tofaşlı kırolar

Haftasonlari muzik sesini zaman zaman acan yan komsum ve mahalle sakini/leri var tam tespit edemedim kim.aciyor...zaman zaman fisek belki silah (insan bazen ayiramiyor)bunlar mevcut...

Samimi soyluyorum bebek aglasin asagida tepinsinler hatta onlara matkaplarda eslik etsin (ki onada sinir oluyor o ayri ama)muzik yokmu o muzik...

Bu tipler mekan, saat tanıyan tipler değil ki, vızır vızır her an her yerdeler.
Polise defalarca şikayet de etseniz, maalesef sonuç alamayacaksınız, en fazla sizi mimlerler "Hah yine arıyor rahatsız" diye.

Bizim buralarda da çok var bu ayılardan, hele yayla evi civarında manzaraya karşı içip mıçmaya geleni ayrı, yol kenarlarını açık hava sevişme alanı olarak kullananı ayrı, aynı zevksiz müzikler eşliğinde "Oooff ulan offf" çekeni ayrı, gecenin bir vakti artık kuru sıkı mı ne haltsa, gelip havaya saydıranı ayrı... Ben şikayetten bıktım, polisler benden bıktı ama bu herifler bıkmak ne kelime, azdıkça azdı.

Hatta en yeni örneği; yolun içinde bir sürü bira şişesi patlatmışlar; milletin arabası zarar mı görürmüş, aman bir çocuk yürür düşer de dizini elini mi parçalarmış filan umurlarında mı, onlar acıların çocuğu, onlar imkansız aşkların mağduru, onlar alemci, onlar serseri, onlar tarz... Onlar emoların 17. yüzyıl sanayi versiyonu, onlar mağara adamından bir tık hallice, onlar gergedan ile uzaktan, boz ayı ile yakından akraba...

Yapabileceğiniz, durdukları bir mekan varsa, oraya çivi serpmek ve içinizi soğutacak cinsten küfürlü bir tabela hazırlamak o bölgeye. Ya da tam evinizin önünden geçecekleri sıra, şöyle irice patatesleri arabaya doğru sallamak ve içeri kaçmak.
Başka ne yapılabilir bilmiyorum, polislerin umurunda olmuyor çünkü, hatta angarya görüyorlar bu tip işleri. Birinin plakasını almıştım, marka modeline kadar söyledim şikayet ettim "Gürültü yapıyorlar" diye, gecenin 3ü... Adamlar "Ya biz gelene kadar giderler onlar, bire bir şikayetçi olursanız anca ilgilenirler. Ondan da bir sonuç çıkacağını sanmam" dediler geçtiler. Ne yapalım? Bedduaya devam. Yanık lastikler içinde kalasıcalar, totolarına kaça hoparlörleri.

Bazen polis hic isini yapmiyor. Zaten gece 11'den sonra yuksek sesle muzik yasak degil miydi? Yasa ihlali var polis mudahale etmiyor. Sacma sapan isler.

Bizdede var istanbul fatih teyim her gece geçiyorlar neredeyse. Neyseki kulaklarım adaptasyona uğradı artık duymuyorum, onların sesine karşı hissizleştim

sizin konularınız neden BDV'de onu anlamıyorum. siz baya geyik yapmak, ekşi tarzında takılmak istiyorsunuz.

Bizim burada da var.. Hem şarkıyı son ses yapıyorlar, hem o motorun sesi o kadar çıkıyor ki kulak zarınız patlar yani. Bir de Allah muhafaza yanınızdan geçmesinler hemen arabayı yanınızda yavaşlatıp laf atmaya başlıyorlar saçma bir gülümsemeyle

sizin konularınız neden BDV'de onu anlamıyorum. siz baya geyik yapmak, ekşi tarzında takılmak istiyorsunuz.
göz ardı et butonu son derece işe yarıyor, eğer basarsanız benim konularımı görmezsiniz.
şimdi "bir daha konu açarken size sorayım" diyeceğim ama bunu nezaketen söyleyip uygulamayacağımı bileceksiniz. o yüzden "göz ardı et" lütfen :)

konu açmayın demedim zaten, nezaket gerektiren bir durum da yok haliyle. dert olmayan konular diğer başlıklara taşınsın veya siz doğru yerde açın demek istemiştim.

Bizde de vardi ayni dert. Polisi arardim, cogu zaman gelmezdi bile. Kac defa polislerin de gelip o sarhoslarla beraber gulup eglendigini gordum. Videoya cekip karakola gittim sikayetci bile oldum. Bir defasinda da cagirdigim polisi olayin oldugu yere 20-30 metre uzakliktaki benzin istasyonundan aldim getirdim yok oyle bir gurultu dedigi icin
Sonuc,ben careyi tasinmakta buldum. Bulundugum semt artik varos olmadigindan o tiplerden yok. Kimse kapimin onune dogani kartali sahini cekip de kamp sandalyesini cikarip muzik esliginde icki icemiyor. Bir turlu derdime care olamayan polislerle muhatap olmak zorunda kalmiyorum. Sinirlerim oynamiyor.

Ben küçükken böyle kırolara pencereden yumurta, buz gibi şeyler atıyordum. Tam üstlerine gelmese de yanlarında patlayınca ürküp uzaklaşıyorlardı Çok eğleniyordum Şimdi serserisiz bir yere taşındık uzun zamandır yapamıyorum. Ah o eski günler...

Umarım ben de yakında düzgün bir yere taşınırım. Pis herifler ya.

bizim mahallese vardi bitane abart egzos takmis bide bogurte bogurte gidiyor arabayi. bi dayi vae mahallede oynayan cocuga bile bagirir. o dayi sagolsun gitmis sikayet etmis. abart yasak zaten. sokturmusler bide ceza yemisler.

Yaa off bizim de burda motorla son hız son ses gezen serseriler var , egzoz mu patlatıyorlar ne yapıyorlar pat pat nefret ettim .kafaları patlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…