Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an bu konuyu bir erkek açmış olsaydı ve "hiç bir kadına tokat attınız mı? Çok merak ediyorum " yazsaydı artık burada neler olurdu bilemem, şiddet kötüdür, fiziksel şiddet aslında güçsüz insanların işidir. Bence hiç merak etmeyin, hiç bir insan fiziksel olarak şiddete maruz kalmayı hak etmez.
Attim elini kolunu indir adam gibi davran diye bagirdi ay guldum
Şu an bu konuyu bir erkek açmış olsaydı ve "hiç bir kadına tokat attınız mı? Çok merak ediyorum " yazsaydı artık burada neler olurdu bilemem, şiddet kötüdür, fiziksel şiddet aslında güçsüz insanların işidir. Bence hiç merak etmeyin, hiç bir insan fiziksel olarak şiddete maruz kalmayı hak etmez.
Arkadaşlar hiç bir erkeğe tokat attınız mı? Attığınızda nasıl tepki aldınız ve nasıl hissettiniz? Benim içimde kaldı hiç şiddet yanlısı değilim ama gerçekleştirmek isterdim![]()
İyi tepki vermiş geneben atsam dayak yerdim sanırım
Benim bahsettiğim öyle saldırmalık erkeklerinki gibi can acıtacak bir şey değil ki ya hani sinirleniriz bir an canını yakasımız gelir onu da beceremeyiz. Her kadın hissetmiştir bunu bence.
Yedim zaten
.................
Biz kadınların uygulayacağı şiddetten ne olur Allah aşkınakedi patisiyle dürtmek gibi bişi... Ama erkeğinki öyle mi.... Fark var fark. Onlarda dellendirmesinler bizi
![]()
İyi tepki vermiş geneben atsam dayak yerdim sanırım
Benim bahsettiğim öyle saldırmalık erkeklerinki gibi can acıtacak bir şey değil ki ya hani sinirleniriz bir an canını yakasımız gelir onu da beceremeyiz. Her kadın hissetmiştir bunu bence.
Ben hiç hissetmedim öyle bir duygu, can acıtır yada acıtmaz belki de tüm mesele bu değildir. Erkek yada kadın fark etmez, atılan tokadın acısı - izi geçerde o tokadı atmak için kalkan el bence aradaki saygı duvarlarını sonsuza dek yıkar gider. Bir daha eskisi gibi olunabilir mi, onu bilemem. Taraflardan birinde bile %1 gurur varsa o ilişki artık eskisi gibi olmaz.