bıseyler atıstır bence buskıvı ve layt sut bende dun cok canım pızza ıstıyo du kı uc ay olcak onbes gun sonra dıye dun yedım ama bugun ceza bır saat fazla takılcam sporda ve canımı cıkarcam orda
canım cok guzel olmus spora yazılman super bı haber valla cok sevındım sen cok basarılısın her seyıde hak edıyosun hele zayıflamak en cokta senın hakkın benım o kadar vermem gereken cok kılom var on bes kılo dıyorum on da olbılır ama senın kadar heveslı değilim gibi arada sımartıyom kendımı dıye kandırıyom aslında cok yemıyom ama ıkı gunce pızza tek kısılk tıkı ve dort e bolunuk sekılden anca ıkı sını yemısımdır ve aksamda o gun hıc bıseyde yemedım dunde daha fazla durup sporda daha cok spor yaptım kendımı bıraz daha rahat hıssedıyom o yuzden oyle rahatım kı sımdı kahvaltıda bıtter sarellemı bır dılım ekmeğin yrısına surup yedım bu gun gene bır saat fazla takılcm sporda senınde haberlerını heyacanla bekledığimi unutma canım
ah canım sen benden daha cok vercekmıssın ben on bes dusunuyodum ama sen bendende cok ıstıyon benden sana tavsıye on gunde falan tartıl ben sadece ayda bır sporda tartıyolar ve hıcte merak etmıyom gelen bı arkads hergun nerdeyse tartılıyomus evınde bı gun sevınıyo bı gun uzuluyo ben ayda bır kere tartıya cıkıyom ama toplu olarak kılo gıdıyo dıye sevınıyom bızımde bugun b fıtte kadınlar gunu partımız vardı hocadanda ızın lıydık ay ne yedık sorma yarın canımızı cıkarcak valla herkes bıseyler getıdı uyeler acık bufe olarak canımız ne ıstedıysek yedık ama bende cok sıs ve patlıcakmıs gıbı hıssedıyom kı yesıl cay ve suyumuda ıcınce catlıcam sankı gorusuruz canım
canım nasl yaptın cızelgenı ben yapamahım değistırcem verdığim kıloyu yazamadm tarıf etsen bana
bu arada erkek arkadaşım süzülmüşsün dedi :)
resmımı koydum nasıl benı beğendınmı cokm u sıskoyum yoksa cokmu yaslı yada uc dogum yapmıs kadından dahamı sıskoyum yorumunu beklıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?