- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Çevremdeki insanları gözlemledim. İnsanlar mutlu oldukları ilişkiler içerisinde çiçek açıyorlardı. Bense sanki günden güne soluyordum. Kendime bunu yapmaya hakkım yok dedim. Zamanla en çok kendimi sevmeyi öğrendim. Ve hayatımda bana iyi gelmeyen her kim varsa hayatımdan çıkardım. Bu 1 günde gerçekleşebilecek bir şey değil ancak. Bu arada toksik kelimesini görünce aklıma siz geldinizİyi geceler kızlar
Sözü çok uzatmayacağım. Toksikleştiğini hissettiğim ama kopamadığım bir durumun içindeyim. Çok zorlanıyorum.
Siz de toksikleşmiş ama kopamadığınız bir ilişki içinde oldunuz mu? Olduysanız nasıl koptunuz? Bu süreçte kopmak için neler yaptınız?
Allam heryerde bu toksik ne çok ihtiyacımız varmış yaÇevremdeki insanları gözlemledim. İnsanlar mutlu oldukları ilişkiler içerisinde çiçek açıyorlardı. Bense sanki günden güne soluyordum. Kendime bunu yapmaya hakkım yok dedim. Zamanla en çok kendimi sevmeyi öğrendim. Ve hayatımda bana iyi gelmeyen her kim varsa hayatımdan çıkardım. Bu 1 günde gerçekleşebilecek bir şey değil ancak. Bu arada toksik kelimesini görünce aklıma siz geldinizBibibella
Arkadaş ve akraba deneyimim var. Başta çok zor oluyor.İyi geceler kızlar
Sözü çok uzatmayacağım. Toksikleştiğini hissettiğim ama kopamadığım bir durumun içindeyim. Çok zorlanıyorum.
Siz de toksikleşmiş ama kopamadığınız bir ilişki içinde oldunuz mu? Olduysanız nasıl koptunuz? Bu süreçte kopmak için neler yaptınız?
sheldon sen daha küçücüksün.sen de mi yakalandın toksik ilişkilere?Sen bensin.
Ne yap ne et kopar o bağı.Toksik ilişkinin özelliği bu zaten kopamazsın,olayın özü buAma ne yap et tam şu an o kişiyle ilişkini kes.Güzelce konuş vedanı et.Yoksa daha fena olur.
Durumunuzu bilmiyorum toksik ilişkiler için genel bir tavsiyeydi bu.
toksik akrabalar var bir de.evlerden ırakkkkk.Allam heryerde bu toksik ne çok ihtiyacımız varmış ya
O toksik iliski 14 yilima mal oldu.İyi geceler kızlar
Oxford, toksik kelimesini yılın kelimesi olarak seçmişti birkaç sene önce. Kullanma oranı çok arttığı için. Ülkeye rötarlı gelmişse demek kiAllam heryerde bu toksik ne çok ihtiyacımız varmış ya
Belki biraz karaktersizce olucak ama... Başka ilişkiye başlamakİyi geceler kızlar
Kopmak inanılmaz zor. Konuşup bir daha görüşmemeye karar verdiğimiz halde süreç böyle ilerlemiyor ama ben yoruldum ve sanki mantıklı kararlar alamıyor gibiyim.Arkadaş ve akraba deneyimim var. Başta çok zor oluyor.
Özellikle çok yakınsanız.
Ama ben şöyle düşündüm hayat çok kısa ve bu ilişkiler beni çok çok yoruyor.
Çözüm de üretemiyorum cünkü insanlar benim isteğimle değişmeye çalışmayacak.
O zaman ben değişmeliyim ve bu ilişkilerden kopmalıyım.
Bu kararı 3 kişi için almıştım.
İkisi iletişimi kestiğim için anladı durumu ve sordu, ben de düşündüklerimi açık ama kısa şekilde yazdım.
Biri sinirlenip saydırdı ve hayatımdan öyle çıktı. Diğeri hatasını anladığını ve tekrar etmeyeceğini söyledi ama ben inancımın olmadığını söyledim öyle çıktı. Üçüncüsü de zaten benden memnun değilmiş karşılıklı huzur bulduk.
Üçünden de pişman olmadım.
Bazı insanlar bazı insanlara iyi gelmez.
Belki niyetler iyidir ama olmaz yani.
Kimsenin kimseyi huzursuz etmesine gerek yok.
Deniyorum ancak olmuyor.Belki biraz karaktersizce olucak ama... Başka ilişkiye başlamakayrıldıktan sonra yani
uzun soluklu bir ilişkimiydi?kopamamanızın sebebi ne?Deniyorum ancak olmuyor.
Kafana göre birini bulamamışsındırDeniyorum ancak olmuyor.
Hayır uzun soluklu değil ama kopmadığımız için süreç uzadı yıllardır böyle gidiyor. Ne düzgün bir şey oluyor ne kopuyor.uzun soluklu bir ilişkimiydi?kopamamanızın sebebi ne?
zaman en değerli en boşa harcanmayacak kavramdır.ilerde pişman olursunuz o kişiye harcadığınız efor a zamanaHayır uzun soluklu değil ama kopmadığımız için süreç uzadı yıllardır böyle gidiyor. Ne düzgün bir şey oluyor ne kopuyor.
Öyle oldu birkaç kere yasheldon sen daha küçücüksün.sen de mi yakalandın toksik ilişkilere ?
O bile geć gelmiş ülkeyeOxford, toksik kelimesini yılın kelimesi olarak seçmişti birkaç sene önce. Kullanma oranı çok arttığı için. Ülkeye rötarlı gelmişse demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?