Kendimize gelelim lazım bir okkalı tokat
Aşırı ısrar etmişsiniz,adam şimdi buluşamayacağını açıkça söylemiş keşke mesajla yazsaydınız.Elbet görürdü,cevap vermezse de onun ayıbı olurdu.
Sinir bozucu bir adam desenize. Aman unutun gitsin, ararsa da açmayın. Onu görüşmekten alıkoyan başka şeyler var belli ki. Peşinizden koşana ayırın değerli vaktinizi. Böylesine değmez.
E gel birbirimizi tokatlayalım madem?
Ama gelmeden önce buluşacağız diye anlaşmıştık yani
Dönün yanaklarınızı ben geldim tokat için konu sahibi bu nebiçim mesajdır zavallı çaresiz ısrarcı itici Samimi kendinizi hatırlatan özledmli bir sohbet tarzı bir mesaj daha iyi olabilirdi. Sanırım host yada pilot goruştuğunuz kişi zorlamayın onu size özlemi olsa arar sorar 14 ündede siz aramayın sizide aramaz gibime geliyor tavrınız bir aylık ilişkide yapışık ısrarcı bir goruntu ortaya çıkarmış üzgünüm
Gereksiz.Ona karşı hislerim olduğunu söyleyecektim, mesajda demek istemedim. Şimdi artık çok geç değil mi geri dönüp söylemek için?
Siz de haklısınız,şimdi ne söylemek istediğinizi okudum,yüz yüze söylemek daha iyi olur doğru.Ama ya o biraz düşüncesiz ya da hiç aklına gelmiyor böyle bir şey söyleyeceğiniz.Neyse,14'üne kadar bekleyin bence,ondan sonra haline tavrına bakıp ona göre adım atarsınız.
Bir sonraki talebin artık ondan gelmesi gerekir değil mi? :/
Bu kadar ısrar niye?
İlişkilerde ilk adımı erkekler atmalı klişesini sevmem. Buna rağmen yadırgadım ısrarınızı.
Adam gerçekten meşgul olduğu için erteliyor olsa bile, bence bu ısrarınızla tamamen kaçırmışsınız.
Başkası olabilir, karaktersiz tutarsız biridir, ya da bu zamanda çok sık rastladığımız şu karşılık alınca hemen kaçıveren tiplerdendir... Bir sürü sebep olabilir. Ama şu kesin ki boşu boşuna zihninizi meşgul edecek. Benim de karşıma çıkmıştı böylesi. Harcadığım zamana çok acıdım sonradan.Valla o da aklıma geldi başkasını mı buldu diye
Bazi seyler direk soylenmez ve anlasilmasi gerekir..
Ornegin birine gittigimizde yarin sinavim var cok yorgunum erken kalkicam demek erkenden gidin demektir.
Sevebilirsiniz ama israrla size hayir diyen ve soguk davranma nedenini aciklamak istemeyen biri sizinle pek ilgilenmiyordur.
Erkeklerin bazilari acikca terketmez aramamak sormamak vb tavirlar Gizli Ayrilma mesajidir.
Yani mecazi anlamda, aranızdan biri şöyle mecazi bir tokat?
Bir kendine gel falan deseniz, izlemem gereken yolu söyleseniz.
Biz 1 aydır biriyle görüşüyorduk. Her şey iyi güzel, birbirimizin gözlerinin içine falan böyle yarım saat bakıyorduk hatta "Seni izliyorum, mutluyum" diyordu.
Geçen hafta birden pek yazmamaya başladı. Ben de çok büyütmedim ben yazdım birkaç günde bir, Afrikada diye. Sordum kendisine de "Ben genelde mesajlaşmada kötüyüm ama çalışırken ekstra kötü oluyorum sadece wifi bulabildiğim için başka ülkelerde" dedi
Ben de yoklamak için sordum gelince görüşmek ister mi diye, o da istediğini söyledi.
Dün gelmiş olacaktı ama mesajımı açmadı. Bugünkü konuşma da şöyle gidiyor bir yorumlayın lütfen:
-Selam x, biliyorum meşgulsün falan da bana bir yer ve zaman söyleyebilir misin, sadece konuşmak istiyorum sonra salıcam seni :)
-Selam, iyisindir umarım. Bugün evdeyim ama yarın ... ye (bir ülke) gidiyorum sonra da ... a (başka bir şehir) yani 14üne kadar burada olamıcam
-Tamam sorun değil, 1 saat falan boşluğun var mı?
-Bugün yok, kapıları boyuyorum ben yokken kurusunlar diye : D
-Yarın? Fazla uzun sürmez.
-: D Yarın gidiyorum, hayırdır?
-Yüz yüze konuşmayı tercih ederim, dediğim gibi çok sürmicek. 14üne kadar bekleyecek sabrım olduğunu düşünmüyorum, belki sen kapıları boyamayı bitirince görüşsek?
-Tamam ama yarın gidiyorum, 14üne kadar sabrın olmak zorunda : D
-Biliyorum ama üzgünüm bir süredir, bugün konuşarak beni salabilirsin üzüntümden. Böylece 9 gün daha üzgün olmak zorunda kalmam
Bundan sonra gördü ama yazmadı 5 saattir falan. Ne düşünmem gerekir?
Acaba ben arada facebookta bir durum paylaştım işte "renkler daha renkli, kuşlar daha cıvıl cıvıl, uyuşturucu kullanmadan uyuşturucu kullanmak gibi" vs tarzında belli aşktan bahsettiğim onu mu çok buldu da böyle geri vites yaptı? Ya da başkasına mı sandı?
Acaba geri gelince görüşmek ister mi? 14üne kadar beklemek zorundasın lafını dönünceye bir umut olarak yormalı mıyım? : (
Başkası olabilir, karaktersiz tutarsız biridir, ya da bu zamanda çok sık rastladığımız şu karşılık alınca hemen kaçıveren tiplerdendir... Bir sürü sebep olabilir. Ama şu kesin ki boşu boşuna zihninizi meşgul edecek. Benim de karşıma çıkmıştı böylesi. Harcadığım zamana çok acıdım sonradan.
Bu kadar ısrarınıza rağmen bu şekilde görüşmek istememesi çok gurur kırıcı,sizin adınıza mahcup oldum. Bi daha sakın yazmayın çok ısrar etmezse de görüşmeyin.
Bu kadar ısrarabir ilgisi olsa gelirdi demek ki sizi görmek istemedi o yazana kadar yazmayın kısa bir süre sonrada yazmazsa silin gitsin
Peşinden koşulan sen ol daha kıymetli olursun
Tutar hiç merak etmeyin. Ben de çok hırpalandım saçma ilişkilerle. Sonra eşimle tanıştım ve gerçek bir ilişki yaşadığımı anladım. Oyalamışım kendimi meğerse. Sizin de karşınıza adam gibi bir adam çıkacaktır inşallah :)Benim hiç tutmuyor nedense seçtiğim adamlar :)
Canım güzel bir carlamak istiyor zaten ama yapamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?