Değil mi mi???Bir sonraki talebin artık ondan gelmesi gerekir değil mi? :/
Sen buraya gel ben senin saçını başını yolacagim tokat ne ki? Tabiki mecazi anlamda.. Ya neden kendine bunu yapıyorsun niye bu ısrar.. neden bu kadar kıymet ... Baktın teklifine yanıt vermedi sus otur yerine.. Kibarca bir kere söylemişsin daha niye uzatiyorsun.. Sana yanıt vermemiş bir daha arama yada yazma .. Takı o yazana kadar lütfen
Bence fazla israrci olmussunuz. Bu tarz konularda israrci olmaktansa geri durun o sizin pesinizden gelsin. Turlu bahanelerle (belki de hakli gerekceleri vardir bilemiyorum) bos yere kalbiniz kirilmis israrci oldugunuz icin. Yerinizde olsam birdaha adim atmazdim. Adim atma sirasi karsi tarafta siz beklemede kalin
Ahhh ahhh kadın milleti değil miyiz böyle gizeme girdiler mi alır bizi bi merak bir kuruntu öğrenene kadar adamın totosunu tavana kaldırırız
Değil mi mi???Uzat bakim yanağını
Ek olarak da asla açık olmazlar düşünceleri konusunda, olur da bir gün sizi aramak zorunda kalabilirler diye. Ve bu yüzden de telefon rehberlerinden isminiz asla silinmez.Bazi seyler direk soylenmez ve anlasilmasi gerekir..
Ornegin birine gittigimizde yarin sinavim var cok yorgunum erken kalkicam demek erkenden gidin demektir.
Sevebilirsiniz ama israrla size hayir diyen ve soguk davranma nedenini aciklamak istemeyen biri sizinle pek ilgilenmiyordur.
Erkeklerin bazilari acikca terketmez aramamak sormamak vb tavirlar Gizli Ayrilma mesajidir.
Canını acıtmak istemiyorum ama boya işini sana tercih eden bir adamdan bahsediyoruz. Daha nasıl açabiliriz gözlerini?Sabırlı olmak hiç iyi olduğum bir konu değil ya her şey çözülsün istiyorum hemen net olsun...
Hayatım net olmuyo bu şerefsizler diyorum. Olurda bir gün lazım olursun diye asla kapıyı tam kapatmıyorlarEvet yani söyle işte net bişey ki kırılsın kalbim şu an lök diye otursun içime böyle zamana bırakıp beklemektense ben öyle net seviyorum
Canını acıtmak istemiyorum ama boya işini sana tercih eden bir adamdan bahsediyoruz. Daha nasıl açabiliriz gözlerini?
niye zaten sallamiyorki sizi. zorla niye kendini kücük düsüroyorsunBir haftadır bana olan soğuk tavrını konuşacaktım
Birbirimizin gözlerinin içine falan böyle yarım saat bakıyorduk hatta "Seni izliyorum, mutluyum" diyordu.
Yani mecazi anlamda, aranızdan biri şöyle mecazi bir tokat?
Bir kendine gel falan deseniz, izlemem gereken yolu söyleseniz.
Biz 1 aydır biriyle görüşüyorduk. Her şey iyi güzel, birbirimizin gözlerinin içine falan böyle yarım saat bakıyorduk hatta "Seni izliyorum, mutluyum" diyordu.
Geçen hafta birden pek yazmamaya başladı. Ben de çok büyütmedim ben yazdım birkaç günde bir, Afrikada diye. Sordum kendisine de "Ben genelde mesajlaşmada kötüyüm ama çalışırken ekstra kötü oluyorum sadece wifi bulabildiğim için başka ülkelerde" dedi
Ben de yoklamak için sordum gelince görüşmek ister mi diye, o da istediğini söyledi.
Dün gelmiş olacaktı ama mesajımı açmadı. Bugünkü konuşma da şöyle gidiyor bir yorumlayın lütfen:
-Selam x, biliyorum meşgulsün falan da bana bir yer ve zaman söyleyebilir misin, sadece konuşmak istiyorum sonra salıcam seni :)
-Selam, iyisindir umarım. Bugün evdeyim ama yarın ... ye (bir ülke) gidiyorum sonra da ... a (başka bir şehir) yani 14üne kadar burada olamıcam
-Tamam sorun değil, 1 saat falan boşluğun var mı?
-Bugün yok, kapıları boyuyorum ben yokken kurusunlar diye : D
-Yarın? Fazla uzun sürmez.
-: D Yarın gidiyorum, hayırdır?
-Yüz yüze konuşmayı tercih ederim, dediğim gibi çok sürmicek. 14üne kadar bekleyecek sabrım olduğunu düşünmüyorum, belki sen kapıları boyamayı bitirince görüşsek?
-Tamam ama yarın gidiyorum, 14üne kadar sabrın olmak zorunda : D
-Biliyorum ama üzgünüm bir süredir, bugün konuşarak beni salabilirsin üzüntümden. Böylece 9 gün daha üzgün olmak zorunda kalmam
Bundan sonra gördü ama yazmadı 5 saattir falan. Ne düşünmem gerekir?
Acaba ben arada facebookta bir durum paylaştım işte "renkler daha renkli, kuşlar daha cıvıl cıvıl, uyuşturucu kullanmadan uyuşturucu kullanmak gibi" vs tarzında belli aşktan bahsettiğim onu mu çok buldu da böyle geri vites yaptı? Ya da başkasına mı sandı?
Acaba geri gelince görüşmek ister mi? 14üne kadar beklemek zorundasın lafını dönünceye bir umut olarak yormalı mıyım? : (
Çok zeki kadınsınız aslında bence.
Ayrıca üzgünlüğü başka konuya yormak gerçekten zekice, ben saf gibi gider söylerdim sen üzdün diye. Onu öyle kıvırayım, sonra da onun ben üzgünken yanımda olmamasından girip esas mevzuya ulaşabilirim.
Uğraştığımız şeylere bak ya.
30 yaşında adamla çıkarken uğraştığım şeylere bak.
Gelse de değer mi şimdi o da var?
Ben bu kaç kovala oyununu sevmiyorum hiç
Adam gayet açık olmuş bence de kırmadan açık olayım demiş herhalde. Hele o komik bir şey söyler gibi gulmeleri yapmış ki çok itici.
Onu çok beğenmiş olduğunuz için hala bir umut olmasini istiyorsunuz bu ısrarıniz o yüzden. Ama acı gerçek şu ki sizi 14 gün gormeyecegi halde kapi boyamayi israrli mesajlariniz sonrasinda bile yapabilen bir kişi aslinda size karşi ne kadar yoğun duygular besliyor olabilir.
Insan uçar be kendini çagiran sevgiliye.
Bazilari ne yazikki boyle dengesiz tavirlarda olabiliyor. Her zaman anlayamazsin herkesi. Yine de yuz yuze konusup netleşmek tabi ki size iyi gelir. Hayirlisi olsun
O zaman düzmdüz giriyorum konuya.
Yahu git bir suratına soğuk su çarp kendine gel. Son konuşmanız seni fazla aciz, yapıştı mı kalan aciz birisi gibi göstermiş. Normalde öyle olmadığını düşümüyorum ama sanırım fazla etkisi altına girmişsiniz.
Böyle bir hödüğün de böyle bir bakışmada samimi olduğuna inanma.
Öyle hayran hayran, aşık aşık bakmak çok zor değil. Samimiyetle yarım saat gözlerine bakıp, "Seni izliyorum, mutluyum," diyen adamın sonradan yontulmamış ruh öküzüne dönme ihtimali yok -ki bunlar çoğunlukla dizilerde olur. Böyle aşık aşık ağır çekim bakışmalar...
Ya kanmayın, kanmayın. Erkeklere de güvenmeyin. %90 kadarı bana göre düşürene kadar. Narsistler mi böyle oluyordu? Sizi umursamamış bile ve siz de ona bulunmaz hint kumaşı gibi davranmışsınız. Bir de üzüntüm vs deyip iyice totosunu zirveye taşımışsınız. Salın gitsin.
ne umudu?
kapı sizden önemli.
kapının boyaya bakıma ilgiye ihtiyacı var.
mazallah 14 ünde boyarsa küser falan..
Teşekkür ederim ama ah ben bu hale gelene kadaaar... :)) ben de nefret ediyorum ama işte.
Seven insan ne yapar ne eder en ufak bir fırsatı değerlendirip sevdiğini görmek ister, bence uzatmadan yol verin gitsin
Yani mecazi anlamda, aranızdan biri şöyle mecazi bir tokat?
Bir kendine gel falan deseniz, izlemem gereken yolu söyleseniz.
Biz 1 aydır biriyle görüşüyorduk. Her şey iyi güzel, birbirimizin gözlerinin içine falan böyle yarım saat bakıyorduk hatta "Seni izliyorum, mutluyum" diyordu.
Geçen hafta birden pek yazmamaya başladı. Ben de çok büyütmedim ben yazdım birkaç günde bir, Afrikada diye. Sordum kendisine de "Ben genelde mesajlaşmada kötüyüm ama çalışırken ekstra kötü oluyorum sadece wifi bulabildiğim için başka ülkelerde" dedi
Ben de yoklamak için sordum gelince görüşmek ister mi diye, o da istediğini söyledi.
Dün gelmiş olacaktı ama mesajımı açmadı. Bugünkü konuşma da şöyle gidiyor bir yorumlayın lütfen:
-Selam x, biliyorum meşgulsün falan da bana bir yer ve zaman söyleyebilir misin, sadece konuşmak istiyorum sonra salıcam seni :)
-Selam, iyisindir umarım. Bugün evdeyim ama yarın ... ye (bir ülke) gidiyorum sonra da ... a (başka bir şehir) yani 14üne kadar burada olamıcam
-Tamam sorun değil, 1 saat falan boşluğun var mı?
-Bugün yok, kapıları boyuyorum ben yokken kurusunlar diye : D
-Yarın? Fazla uzun sürmez.
-: D Yarın gidiyorum, hayırdır?
-Yüz yüze konuşmayı tercih ederim, dediğim gibi çok sürmicek. 14üne kadar bekleyecek sabrım olduğunu düşünmüyorum, belki sen kapıları boyamayı bitirince görüşsek?
-Tamam ama yarın gidiyorum, 14üne kadar sabrın olmak zorunda : D
-Biliyorum ama üzgünüm bir süredir, bugün konuşarak beni salabilirsin üzüntümden. Böylece 9 gün daha üzgün olmak zorunda kalmam
Bundan sonra gördü ama yazmadı 5 saattir falan. Ne düşünmem gerekir?
Acaba ben arada facebookta bir durum paylaştım işte "renkler daha renkli, kuşlar daha cıvıl cıvıl, uyuşturucu kullanmadan uyuşturucu kullanmak gibi" vs tarzında belli aşktan bahsettiğim onu mu çok buldu da böyle geri vites yaptı? Ya da başkasına mı sandı?
Acaba geri gelince görüşmek ister mi? 14üne kadar beklemek zorundasın lafını dönünceye bir umut olarak yormalı mıyım? : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?