Inşallah.Bazen düşünüyorum belki de önce bunları yaşamalıyımdır Sıradaki güzellikleri görmek için,kim bilir.Bışsnacak olsanız Doğu'ya gidecek olmanız çok kötü olmuş boşanmanız bir dert bışanmasanıx ayrı dert Allah kolaylık versinKeşke ben de sizin kadar cesur olabilsem doğu görevim var boşanır boşanmaz doğuya gideceğim.Yalniz değilsiniz çocuğunuz var ve eminim karşınıza sizi anlayan sizi gerçekten seven bir insan çıkacak.Sabir.Cok pişman oluyorlar daha idrak edememiş inanmıyor belli ki yalvaracak ağlayacak geri adim atma yola girmişsin artik emin ol pişman olmayacaksin
Aynen öyle görünüyor.Kendi kaybeder serseri hayatına devam etsin o zaman"Ne yapmaya çalışıyor geniş" demişsiniz de ne yapmaya çalıştığı açık. Siz gitmemeniz için yalvarmasını bekliyorsunuz ama o siz gidin de hayatıma bakayım diyor maalesef. O bitirmiş zaten. Bi şey beklemeyin önünüze bakım. Bu kadar basit miydi diye düşünüyor insan ama evet. Bu kadar basit. Erkeklerin basit olduğu kadar basit hem de
Aynen öyle görünüyor.Kendi kaybeder serseri hayatına devam etsin o zaman
Boğa ikizler karışımıBu adam başak burcu mu? Değer görmüyorsun mutlu değilsin şimdilik üzülmen normal. Bende boşanmak üzereyim. Şu akar yolunu bulur...
Ailem zaten hiç şaşırmadı,biz seni uyarmıştık diyor annem,babam da diyormuş ki şu saatten sobra ayrılmasını istemem ama o öyle istiyorsa tmm fakat çevreye söylemeyelim.Milleti çok düşünüyorlar nasıl gizlenir ki SaçmaAllah yardımcınız olsun 10 sene yalnız yaşadıktan sonra bu düzeni sevmiştiniz belki o yüzden zorlanıyotsunuz ama sizi istemeyen saçınızdan tiksinen bir adamla devam edilmez mesleğinizde varmış düşünmeyin boşanın aileniz ne diyor bu duruma onlarda destekmi önemli olan o bundan sonrası için
Hamileyken boşandıysa kesin aldatılmıştır.Hep öyle oluyoNe diyelim Allah yardımcın olsun. Asla kendini yalnız hissetme, böyle bir adamla aynı evde yaşamak kendini daha yalnız hissettirecekti gün geçtikçe. Benim arkadaşım öğretmendi hamileyken boşandı dimdik durdu şimdi çocuğu okula başladı. Güçlü ol
Anlaşmalı boşanıyorum bişey isyemiyorum evi boşaltmam ona yeter.Bu şartlarda evi terk sıkıntı olmaz gibime geldi.protokolü de bir Tartışma sonrası imzalatmıştım.
Taşınma işinde yardım için izin alacakmış salıdan cumaya kadar.Bu kadar mı geniş olur bir insan.Ne yapmaya Çalışıyor anlayamadım bunu da
Çok çok doğru anladınız beni..boşanmayalım diye birşey yapmıyor.şu an yaptığı tek şey beni suçlamak ortalığı Ateş'e vermeye bayılıyormuşum kafamın dikine gidiyormuşum her zamsnDiğer sebepler öyle boşanmak için tek başına yeterli değil ama aldatılmışsınız hemde açık bir şekilde. Üstüne aranızda da cinsellik ve sevgi kalmamış..
Eşinin rahatlığına bakılırsa; daha idrak edememiş. Hiç boşanmayalım pişmanım vs gibi barışma ya da olumlu davranışları yok mu?
5 aylık bir bebek ve 2 yıllık bir evlilik.. Herşey çoooook çok taze.. 9 ayı hamilelik zaten..Hiç evliliği yaşamamışsınız ki daha. Keşke böyle olmasaydı.. Üzülmeniz korkmanız tedirginliğiniz çok normal..
Hiç mi hiç kolay değil..
Hakkınızda hayırlısı olsun..
Eşyaları almam yeter ona.Çocuğa harcama yapacaktır bu konuda sorun çıkaracağını düşünmüyorum.Nedenn? Neden bir şey istemiyor sunuz?? Nafakanızı isteyin bu bebeğinizin hakkı. Onunla kreşe gönderirsiniz ileride çocuğunuzu, en azından bunu yapmak zorunda. Lütfen boş gurur yapmayın.
Aldattığı için donuna kadar almadığınıza şükür etsin. Nafaka bebeğinizin hakkı.
Çok güzel tespitleriniz.Bu evden çıkıp yeni düzen kurup işe de başlayınca kafam dağılır belki diye Ümit ediyorumvalla evli değildim ama aldatılırken yaşadığım yalnızlığı bilirim.
o yüzden adam gittiğinde bi süre sonra aslında hayatınızda aslında hiçbir şeyin fark etmediğini göreceksiniz. yani zor olması sadece adı olmasından şu an. hayat bazında hiçbir zorluğu yok aslında çünkü değişen bir şey olmayacak sizin için. hatta sürekli sizin enerjinizi düşüren moralinizi bozan biri olmayınca totalde daha huzurlu ve mutlu olduğunuzu göreceksiniz.
daha çocuğunuz çok küçük onla ilgilenmekten en azından bikaç ay başka erkeği gözünüz görmez ama elbet bir gün sizi mutlu eden biri olacak. inanıyorum. hayırlısı olsun sizin ve bebeğiniz için.
o adamın aklı başına geç gelir totosu kalkmış. dışarıdaki daha cazip geliyor ama dışarıdaki ile kaybettiğini ilerde kıyasladığında aptallığını anlayacak.
Neden hiçbir şey almadan bosaniyorsunuz. Lütfen çocuğunuzun geleceğini düşünün. Bu adamı tamamen mutsuz ederek ayrılın. Öyle her şeyin basit olduğunu düşünmesin..Anlaşmalı boşanıyorum bişey isyemiyorum evi boşaltmam ona yeter.Bu şartlarda evi terk sıkıntı olmaz gibime geldi.protokolü de bir Tartışma sonrası imzalatmıştım.
Taşınma işinde yardım için izin alacakmış salıdan cumaya kadar.Bu kadar mı geniş olur bir insan.Ne yapmaya Çalışıyor anlayamadım bunu da
Çok güzel tespitleriniz.Bu evden çıkıp yeni düzen kurup işe de başlayınca kafam dağılır belki diye Ümit ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?