Tokat atacak birini istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Adım atar mı ki acaba ya
Atsa da hayır gelir mi o ayrı tabi

Ahhh ahhh kadın milleti değil miyiz böyle gizeme girdiler mi alır bizi bi merak bir kuruntu öğrenene kadar adamın totosunu tavana kaldırırız

Evet yani söyle işte net bişey ki kırılsın kalbim şu an lök diye otursun içime böyle zamana bırakıp beklemektense ben öyle net seviyorum

Ek olarak da asla açık olmazlar düşünceleri konusunda, olur da bir gün sizi aramak zorunda kalabilirler diye. Ve bu yüzden de telefon rehberlerinden isminiz asla silinmez.

Canını acıtmak istemiyorum ama boya işini sana tercih eden bir adamdan bahsediyoruz. Daha nasıl açabiliriz gözlerini?

Haklısınız. Kabullenmek zor geliyor o kadar şeker ve kibar davranan bir adamın bir anda böyle dönmesi... Kendimde de suç arıyorum

Adam gayet açık olmuş bence de kırmadan açık olayım demiş herhalde. Hele o komik bir şey söyler gibi gulmeleri yapmış ki çok itici.

Onu çok beğenmiş olduğunuz için hala bir umut olmasini istiyorsunuz bu ısrarıniz o yüzden. Ama acı gerçek şu ki sizi 14 gün gormeyecegi halde kapi boyamayi israrli mesajlariniz sonrasinda bile yapabilen bir kişi aslinda size karşi ne kadar yoğun duygular besliyor olabilir.
Insan uçar be kendini çagiran sevgiliye.
Bazilari ne yazikki boyle dengesiz tavirlarda olabiliyor. Her zaman anlayamazsin herkesi. Yine de yuz yuze konusup netleşmek tabi ki size iyi gelir. Hayirlisi olsun

O zaman düzmdüz giriyorum konuya.

Yahu git bir suratına soğuk su çarp kendine gel. Son konuşmanız seni fazla aciz, yapıştı mı kalan aciz birisi gibi göstermiş. Normalde öyle olmadığını düşümüyorum ama sanırım fazla etkisi altına girmişsiniz.

Böyle bir hödüğün de böyle bir bakışmada samimi olduğuna inanma.

Birbirimizin gözlerinin içine falan böyle yarım saat bakıyorduk hatta "Seni izliyorum, mutluyum" diyordu.

Öyle hayran hayran, aşık aşık bakmak çok zor değil. Samimiyetle yarım saat gözlerine bakıp, "Seni izliyorum, mutluyum," diyen adamın sonradan yontulmamış ruh öküzüne dönme ihtimali yok -ki bunlar çoğunlukla dizilerde olur. Böyle aşık aşık ağır çekim bakışmalar...

Ya kanmayın, kanmayın. Erkeklere de güvenmeyin. %90 kadarı bana göre düşürene kadar. Narsistler mi böyle oluyordu? Sizi umursamamış bile ve siz de ona bulunmaz hint kumaşı gibi davranmışsınız. Bir de üzüntüm vs deyip iyice totosunu zirveye taşımışsınız. Salın gitsin.

ne umudu?
kapı sizden önemli.
kapının boyaya bakıma ilgiye ihtiyacı var.
mazallah 14 ünde boyarsa küser falan..

Teşekkür ederim ama ah ben bu hale gelene kadaaar... :)) ben de nefret ediyorum ama işte.

Seven insan ne yapar ne eder en ufak bir fırsatı değerlendirip sevdiğini görmek ister, bence uzatmadan yol verin gitsin

Adam gayet açık olmuş bence de kırmadan açık olayım demiş herhalde. Hele o komik bir şey söyler gibi gulmeleri yapmış ki çok itici.

Ben de çok kaba buldum.

Keşke son bir konuşma yapabilseydim işte içim rahatlardı ama yine bana kaldı hislerim...

Salmaktan başka çarem yok ki şu anda zaten, söyleyemediklerim yine içimde kaldı ya...

ne umudu?
kapı sizden önemli.
kapının boyaya bakıma ilgiye ihtiyacı var.
mazallah 14 ünde boyarsa küser falan..

Evet, kapı kadar kıymetim yok...

Teşekkür ederim ama ah ben bu hale gelene kadaaar... :)) ben de nefret ediyorum ama işte.

Kaç yaşındasınız merak ettim?

Seven insan ne yapar ne eder en ufak bir fırsatı değerlendirip sevdiğini görmek ister, bence uzatmadan yol verin gitsin

Yol vermekten öte çare kalmadı ki :/

Rahmetli Sümer Tilmaç geldi aklıma kahpe bizans filminde sırtında kapı ile dolanıyordu.
Kapısı bile sizden daha önemli farkındasınız dimi...
Hiç uğraşmayın ayın 14 de sizi arasa görüşme talep etse bile hiç oralı olmayın. Yolunuza bakın.

ee ben iki tokat atarim. Boykesine zeki bir kadinken gobul iliskileriyle ilgili konularda boylesine ozguvensiz ve israrci olmani ben anlayamiyorum. Konularin hep ayni paralelde. Bence bu israr degerini dusuruyor. Kacan kovalanir gibi degilde daha cok "needy" dedikleri tip gibo gorunuyorsun. Mubtemelen itiyordur karsi tarafi. Yapma. Silkelen Kendine gel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…