Tokatlayın beni !

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.676
16.082
298
Önceki konularımda da yazmıştım.2 yıllık evliyim,5 aylık bebeğim var.Eşimden Boşanıyorum.

sebepleri:
Hamilelikte aldatıldığıma dair şeylere rastlamak.evde saç telleri,yabancı toka,cüzdanında prezervatif,telinde önce silip sonra erkek adıyla kaydettiği bayan numarası,o bayanı facede aratmaları ben gizlice engelledikten sonra engeli kaldırması ve benimle 1 Yıldır cinsellik istememesi.Hamilrlikten bu Yana sürekli en ufak şeyleri kavgaya dönüştürüp hakaret etmeleri,evden kovmaları(hamileyken özellikle),beni ve ailemi aşağılamaları,eve istememesi,kaç şehir öteden 1-2 defa geldiklerinde soğuk davranıp muhatap olmamasıyla onları rahatsız etmesi..

Bu son 1 yılda ayni masaya oturduğumuz çok nadirdir.Yemek beğenmez dışardan atıştırmalık alır yer,cani istediği vakitte istediği yerde uyur,bir yere gitse ya da işten Erkrn gelse niye diye sorduğumda Yüksek tepki gösterir sana hesap mi vericem der.

Titizliklerinden de bıktım.Veremli muamelesi görüyorum.Saçımı görse bir yerde ıyyyy kılın düşmüş al şunu der,kolu koluma değmez,evde koltuğu bellidir orda otursam o gider masada oturur.Babam geldi gitti kumandayı streçledi babam dokunduğu için.örnekler böyle uzat gider...çok da uzatmayayım.

Ev Arkadaşı gibiyiz böyle bir Evliliği kabul etmediğimi boşanacağımı söyledim kere,bebek küçük diye de acele etmedim ilk başta.Boşanma fikrimi söylediğimden beri salonda yatıyor.Akşamları tv Çay kahve keyfi aynen devsm.Çocukla şarkılar Açıyor oynuyor.
Eşyalarımı topladım tayin istedim çıktı.yeni okulun yakınında bir ev tuttum bikaç güne yerleşeceğim inş.Dün evi tuttuktan sonra eve geldiğimde birden bir duygusallaştım gözyaşlarımı tutamadım ve daha kötüsü o bunu farketmiştir çünkü yaşlar gözümdeykrn gitti geldi bişey sordu.

Size Yazdığım sebepler boşanmak için size göre de yeterli sebepler biliyorum önceki konularımda yorumlarınızdsn biliyorum.Yalnızlık korkutuyor,oysaki Evlrnmeden önce 10 yıl yalnız yaşamış biriyim.Benim evlenişim zor oldu ama boşanmak sadece 2 yıl.Bunlar mi üzüyor beni bilmem.Ben şimdi napıcam modundayım.Bu moddan Çıkarın beni arkadaşlar !

Anlaşmalı boşanıyorum bişey isyemiyorum evi boşaltmam ona yeter.Bu şartlarda evi terk sıkıntı olmaz gibime geldi.protokolü de bir Tartışma sonrası imzalatmıştım.

Taşınma işinde yardım için izin alacakmış salıdan cumaya kadar.Bu kadar mı geniş olur bir insan.Ne yapmaya Çalışıyor anlayamadım bunu da

Sizin tokatlanmaya ihtiyacınız yok yeterince tokatlanmışsınız zaten..adam gitmeniz için yapa bilceği başka bir şey kalmamış en önemlileri hangisi diye sorsanız aldatmayla sizden tiksinmesi kapışır derim ailenize davranış bicimi ayrı oda ilgisizlik bile tek başına boşanma sebebiykenn..eğer bir göz yaşı akıtılacaksa lütfenn iki yıl nasıl katlandığım bu densize diye akıtın neden boşanıyoruma değil..

Hep derim giden gün ömürden.... Bu adam için en güzel zamanlarınızı heba etmeyin. Elbetteki zorlukları olacaktır ama şu an yaşadığınız psikolojik baskıdan, değersizlik hissinden daha kötü olamaz yinede. Hayatınızdan çıktığı zaman kaybınız ne olacak? Zaten sizi her anlamda yalnız bırakmış.

Siz kendiniz söylüyorsunuz hiçbir paylaşımınız yok, geçmişe bakıp özlemle andığınız güzel günleriniz yok, sizi sevmediğini söyleyen bir adamla aynı evde yaşamaktan çok daha iyidir, çocuğunuzla kuracağınız yeni hayat..

Baosanmaniz için yeterli .sanırım geç evlendiniz bu yüzden büyük hayalleriniz vardı.hayalleriniz yıkıldı uzulmeniz normal insan evini seviyor yuvasını seviyor tabiki bitirmek zor ama sizin evliliginiz zaten yokmuş kocaniz da eş değil.çok mutlu olun çok güçlü olun hakkınızda hayirlisi

Kalbinde sizin olması gereken yerde başka şeyler var
Elleri bedeni başka birinde
Sizin yanlızlıgınız zaten çoktan başlamış şimdi degil.

Artık bebeginiz ile neleri nasıl yapacagınızı düşünün ki hayatınız yolunda gitsin
Arkanıza bakmayın artık

Siz ne dediniz izin almasına ? 3 gün izin fazla olmuş başka şehire mi taşınıyorsunuz? Eğer yardımcı olacak başkaları varsa müstakbel eski eşinizin yardımını kabul etmeyin bence. Size son dakika vicdan azabı çektirmeyi amaçlıyor. Neler kaçırdığını gör istiyor

Hiçbir kaybım olmayacak aslında.Yalnız yiyorum yalnız yatmaya gidiyorum ya da yalnız uyuyorum,yatakta yatsa bile en uçta yatar arkası dönük.o kadar ilerledim ki niye benden tiksiniyor gibi davranıyor onu da anlayamıyorum.Geçen tişörtümü bebek kustu diye çıkarıp koltuğa koymuştum çovuk çıldırmıştı sepete atmaya vakit olmamıştı unutmuştum da...işten geldi bu burda ne geziyor deyip parmak ucuyla Alıp benim oturduğum koltuğa fırlatmıştı,çok moral bozuyor bu gibi Şeyler.Bunları mi özleyeceksin kendine gel diyorum hatırladıkça

Cevap vermedim kabul etmeyeceğim tabiki zaten annemle babam geliyor taşınacağım yete gelecekler direkt.İnternet bağlatıp tv kuracakmış bilmem ne.Emlakçım her şeyde yardımcı olabileceğini söyledi.Eleman isterim gelir.
Bu evden dolmuşla 20 dk uzakta yere taşınıyorum.Evi tuttum.mutlu oldun mu diyor bana.Bana yüklemeye Çalışıyor sorumluluğunu sanki her şe çok güzeldi ve çok çaba harcamış gibi

Şuan ki üzüntünüz eşten ve saçma tavırlarlarından ayrıldığınız için değil tabii ki. Üzülmeden olmuyor bu boşanma mereti. Hayatta ki en ağır acılardan biri boşanma olayı tıpkı bir yakını kaybetmissin bi felaket olmuş gibi bişey hissettiriyor insana. Onun için üzülmediğinizi bilin sadace insan kaderine yanıyor neden mutlu olamadım evliliğimde diye içi acıyor. Başarızlık, şanssızlık, pişmanlık duyguları... Ama iyi ki yapmışım diyeceksiniz böyle bi adamla ömür geçmezmiş zaten. Allah yolunuzu açık etsin.

"Ne yapmaya çalışıyor geniş" demişsiniz de ne yapmaya çalıştığı açık. Siz gitmemeniz için yalvarmasını bekliyorsunuz ama o siz gidin de hayatıma bakayım diyor maalesef. O bitirmiş zaten. Bi şey beklemeyin önünüze bakım. Bu kadar basit miydi diye düşünüyor insan ama evet. Bu kadar basit. Erkeklerin basit olduğu kadar basit hem de

Keşke ben de sizin kadar cesur olabilsem doğu görevim var boşanır boşanmaz doğuya gideceğim.Yalniz değilsiniz çocuğunuz var ve eminim karşınıza sizi anlayan sizi gerçekten seven bir insan çıkacak.Sabir.Cok pişman oluyorlar daha idrak edememiş inanmıyor belli ki yalvaracak ağlayacak geri adim atma yola girmişsin artik emin ol pişman olmayacaksin

Teşekkür ederim amin.Evet onunla bir gelecek göremiyorum.Varlığım yokluğum bir gibi bu evde ve bu cümleyi bir yıl önce aynen dile de getirmişti.Sevgi yok ruh yok adamda

Adam gitmeniz için elinden gelenin fazlasını yapmış. Son zamanda mutlu oldun mu diye sormak ta bütün sorumluluğu ve pişmanlığı size atıp rahatlayıp sonrasında keyfine bakmak için.
Hayatınızı da kalbinizi de işgal ettiği yeter artık.
Okuduğum kadarıyla evdeki herhangi bi eşyadan fazlası değilmiş zaten evde ki bazı eşyalar daha fazla işe yarıyor.
İnsan sevgilisinden ayrılınca bile üzülüyor. Bu hissettikleriniz çok normal.
Güçlü bi kadın olarak psikolojinizi bozmasına izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…