annesinin üstüne yemin etti bida yapmıcanakaç kere özür diledi ama içimden bi ses sakın kanma diyo..onu bırakıp gidecek cesaretim de yok..değişeceğini umut etmek de çok saçma geliyo..
onu bırakıp girmeye cesaretin yok ama sana vuran adamla bir ömür geçirmeye cesaretin var öyle mi ?İnan bana ikincisi çok daha büyük cesaret...............
Lovely, bu lafları çok duyacaksın ama bilki gerçeklik payı çok fazla; erkekler evlendikten sonra değişiyorlar. Sevgili ve nişanlıykan sana saygısı daha fazla oluyor ama evliliğin verdiği bir rahatlıkla daha çabuk kırabiliyorlar. Nişanlın daha şimdiden tokat attıysa evlenince de atacaktır, ben aksi olacağını zannetmiyorum. Böyle birşeyin başıma geleceğini biliyordum demişsin demek ki bu adamın bir eğilimi var şiddete ve sen bunu hissetmişsin. Aşk geçici, sevgi hakedilirse verilir ve alınır ama hepsinden önemlisi saygı o yoksa aşk hiç olmaz, sevgide yok olur.
Bu olayı aile büyüklerinden biriyle paylaştın mı hiç? Allah büyük söyletmesin ama benim kızım olsa ve ona (nişanlıyken'i bırak) kocası bile tokat atsa razı gelemezdim sanırım.
bence her ikinizde de bir evliliği yürütebilecek olgunluk yok.
nişanlınız fiziksel şiddet uygulamış siz de psikolojik...
kavga/sinir anında hele ki bir kadın; bitti gel her şeyini al diye nasıl bağırabilir ?
bu kadar kolay mıdır ?
tamam git başımdan istemiyorum şeklinde tepkiler verilebilir ama her şey bitti, gel al eşyaları ne demek??
üstelik bu mesajla yazılıyorsa bile isteye yazılmıştır, ağızdan çıkanlara bazen engel koyamayabilir insan ama bence yazmak çok farklı..
insan çok şey yazar eder ama en son o gönder tuşuna basmadan durup bir düşünür, bunun ucu nereye gider diye..
tabi bahsettiğim gibi bunu da ancak belli olgunluk sahibi insanlar yapabilir..
hakaret ettiğimi düşünmeyin ama ben sizde de en az nişanlınız kadar hata buldum..
şiddetin her türlüsüne karşı bir insanımdır.
işte bu yüzden sizin yaptığınızı da doğru bulmadım...
zaten siz ilişkiyi bitirmemiş miydiniz ? eve bitti diye geldi... sonrasında atılan tokattan sonra niye düşünüyorsunuz ne yapsam diye?
zaten bitmişti ki gelip tokadını attı beyefendi (!)
(nişanlınızın hareketi hakkında bir şey yazmak istemiyorum yeterince açıklanmış şiddetin kötülüğü...)
sonu ayrılık olmuş ama bilemiyorum ne derece ciddisiniz.. :44:
ben sadece hakkınızda hayırlısını diliyorum ve size konu ne olursa olsun biraz düşünerek hareket etmenizi tavsiye ediyorum.
bitti kızlar..ayrıldık..
nişanı atmazsa....
tokat yedim...
şiddet görüyorum..
boşanıyorum
vb. daha cok topık acacagını bılerek sen kararını ver...
bence her ikinizde de bir evliliği yürütebilecek olgunluk yok.
nişanlınız fiziksel şiddet uygulamış siz de psikolojik...
kavga/sinir anında hele ki bir kadın; bitti gel her şeyini al diye nasıl bağırabilir ?
bu kadar kolay mıdır ?
tamam git başımdan istemiyorum şeklinde tepkiler verilebilir ama her şey bitti, gel al eşyaları ne demek??
üstelik bu mesajla yazılıyorsa bile isteye yazılmıştır, ağızdan çıkanlara bazen engel koyamayabilir insan ama bence yazmak çok farklı..
insan çok şey yazar eder ama en son o gönder tuşuna basmadan durup bir düşünür, bunun ucu nereye gider diye..
tabi bahsettiğim gibi bunu da ancak belli olgunluk sahibi insanlar yapabilir..
hakaret ettiğimi düşünmeyin ama ben sizde de en az nişanlınız kadar hata buldum..
şiddetin her türlüsüne karşı bir insanımdır.
işte bu yüzden sizin yaptığınızı da doğru bulmadım...
zaten siz ilişkiyi bitirmemiş miydiniz ? eve bitti diye geldi... sonrasında atılan tokattan sonra niye düşünüyorsunuz ne yapsam diye?
zaten bitmişti ki gelip tokadını attı beyefendi (!)
(nişanlınızın hareketi hakkında bir şey yazmak istemiyorum yeterince açıklanmış şiddetin kötülüğü...)
sonu ayrılık olmuş ama bilemiyorum ne derece ciddisiniz.. :44:
ben sadece hakkınızda hayırlısını diliyorum ve size konu ne olursa olsun biraz düşünerek hareket etmenizi tavsiye ediyorum.
annesinin üstüne yemin etti bida yapmıcanakaç kere özür diledi ama içimden bi ses sakın kanma diyo..onu bırakıp gidecek cesaretim de yok..değişeceğini umut etmek de çok saçma geliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?