Bazen polis hic isini yapmiyor. Zaten gece 11'den sonra yuksek sesle muzik yasak degil miydi? Yasa ihlali var polis mudahale etmiyor. Sacma sapan isler.Hanımlar bu saatte uykum kaçtığı için yazıyorum. Aslında bu dert 5 senedir hatta 6 senedir falan var zira yaşadığımız yerle alakalı. Bu zamana kadar sinir olsam da yapacak birşey yok dedim geçtim ama galiba artık patlama noktasındayım. Ya sizin de yaşadığınız yerlerde böyle arabalarıyla son ses müzik açıp da gecenin çook geç saatlerinde evimizin önündeki caddeden falan geçerek zaman zaman sizi uykunuzdan zıplatan kırolardan var mı? Arada denk geliyor mu? Bizim burada çok fazla var. Özellikle altına şu Tofaş arabalardan çekip yolun köşesinde durarak arabadan arabesk vs müzik açıp çevreyi gece vakti rahatsız eden kırolardan? Ben bunlardan nefret ediyorum ve bunlara artık beddua eder oldum. Lastiği patlasın falan istiyorum ama Tofaş'a da fazla beddua etmek sıkıntı olabilir zira arabalar bi kaza yapınca ortadan ikiye falan bölünüyor. Teneke yani... Herif o tenekeye yani 5-6 bin liralık tenekeye 10 bin liralık ses sistemi taktırmış, devamlı arabesk müzikle falan gecemin içine ediyor. Polise kaç kere şikayet ettik, hanımefendi araba o gider birazdan falan diyorlar ama bu ayılar gitmiyor ki. Kimse de sesini çıkarmıyor gerçi bu konuda mahalleliye kızamıyorum, birine bi laf söylesen öldürülme ihtimalin var bu ülkede. Ama bu saygısızlıktan çok bıktım, tam uyuyacağım bi tane tofaşlı kıro gelip son ses müzikle sokağın ortasında takılıyor falan. Allah gerçekten bildiği gibi yapsın bunları. Bir de mahalleden değiller, aşağı mahallelerden, sokaklardan falan geliyorlar. Evet nezih bir yerde oturmuyoruz ama o korolar kesinlikle buranın yabancısı. Biz senelerce yine varoş denilen, gelir düzeyi iyi olmayan bir yerde yaşadık, oradaki evler birbirine daha yakındı ama bir tane bile bu arabalı saygısızları gördüğümü hatırlamıyorum. TV sesi bile olmazdı geceleri.
Yemin ediyorum o tofaşları ikiye bölesim var, bunların içine gizlice girip müziği sadece Ajdar çalacak şekilde ayarlamak falan istiyorum, o zaman görsünler müzik keyfini... Şimdi diyebilirsiniz genç onlar, yüksek sesle dinlemek isterler falan. Dinlesinler de gece vakti yapmasınlar ama ya. Evlerin önünde kapıları açıp Cansever dinletmek nedir?
Geçen sene daha beterdi aslında. Yakınlarda park var o parka gece vakti bu tofaşlarla dalıp son ses iğrenç müzikler açıp içip kavga ederlerdi. Herhalde çok şikayet oldu ki bu sene parkın önüne engel yapıp parkın içinei araba girişine kapamışlar. Ben de az şikayet etmedim, geri bildirim yaptı polis, o şikayet ettiğim o geceki tofaşlı kıro ekipten 7 kişiyi almışlar 3 tanesi zaten suçluymuş, aranıyormuş. Tekin değiller yani.
Bunun çözümü yok diye biliyorum, varsa söyleyin lütfen. Güzel bir öfke patlaması yaşadım, tofaşlar istifa!
Hanımlar bu saatte uykum kaçtığı için yazıyorum. Aslında bu dert 5 senedir hatta 6 senedir falan var zira yaşadığımız yerle alakalı. Bu zamana kadar sinir olsam da yapacak birşey yok dedim geçtim ama galiba artık patlama noktasındayım. Ya sizin de yaşadığınız yerlerde böyle arabalarıyla son ses müzik açıp da gecenin çook geç saatlerinde evimizin önündeki caddeden falan geçerek zaman zaman sizi uykunuzdan zıplatan kırolardan var mı? Arada denk geliyor mu? Bizim burada çok fazla var. Özellikle altına şu Tofaş arabalardan çekip yolun köşesinde durarak arabadan arabesk vs müzik açıp çevreyi gece vakti rahatsız eden kırolardan? Ben bunlardan nefret ediyorum ve bunlara artık beddua eder oldum. Lastiği patlasın falan istiyorum ama Tofaş'a da fazla beddua etmek sıkıntı olabilir zira arabalar bi kaza yapınca ortadan ikiye falan bölünüyor. Teneke yani... Herif o tenekeye yani 5-6 bin liralık tenekeye 10 bin liralık ses sistemi taktırmış, devamlı arabesk müzikle falan gecemin içine ediyor. Polise kaç kere şikayet ettik, hanımefendi araba o gider birazdan falan diyorlar ama bu ayılar gitmiyor ki. Kimse de sesini çıkarmıyor gerçi bu konuda mahalleliye kızamıyorum, birine bi laf söylesen öldürülme ihtimalin var bu ülkede. Ama bu saygısızlıktan çok bıktım, tam uyuyacağım bi tane tofaşlı kıro gelip son ses müzikle sokağın ortasında takılıyor falan. Allah gerçekten bildiği gibi yapsın bunları. Bir de mahalleden değiller, aşağı mahallelerden, sokaklardan falan geliyorlar. Evet nezih bir yerde oturmuyoruz ama o korolar kesinlikle buranın yabancısı. Biz senelerce yine varoş denilen, gelir düzeyi iyi olmayan bir yerde yaşadık, oradaki evler birbirine daha yakındı ama bir tane bile bu arabalı saygısızları gördüğümü hatırlamıyorum. TV sesi bile olmazdı geceleri.
Yemin ediyorum o tofaşları ikiye bölesim var, bunların içine gizlice girip müziği sadece Ajdar çalacak şekilde ayarlamak falan istiyorum, o zaman görsünler müzik keyfini... Şimdi diyebilirsiniz genç onlar, yüksek sesle dinlemek isterler falan. Dinlesinler de gece vakti yapmasınlar ama ya. Evlerin önünde kapıları açıp Cansever dinletmek nedir?
Geçen sene daha beterdi aslında. Yakınlarda park var o parka gece vakti bu tofaşlarla dalıp son ses iğrenç müzikler açıp içip kavga ederlerdi. Herhalde çok şikayet oldu ki bu sene parkın önüne engel yapıp parkın içinei araba girişine kapamışlar. Ben de az şikayet etmedim, geri bildirim yaptı polis, o şikayet ettiğim o geceki tofaşlı kıro ekipten 7 kişiyi almışlar 3 tanesi zaten suçluymuş, aranıyormuş. Tekin değiller yani.
Bunun çözümü yok diye biliyorum, varsa söyleyin lütfen. Güzel bir öfke patlaması yaşadım, tofaşlar istifa!
beni alintilamissiniz gormemisim. '' dekabullenmislerd25646" tarzi bi nick yaziyor denas14 yazacağına. belami mi buldum naptim.Burada da kabullenmişler.
beni alintilamissiniz gormemisim. '' dekabullenmislerd25646" tarzi bi nick yaziyor denas14 yazacağına. belami mi buldum naptim.
göz ardı et butonu son derece işe yarıyor, eğer basarsanız benim konularımı görmezsiniz.sizin konularınız neden BDV'de onu anlamıyorum. siz baya geyik yapmak, ekşi tarzında takılmak istiyorsunuz.
konu açmayın demedim zaten, nezaket gerektiren bir durum da yok haliyle. dert olmayan konular diğer başlıklara taşınsın veya siz doğru yerde açın demek istemiştim.göz ardı et butonu son derece işe yarıyor, eğer basarsanız benim konularımı görmezsiniz.
şimdi "bir daha konu açarken size sorayım" diyeceğim ama bunu nezaketen söyleyip uygulamayacağımı bileceksiniz. o yüzden "göz ardı et" lütfen :)
konu açmayın demedim zaten, nezaket gerektiren bir durum da yok haliyle. dert olmayan konular diğer başlıklara taşınsın veya siz doğru yerde açın demek istemiştim.
Ben küçükken böyle kırolara pencereden yumurta, buz gibi şeyler atıyordum. Tam üstlerine gelmese de yanlarında patlayınca ürküp uzaklaşıyorlardıÇok eğleniyordum Şimdi serserisiz bir yere taşındık uzun zamandır yapamıyorum. Ah o eski günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?