Tokat atacak birini istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sinir bozucu bir adam desenize. Aman unutun gitsin, ararsa da açmayın. Onu görüşmekten alıkoyan başka şeyler var belli ki. Peşinizden koşana ayırın değerli vaktinizi. Böylesine değmez.

Valla o da aklıma geldi başkasını mı buldu diye

Dönün yanaklarınızı ben geldim tokat için konu sahibi bu nebiçim mesajdır zavallı çaresiz ısrarcı itici Samimi kendinizi hatırlatan özledmli bir sohbet tarzı bir mesaj daha iyi olabilirdi. Sanırım host yada pilot goruştuğunuz kişi zorlamayın onu size özlemi olsa arar sorar 14 ündede siz aramayın sizide aramaz gibime geliyor tavrınız bir aylık ilişkide yapışık ısrarcı bir goruntu ortaya çıkarmış üzgünüm

E gel birbirimizi tokatlayalım madem?

Ama gelmeden önce buluşacağız diye anlaşmıştık yani

Siz de haklısınız,şimdi ne söylemek istediğinizi okudum,yüz yüze söylemek daha iyi olur doğru.Ama ya o biraz düşüncesiz ya da hiç aklına gelmiyor böyle bir şey söyleyeceğiniz.Neyse,14'üne kadar bekleyin bence,ondan sonra haline tavrına bakıp ona göre adım atarsınız.

Ben de umutsuzum aramasından açıkçası. Ben dürüst olmak istemiştim yani seni sallamıyorum tavrından ziyade bak böyle böyle hissediyorum gel konuşalım mesajı vermek istedim...

Bir sonraki talebin artık ondan gelmesi gerekir değil mi? :/

9 gün daha bu halde beklemek çok zor geliyor açıkçası, günlerdir doğru düzgün yiyip uyumadım

Bazi seyler direk soylenmez ve anlasilmasi gerekir..

Ornegin birine gittigimizde yarin sinavim var cok yorgunum erken kalkicam demek erkenden gidin demektir.

Sevebilirsiniz ama israrla size hayir diyen ve soguk davranma nedenini aciklamak istemeyen biri sizinle pek ilgilenmiyordur.

Erkeklerin bazilari acikca terketmez aramamak sormamak vb tavirlar Gizli Ayrilma mesajidir.

Valla o da aklıma geldi başkasını mı buldu diye
Başkası olabilir, karaktersiz tutarsız biridir, ya da bu zamanda çok sık rastladığımız şu karşılık alınca hemen kaçıveren tiplerdendir... Bir sürü sebep olabilir. Ama şu kesin ki boşu boşuna zihninizi meşgul edecek. Benim de karşıma çıkmıştı böylesi. Harcadığım zamana çok acıdım sonradan.

Ben de öyle düşünüyorum, keşke açıkça yapsalar da karın ağrısı çekmesem

Bu kadar ısrarınıza rağmen bu şekilde görüşmek istememesi çok gurur kırıcı,sizin adınıza mahcup oldum. Bi daha sakın yazmayın çok ısrar etmezse de görüşmeyin.

Benim hiç tutmuyor nedense seçtiğim adamlar :)

Bu kadar ısrarınıza rağmen bu şekilde görüşmek istememesi çok gurur kırıcı,sizin adınıza mahcup oldum. Bi daha sakın yazmayın çok ısrar etmezse de görüşmeyin.

Canım güzel bir carlamak istiyor zaten ama yapamadım...

Bu kadar ısrarabir ilgisi olsa gelirdi demek ki sizi görmek istemedi o yazana kadar yazmayın kısa bir süre sonrada yazmazsa silin gitsin
Peşinden koşulan sen ol daha kıymetli olursun

Bu kadar ısrarabir ilgisi olsa gelirdi demek ki sizi görmek istemedi o yazana kadar yazmayın kısa bir süre sonrada yazmazsa silin gitsin
Peşinden koşulan sen ol daha kıymetli olursun

10 gün sonra döndüğünde yazmamış olursa diye bir tarih belirledim kendime...

Benim hiç tutmuyor nedense seçtiğim adamlar :)
Tutar hiç merak etmeyin. Ben de çok hırpalandım saçma ilişkilerle. Sonra eşimle tanıştım ve gerçek bir ilişki yaşadığımı anladım. Oyalamışım kendimi meğerse. Sizin de karşınıza adam gibi bir adam çıkacaktır inşallah :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…