Tokatlayın beni !

Yazdıklarınızı okuyun. Okuyun ve uzaktan bakın bu adama. Şükür diyeceğinize eminim. Gözyaşlarınız aksa bile bu ortamda büyümeyeceğine olan şükrünüzün göz yaşları olacaktır. Bu adamla ne yapmamanız gerekiyorsa şimdi çocuğunuzla onları yapacaksınız. Mesleğiniz , işiniz var. Başkalarının çocuğuna yaptığınız şeyi şimdi kendi çocuğunuza da yapıp bir insan yetiştireceksiniz sayın meslektaşım. Bu size güç versin .
Huzurlu , çocuğunuzla güzel bir ömür diliyorum. Allah yardımcınız olsun. Nasipse , Vakti geldiğinde hayatınıza eşlik edecek, çocuğunuza abilik belki de babalık yapacak hayırlı biri de çıkar karşınıza inşallah.

Çok çok doğru anladınız beni..boşanmayalım diye birşey yapmıyor.şu an yaptığı tek şey beni suçlamak ortalığı Ateş'e vermeye bayılıyormuşum kafamın dikine gidiyormuşum her zamsn
Peki seviyor musunuz? Yani saçma bir soru oldu ama pişman olsa; birşeyler yapsa, çabalasa; geri dönüşü var mı?
Acaba içinizdeki bu duygusallık bundan mı kaynaklı. Bazen insan içinden çığlık atar ya, "birşeyler yap artık be adam ben gidiyorum bak" diye..
Güçlü olun evet, ama kendinizi de sıkmayın.. Ayrılıyorsunuz diye duygusuz, sert, gururlu durmak zorunda değilsiniz. Gerekirse ağlayın, sarılın, eşinizin yüzüne karşı bağırın çağırın.. Bastırmayın duygulArınızı yani bu şekilde daha kolay olur..
Yoksa bu süreçte güçlü duracağım derken; hastalanırsınız..
Bebeğiniz için sağlıklı kalmak zorundasınız.

Ben severek evlenmiştim,sevgim bitmedi ama öfkem var kırgınlığım var ve bir gelecek göremiyorum onunla.Kabusmuş gibi uyanmak ve ohhh rüyaymış demek isterdim.Boşanma olayına mantıken yaklaşıyorum daha çok
terliksuu
Her şeyi unutmak affetmekten öte Sevgisiz oluşu son noktayı koyduruyor

Inşallah çok teşekkürler

Seviyorsunuz demek. Ne denir ki bilemedim. Allah yardımcınız olsun.

Ne kadar sert yorumlar var ya. Sinir oluyorum bazen bu tip yorumlari gorunce. Kadin destek istemiş azar işitmek degil!? Hanımefendi evli degilim dolayısıyla ne desem boş ama her yeni duzene alişmak zordur ve hayat bir kapiyi kapatir digerini acar.bir sure mutsuz olsanız da bu sonsuza kadar sürmeyecektir. En sevmediğim laftır ama zaman herşeyin ilacı.

Duzelecek gibi degilmis.elinden geleni de yapmışsın.guclu bir kadınsın belli.arkana bakma.baktikca vazgececek gibisin
Yok girdim artık o yola.Bir Sürü para da verip evi tutmuşum,eşyalar zaten ta ne zamandır toplu.Yolcu yolunda gerek

İkizler erkeği deyince aklıma beceriksizlik kelimesi geliyor.
Evet tam olarak bu.
Niyetleri iyi bile olsa büyük bir beceriksizlik söz konusu.
Mutlu musun şimdi bilmem ne (sanki kendisi durumdan mutsuz)
ama davranışlara bakınız bu evliliği uçurumdan yuvarlayan kendisi.
Kadının sevgisinden faydalanıp yolundan döndürmek istese döndürebilir bile!
Kadın milletini kandırması kolay :S

Ancak evdeki tavırlarına bakın bir de taşınmaya yardım için izin alacağım demesi..
Buram buram her köşedeki beceriksizliği görüyor musunuz?

Ahhh neden bu kadar tanıdık?!

Tokatlık bşy yok.
Ayrılık hep zordur.
Bu süreçte bir uzman desteği alın.
Şükredin ki bir zorluk çıkarmıyor. Ev de tutmuşsunuz hersey yolunda gidiyor. Siz düzeninizi kurun. Pişman olursa belki ilerde yine denersiniz.

Üzgünüm ama orta da ne evlilik var ne sizi umursayan,seven,saygı gösteren bir koca. Cidden siz ve bebeğiniz böyle bir adamı mı hak ediyorsunuz ? Bir kadının başına gelebilecek en kötü şeylerden birkaçını yaşamışsınız daha neyden korkuyorsunuz? Ne güzel kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsunuz,yaşayın gönlünüzce.

İnsan şaşırıyor aldatmak bu kadar kolay mıResmen sizi evden yolluyor istemiyor demek ki.Kendi mesleğinizde varmış bence sizde yolunuza bakın

Teşekkür ederim amin.Evet onunla bir gelecek göremiyorum.Varlığım yokluğum bir gibi bu evde ve bu cümleyi bir yıl önce aynen dile de getirmişti.Sevgi yok ruh yok adamda

Evlenmeseymiş o zaman başına silah mı dayadınız zoraki mi evlendirdiniz....bu erkeklerin kafa sakat yahu çözemiyorum artık.

Boşanmayı hak etmiş bu insan, üzülmemeye çalışın böyle tavırları olan bir adam için yazık o gözyaşlarına

Çok doğru bir karar vermissiniz. Allah yardımcınınız olsun.Güçlü olun. Öyle bir insanla ömür nasıl geçerdi. Sizi değersiz hissettiren biriyle aslaaa bir dakika daha düşünüp acaba demeyin.

Üzülmeniz gayet doğal. Ben evli değilim yaşadığım şehirde bir kaç ev değiştirdim evlerde uzun sürede kalmadım ama çıkarken hüzünlendim hep. Kalsam olmuyor mümkün değil giderken ama üzülüyorum. Ki bu bir insan değil ev yani bildiğin dört duvar ama orada geçen yıllarım içindeki anılar hüzünlendiriyor belki. Bu da gayet doğal sen onu değil geçen yıllarını, sevinçlerini üzüntülerini belki onunla ilgili hayallerini heyecanlarını özlüyorsun. Yıllar geçiyor ve ne yazık ki aynı kalmıyoruz. O yer değişti, o adam değişti, geçmiş yılları da geri getiremeyiz ama artık yenilere doğru gitmemiz de gerek. O limanda vaktin doldu kalan kaldı şimdi sen yeni limanlara doğru yelken açıyorsun. Merak etme 3 sene sonra yaşanmış bitmiş dersin. Hayatını bundan sonra öyle güzel yaşa ki şu an bu ilgisizliği, değersizliği yaşatan adamı özleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…