• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tokat atmak..

sosally

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
323
11
38
Ankara
Arkadaşlar hiç bir erkeğe tokat attınız mı? Attığınızda nasıl tepki aldınız ve nasıl hissettiniz? Benim içimde kaldı hiç şiddet yanlısı değilim ama gerçekleştirmek isterdim :1:

atmadım
atarsam kesin haketmiştir
ne hissederim sanırım sinirle atmışımdır tokat atıncıda sinirim geçmiş mutlu olmuşumdur:27::27:

Atmadım...
Çok sinirlecek birşey olduğunda gidip yastıkları yumruklamıştım..
Canlıya şiddete karşıyım.

Son düzenleme:
Attim elini kolunu indir adam gibi davran diye bagirdi ay guldum

Şu an bu konuyu bir erkek açmış olsaydı ve "hiç bir kadına tokat attınız mı? Çok merak ediyorum " yazsaydı artık burada neler olurdu bilemem, şiddet kötüdür, fiziksel şiddet aslında güçsüz insanların işidir. Bence hiç merak etmeyin, hiç bir insan fiziksel olarak şiddete maruz kalmayı hak etmez.

Şiddetin cinsiyeti mi olurmuş?
Kadına erkeğe ya da çocuğua.
Atan insan değildir bence.
Gerekçe ne olursa olsun..

Lisedeyken sevgilime, herkesin içinde tokat atmıştım, söz yüzüğümüz vardı takmamış ipne :@ bende dövdüm :) (çocukluk işte) Sonra yine çocukluk olduğundan millet alkışladı çocukla dalga geçtiler, çocukda kızardı kaldı, gülümsedi, gel bakalım konuşalım seninle ne oldu anlat bana derdini dedi babacan bi şekilde.

Birde eski erkek arkadaşımla tartışırken (6-7 ay önce) sinirle vurdum göğsüne ki benden kat ve kat daha iri, oda aldı benim elim kolumu acıtacak şekilde tuttu, çok deli baktı bana, kendine gel diye bağırdı. Benim vuruşum kedi patisi tekmesi gibi acıtamaz ama o bileğimi tuttuğunda benim canım acıdı, sustum kenara büzüldüm, benim vuruşum seni acıtmaz ama sen bana nasıl böyle davranıyorsun dedim dudağımı büzdüm, üzüldü özür diledi sarıldı.

Şu an bu konuyu bir erkek açmış olsaydı ve "hiç bir kadına tokat attınız mı? Çok merak ediyorum " yazsaydı artık burada neler olurdu bilemem, şiddet kötüdür, fiziksel şiddet aslında güçsüz insanların işidir. Bence hiç merak etmeyin, hiç bir insan fiziksel olarak şiddete maruz kalmayı hak etmez.

Biz kadınların uygulayacağı şiddetten ne olur Allah aşkına :D kedi patisiyle dürtmek gibi bişi... Ama erkeğinki öyle mi.... Fark var fark. Onlarda dellendirmesinler bizi :@

Evet attım çünkü namusuma laf etti ve saldırmaya kalktı taciz anlamında tekmede atmıştım hiç pişman değilim hak etti.Fiziksel şiddete karşıyım ama kendimi savunmak zorundaydım keşke hiç yaşanmasaydı ama :50:

Son düzenleme:
Attim elini kolunu indir adam gibi davran diye bagirdi ay guldum

İyi tepki vermiş gene :D ben atsam dayak yerdim sanırım

Benim bahsettiğim öyle saldırmalık erkeklerinki gibi can acıtacak bir şey değil ki ya hani sinirleniriz bir an canını yakasımız gelir onu da beceremeyiz. Her kadın hissetmiştir bunu bence.

Arkadaşlar hiç bir erkeğe tokat attınız mı? Attığınızda nasıl tepki aldınız ve nasıl hissettiniz? Benim içimde kaldı hiç şiddet yanlısı değilim ama gerçekleştirmek isterdim :1:

Attığın tokadın acısı geçer de duyduğun seylerin gecmez.

Benim bahsettiğim öyle saldırmalık erkeklerinki gibi can acıtacak bir şey değil ki ya hani sinirleniriz bir an canını yakasımız gelir onu da beceremeyiz. Her kadın hissetmiştir bunu bence.

Yedim zaten

.................

Biz kadınların uygulayacağı şiddetten ne olur Allah aşkına :D kedi patisiyle dürtmek gibi bişi... Ama erkeğinki öyle mi.... Fark var fark. Onlarda dellendirmesinler bizi :@

Ben hiç hissetmedim öyle bir duygu, can acıtır yada acıtmaz belki de tüm mesele bu değildir. Erkek yada kadın fark etmez, atılan tokadın acısı - izi geçerde o tokadı atmak için kalkan el bence aradaki saygı duvarlarını sonsuza dek yıkar gider. Bir daha eskisi gibi olunabilir mi, onu bilemem. Taraflardan birinde bile %1 gurur varsa o ilişki artık eskisi gibi olmaz.

Evet attım ben saygısızlığa tahammül edemem ilk sevgilim de gereksiz bir kelime etti o zaman attım soka girdi güldü tm ama vurmasaydın Iyidi dedi halen aklıma gelince sınır oluyorum ikinci sevgilim de cok agir birsey dememişti ama zoruma gitti refleks galiba attım o sıra oda niye vurdun demişti söyleyince özür diledi saygısızlığa tahammül edemiyorum :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Önemli olan tokadın yarattığı fiziksel acı değil, önemli olan bunun kişi üzerindeki psikolojik etkileri bence. Bir kadın erkeğe tokat atarsa belki de bu bir erkek için çok daha yıkıcı olabilir. O yüzden -aman canım kadınların tokadından ne olacak, bir şey olmaz- mantığı bana doğru gelmiyor. Kimse kimseye vurmasın.

Tokat atmadim ama tekme attim birkac kez eski patrona.

Ben hiç hissetmedim öyle bir duygu, can acıtır yada acıtmaz belki de tüm mesele bu değildir. Erkek yada kadın fark etmez, atılan tokadın acısı - izi geçerde o tokadı atmak için kalkan el bence aradaki saygı duvarlarını sonsuza dek yıkar gider. Bir daha eskisi gibi olunabilir mi, onu bilemem. Taraflardan birinde bile %1 gurur varsa o ilişki artık eskisi gibi olmaz.

Ortada ilişki kalmadıysa ve karşındaki insan saygı da bırakmadıysa bu ihtimal çürür tabii.

Back
X