Tokat atan eş

Aslında bugün aradım ama benimle konuşmaya tenezzül bile etmedi o nedenle biraz dha sessiz kalmak istiyorum bir hafta sonra yine aramazsa bilemiyorum
bence bir sey soylemeden ara konusabilir miyiz de. disarida bulusun. cocugun yaninda telefonda ne kadar neyi konusacaksiniz.

konunun en başında size o ili silme sebebini gayet normal bir şekilde anlatmış, o ilde sizde yaşayacaksınız ama eşiniz de çalışacak. mesleği ne bilmiyorum o ilde gerçekten yığılma oluyorsa tercihinin boşa gitmemesi için en başı başka bir ille değiştirebilir. buna bu kadar saldırganca tepki verdiğiniz için öfke kontrolünüzde sıkıntı olduğunu düşünüyorum. önce anlayıp dinleyip, konuşsanız bu denli problem olacak bir şey olmadığını görürdünüz. sonrasında eşinizin tokat atması tabi ki çok yanlış olmuş, bunu ne olursa olsun hiç kimse savunamaz. ama hem aile evine dönüp hem şu an boşanmam mümkün değil diyorsanız alyansını da çıkar, profilini de değiştir diye blöf yapmayın zira boşanmak istemeyen sizsiniz. bu yaptığınız işi daha kötü boyutlara taşıyabilir. eğer evinize dönmek istiyorsanız, tokat sizin için boşanma sebebi değilse sakince bir yerde görüşmeyi teklif edin. ve sakince konuşun

Tepsiyi nereye fırlattın merak ettim .

Tokat atması yanlış ama sizin davranışlar da diğer hanımların söylediği gibi hiç normal değil. Fevri davranmamayı ve karşınızdaki insanı da anlamayı öğrenmeniz lazım ,eşiniz bence gayet normal bi şekilde gerekçesini anlatmış . Ben kişisel gelişim kitapları almanızı öneriyorum öfke ile alakalı da yazılar yazıyor ordan bir şeyler öğrenebilirsiniz nasıl davranacağınızla alakalı. Babam da öfkesini kontrol edemeyen bir bireydi. Bu kitapların da yardımı sayesinde şu an eski halinden çok daha iyi, artık karşısındaki insanı daha düzgün dinliyor.

İsimleri neler kitapların teşekkürler

Haftaya babamın yanına gideceğim eğer bu konuyu unutmazsam orda bakarım. Şu an ne yazık ki isimleri ile bir fikrim yok. Fakat cidden kendini biraz daha frenleyebiliyor. Bunu babaannem bile söyledi. Tabi iş sırf kitapta bitmiyor kendinizi de telkin etmelisiniz. Evet zor ama diğer türlü de hem kendinize hem de çevrenize hayatı zindan edersiniz.
İsimleri neler kitapların teşekkürler

Evet ama boşanmam şuan mümkün değil ilerde olsa bile öncesinde atanmam gerek
Şu an plânlarınızın için de boşanma yoksa bari ilgi beklemeyi bırakıp pişman olmasına fırsat verseniz..

Lütfen hatasını anlamasına izin verin..Aramıyor sormuyorsa sizde aramayın..

Şu an plânlarınızın için de boşanma yoksa bari ilgi beklemeyi bırakıp pişman olmasına fırsat verseniz..

Lütfen hatasını anlamasına izin verin..Aramıyor sormuyorsa sizde aramayın..
Keşke aramadan önce buraya yazsaydım
Ne yazıkki aradım benimle konuşmayınca da seni bir dha asla aramıycm diyip yemin ettim şuan dan sonra aramasam fayda eder mi

Bence bize ne oldu böyle diye ikinizinde hatalı olduğunu belirtir bir cümle kurabilirsiniz. Madem barısmak istiyorsunuz o zaman kendinizden de fedakarlık yapmanız gerekir. Yüzüğü çıkar vs. Demek sizi bosanmaya götürmekten baska bir işe yaramaz.

Evet konu sahibi de fevri fakat bence eşi insanı çileden çıkaran tiplerden.Bir de üstüne kadını tokatlamış.

Gerekçelerini karısıyla Şehiri değiştirmeden önce konuşup onunda rızasını, gönlünü almalıydı. Emrivaki yapmış resmen.

Sonuçta konu sahibi de o Şehirde yaşayacak..

Keşke aramadan önce buraya yazsaydım
Ne yazıkki aradım benimle konuşmayınca da seni bir dha asla aramıycm diyip yemin ettim şuan dan sonra aramasam fayda eder mi
Aramayın lütfen! O el bir kere kalktıysa en küçük sıkıntıda yine kalkar..Kendisini ifade edemeyen insanlar şiddete başvurur.
Siz kararlı olun o eninde sonunda pişmanlık yaşayacaktır.

Kesinlikle bir daha arama!

Bazıları özür dile bile yazmış,şaşkınım!

Ne münasebet yahu! Ne olursa olsun adam size tokat atmış. Herkes tepsiyi söylemiş ama tepsiyi kendi kendinize masaya fırlatmışsınız zaten. Adama yönelik bir şiddet yok ortada yani.

Sonrasında dayanamayıp aramak ne büyük hata. Boşanamayacaksanız sessizliğe gömülün. Ona yaşadığını unutturacak kadar sessizleşmezsen maalesef yaptığının pişmanlığını asla duymayacak ve olaki geri dönerseniz şiddet artarak devam edecek,

Aramayın lütfen! O el bir kere kalktıysa en küçük sıkıntıda yine kalkar..Kendisini ifade edemeyen insanlar şiddete başvurur.
Siz kararlı olun o eninde sonunda pişmanlık yaşayacaktır.

Kesinlikle ve kesinlikle bundan sonra sessiz olacağım ben aradım diye iyice kendini bir halt sandı galiba çok üzgünüm adamın içinde zerre pişmanlık yok ben oysaki güzel konuşmak için aradım nasılsın dememle konuşmak istemiyorum demesi bir oldu çok üzgünüm

Evet hemde çok büyük bir saygısızlık ama haklı olan o oldu çünkü aradım dayanamayıp.. Peki şu saatten sonra aramamam ise yarar mı
Elbette yarar. Kaybetme korkusu yaşatın ki, birdaha kalkmasın o el.
Dayanın, eninde sonunda o sizi arayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…