- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Yazdıklarınızı okuyun. Okuyun ve uzaktan bakın bu adama. Şükür diyeceğinize eminim. Gözyaşlarınız aksa bile bu ortamda büyümeyeceğine olan şükrünüzün göz yaşları olacaktır. Bu adamla ne yapmamanız gerekiyorsa şimdi çocuğunuzla onları yapacaksınız. Mesleğiniz , işiniz var. Başkalarının çocuğuna yaptığınız şeyi şimdi kendi çocuğunuza da yapıp bir insan yetiştireceksiniz sayın meslektaşım. Bu size güç versin .Önceki konularımda da yazmıştım.2 yıllık evliyim,5 aylık bebeğim var.Eşimden Boşanıyorum.
sebepleri:
Hamilelikte aldatıldığıma dair şeylere rastlamak.evde saç telleri,yabancı toka,cüzdanında prezervatif,telinde önce silip sonra erkek adıyla kaydettiği bayan numarası,o bayanı facede aratmaları ben gizlice engelledikten sonra engeli kaldırması ve benimle 1 Yıldır cinsellik istememesi.Hamilrlikten bu Yana sürekli en ufak şeyleri kavgaya dönüştürüp hakaret etmeleri,evden kovmaları(hamileyken özellikle),beni ve ailemi aşağılamaları,eve istememesi,kaç şehir öteden 1-2 defa geldiklerinde soğuk davranıp muhatap olmamasıyla onları rahatsız etmesi..
Bu son 1 yılda ayni masaya oturduğumuz çok nadirdir.Yemek beğenmez dışardan atıştırmalık alır yer,cani istediği vakitte istediği yerde uyur,bir yere gitse ya da işten Erkrn gelse niye diye sorduğumda Yüksek tepki gösterir sana hesap mi vericem der.
Titizliklerinden de bıktım.Veremli muamelesi görüyorum.Saçımı görse bir yerde ıyyyy kılın düşmüş al şunu der,kolu koluma değmez,evde koltuğu bellidir orda otursam o gider masada oturur.Babam geldi gitti kumandayı streçledi babam dokunduğu için.örnekler böyle uzat gider...çok da uzatmayayım.
Ev Arkadaşı gibiyiz böyle bir Evliliği kabul etmediğimi boşanacağımı söyledim kere,bebek küçük diye de acele etmedim ilk başta.Boşanma fikrimi söylediğimden beri salonda yatıyor.Akşamları tv Çay kahve keyfi aynen devsm.Çocukla şarkılar Açıyor oynuyor.
Eşyalarımı topladım tayin istedim çıktı.yeni okulun yakınında bir ev tuttum bikaç güne yerleşeceğim inş.Dün evi tuttuktan sonra eve geldiğimde birden bir duygusallaştım gözyaşlarımı tutamadım ve daha kötüsü o bunu farketmiştir çünkü yaşlar gözümdeykrn gitti geldi bişey sordu.
Size Yazdığım sebepler boşanmak için size göre de yeterli sebepler biliyorum önceki konularımda yorumlarınızdsn biliyorum.Yalnızlık korkutuyor,oysaki Evlrnmeden önce 10 yıl yalnız yaşamış biriyim.Benim evlenişim zor oldu ama boşanmak sadece 2 yıl.Bunlar mi üzüyor beni bilmem.Ben şimdi napıcam modundayım.Bu moddan Çıkarın beni arkadaşlar !
Peki seviyor musunuz? Yani saçma bir soru oldu ama pişman olsa; birşeyler yapsa, çabalasa; geri dönüşü var mı?Çok çok doğru anladınız beni..boşanmayalım diye birşey yapmıyor.şu an yaptığı tek şey beni suçlamak ortalığı Ateş'e vermeye bayılıyormuşum kafamın dikine gidiyormuşum her zamsn
Ben severek evlenmiştim,sevgim bitmedi ama öfkem var kırgınlığım var ve bir gelecek göremiyorum onunla.Kabusmuş gibi uyanmak ve ohhh rüyaymış demek isterdim.Boşanma olayına mantıken yaklaşıyorum daha çokPeki seviyor musunuz? Yani saçma bir soru oldu ama pişman olsa; birşeyler yapsa, çabalasa; geri dönüşü var mı?
Acaba içinizdeki bu duygusallık bundan mı kaynaklı. Bazen insan içinden çığlık atar ya, "birşeyler yap artık be adam ben gidiyorum bak" diye..
Güçlü olun evet, ama kendinizi de sıkmayın.. Ayrılıyorsunuz diye duygusuz, sert, gururlu durmak zorunda değilsiniz. Gerekirse ağlayın, sarılın, eşinizin yüzüne karşı bağırın çağırın.. Bastırmayın duygulArınızı yani bu şekilde daha kolay olur..
Yoksa bu süreçte güçlü duracağım derken; hastalanırsınız..
Bebeğiniz için sağlıklı kalmak zorundasınız.
Inşallah çok teşekkürlerYazdıklarınızı okuyun. Okuyun ve uzaktan bakın bu adama. Şükür diyeceğinize eminim. Gözyaşlarınız aksa bile bu ortamda büyümeyeceğine olan şükrünüzün göz yaşları olacaktır. Bu adamla ne yapmamanız gerekiyorsa şimdi çocuğunuzla onları yapacaksınız. Mesleğiniz , işiniz var. Başkalarının çocuğuna yaptığınız şeyi şimdi kendi çocuğunuza da yapıp bir insan yetiştireceksiniz sayın meslektaşım. Bu size güç versin .
Huzurlu , çocuğunuzla güzel bir ömür diliyorum. Allah yardımcınız olsun. Nasipse , Vakti geldiğinde hayatınıza eşlik edecek, çocuğunuza abilik belki de babalık yapacak hayırlı biri de çıkar karşınıza inşallah.
Seviyorsunuz demek. Ne denir ki bilemedim. Allah yardımcınız olsun.Ben severek evlenmiştim,sevgim bitmedi ama öfkem var kırgınlığım var ve bir gelecek göremiyorum onunla.Kabusmuş gibi uyanmak ve ohhh rüyaymış demek isterdim.Boşanma olayına mantıken yaklaşıyorum daha çok
terliksuu
Her şeyi unutmak affetmekten öte Sevgisiz oluşu son noktayı koyduruyor
Şu an duygularım karma Karışık belki de ben öyle sanıyorumdur sanırım bunu önümüzdeki bir yıl içinde anlayacağımSeviyorsunuz demek. Ne denir ki bilemedim. Allah yardımcınız olsun.
Duzelecek gibi degilmis.elinden geleni de yapmışsın.guclu bir kadınsın belli.arkana bakma.baktikca vazgececek gibisinŞu an duygularım karma Karışık belki de ben öyle sanıyorumdur sanırım bunu önümüzdeki bir yıl içinde anlayacağım
Yok girdim artık o yola.Bir Sürü para da verip evi tutmuşum,eşyalar zaten ta ne zamandır toplu.Yolcu yolunda gerekDuzelecek gibi degilmis.elinden geleni de yapmışsın.guclu bir kadınsın belli.arkana bakma.baktikca vazgececek gibisin
Boşanmaları hiç istemiyorum çok da üzülüyorum ama bazen yapacak birşey kalmıyor. Allah yardımcın olsun güzel kardeşimYok girdim artık o yola.Bir Sürü para da verip evi tutmuşum,eşyalar zaten ta ne zamandır toplu.Yolcu yolunda gerek
İnsan şaşırıyor aldatmak bu kadar kolay mıResmen sizi evden yolluyor istemiyor demek ki.Kendi mesleğinizde varmış bence sizde yolunuza bakınAnlaşmalı boşanıyorum bişey isyemiyorum evi boşaltmam ona yeter.Bu şartlarda evi terk sıkıntı olmaz gibime geldi.protokolü de bir Tartışma sonrası imzalatmıştım.
Taşınma işinde yardım için izin alacakmış salıdan cumaya kadar.Bu kadar mı geniş olur bir insan.Ne yapmaya Çalışıyor anlayamadım bunu da
Teşekkür ederim amin.Evet onunla bir gelecek göremiyorum.Varlığım yokluğum bir gibi bu evde ve bu cümleyi bir yıl önce aynen dile de getirmişti.Sevgi yok ruh yok adamda
Çok doğru bir karar vermissiniz. Allah yardımcınınız olsun.Güçlü olun. Öyle bir insanla ömür nasıl geçerdi. Sizi değersiz hissettiren biriyle aslaaa bir dakika daha düşünüp acaba demeyin.Önceki konularımda da yazmıştım.2 yıllık evliyim,5 aylık bebeğim var.Eşimden Boşanıyorum.
sebepleri:
Hamilelikte aldatıldığıma dair şeylere rastlamak.evde saç telleri,yabancı toka,cüzdanında prezervatif,telinde önce silip sonra erkek adıyla kaydettiği bayan numarası,o bayanı facede aratmaları ben gizlice engelledikten sonra engeli kaldırması ve benimle 1 Yıldır cinsellik istememesi.Hamilrlikten bu Yana sürekli en ufak şeyleri kavgaya dönüştürüp hakaret etmeleri,evden kovmaları(hamileyken özellikle),beni ve ailemi aşağılamaları,eve istememesi,kaç şehir öteden 1-2 defa geldiklerinde soğuk davranıp muhatap olmamasıyla onları rahatsız etmesi..
Bu son 1 yılda ayni masaya oturduğumuz çok nadirdir.Yemek beğenmez dışardan atıştırmalık alır yer,cani istediği vakitte istediği yerde uyur,bir yere gitse ya da işten Erkrn gelse niye diye sorduğumda Yüksek tepki gösterir sana hesap mi vericem der.
Titizliklerinden de bıktım.Veremli muamelesi görüyorum.Saçımı görse bir yerde ıyyyy kılın düşmüş al şunu der,kolu koluma değmez,evde koltuğu bellidir orda otursam o gider masada oturur.Babam geldi gitti kumandayı streçledi babam dokunduğu için.örnekler böyle uzat gider...çok da uzatmayayım.
Ev Arkadaşı gibiyiz böyle bir Evliliği kabul etmediğimi boşanacağımı söyledim kere,bebek küçük diye de acele etmedim ilk başta.Boşanma fikrimi söylediğimden beri salonda yatıyor.Akşamları tv Çay kahve keyfi aynen devsm.Çocukla şarkılar Açıyor oynuyor.
Eşyalarımı topladım tayin istedim çıktı.yeni okulun yakınında bir ev tuttum bikaç güne yerleşeceğim inş.Dün evi tuttuktan sonra eve geldiğimde birden bir duygusallaştım gözyaşlarımı tutamadım ve daha kötüsü o bunu farketmiştir çünkü yaşlar gözümdeykrn gitti geldi bişey sordu.
Size Yazdığım sebepler boşanmak için size göre de yeterli sebepler biliyorum önceki konularımda yorumlarınızdsn biliyorum.Yalnızlık korkutuyor,oysaki Evlrnmeden önce 10 yıl yalnız yaşamış biriyim.Benim evlenişim zor oldu ama boşanmak sadece 2 yıl.Bunlar mi üzüyor beni bilmem.Ben şimdi napıcam modundayım.Bu moddan Çıkarın beni arkadaşlar !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?