- 28 Mart 2018
- 750
- 473
- 103
- 37
- Konu Sahibi Salihaaa06
-
Cnm gozn aydn yaaa :))) kac haftalksn su an kalp atsini duydnmu gebelk takbndedemi tolga hocaya gtcksn cnmMerhaba evet sonuç pozitif.hamileyim çok şükür.
Bende bayram sonu başlayacağım tabi henüz muayene olmadım. Ekstra bi sıkıntı görmezse benim düşüncem oAy yazdiklariniz icin cok ama cok tesekkur ederim cok guzel yazmissnz allah razi olsun eve tolga hoca benimle konusrken sanki beni yilladr tanioms gbi knsdu bende inandm artk sonuna kadar tolga hocayla devam etcem cnku cok guvendm ona testlern eksik senin nasl bole basladilar.dedi bayram.sonu baslicaz allah nasip.ederse ay size gene yazacgm transfer oldugnzdada.buraya yazarsnz cok mutlu olurummmm fyatlari biraz yuksek geldi ama sanirm oda deger die.umuyorum tolga hocaya :)
Rica ederim, Allah hepimizden razı olsun. 2.tedavime başlayacakken görüşmek istediğim 3 doktordan biriydi Tolga hoca. Görüşmeden çıkınca, kendimi kulenin altındaki eczaneden ilaçlarımı alırken buldumAy yazdiklariniz icin cok ama cok tesekkur ederim cok guzel yazmissnz allah razi olsun eve tolga hoca benimle konusrken sanki beni yilladr tanioms gbi knsdu bende inandm artk sonuna kadar tolga hocayla devam etcem cnku cok guvendm ona testlern eksik senin nasl bole basladilar.dedi bayram.sonu baslicaz allah nasip.ederse ay size gene yazacgm transfer oldugnzdada.buraya yazarsnz cok mutlu olurummmm fyatlari biraz yuksek geldi ama sanirm oda deger die.umuyorum tolga hocaya :)
Teşekkürler Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kalp atışını duydum gecen hafta.yarin kismetse tekrar gidicem.bakalim neler değişmiş.bu ayda gideyimde gebelik takibi için baska bir yer arıyorum.malumm hamile kalmak için eldekini harcayinca dogurmaya para kalmadiCnm gozn aydn yaaa :))) kac haftalksn su an kalp atsini duydnmu gebelk takbndedemi tolga hocaya gtcksn cnm
Cnm ayni ana denk geliyoruz demekki hadi bismillah diyelimBende bayram sonu başlayacağım tabi henüz muayene olmadım. Ekstra bi sıkıntı görmezse benim düşüncem o
Insallah allah razi olsun hoca tedavye baslaynca cep numarsni veriyormu acaba cnm insalah hepmzn kucagi dolar insalhhh rabbimin iznyleRica ederim, Allah hepimizden razı olsun. 2.tedavime başlayacakken görüşmek istediğim 3 doktordan biriydi Tolga hoca. Görüşmeden çıkınca, kendimi kulenin altındaki eczaneden ilaçlarımı alırken buldum
İlk tedavi sürecimi anlattığımda bana da tedavi yapmış olmak için yapılmış demişti. Bunun farkındaydım tabi ama Tolga hocanın tedavi şeklini gördükten sonra ne demek istediğini tam olarak anlayabildim.
Fiyat merkezlere göre biraz yüksek evet, özel kliniklere göre normal, karşılaştığınız ilgi ve özveriye göre hiçte çok değil bence.
Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun, inşallah emeklerinizin karşılığını hayırlı evlat olarak alırsınız. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Ay cnm gozun aydnn yaaa kiz dogumda pagli sanirim.hocada tolga hocada yaaaTeşekkürler Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kalp atışını duydum gecen hafta.yarin kismetse tekrar gidicem.bakalim neler değişmiş.bu ayda gideyimde gebelik takibi için baska bir yer arıyorum.malumm hamile kalmak için eldekini harcayinca dogurmaya para kalmadidaha uygun bi yerde dewam edicem.bugun 8.haftam bitti.2ayi tamamladik çok şükür.
Cnm sizndemi.ngs ye gtti.embryolar sendendemi.mikro gende test istedi gebelik asisida yapabilirms ilk defa duydum etklmi acaba benm 3 dusk var cnm senin.ilk denemenmi cnm tolga.hocadaTeşekkürler Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kalp atışını duydum gecen hafta.yarin kismetse tekrar gidicem.bakalim neler değişmiş.bu ayda gideyimde gebelik takibi için baska bir yer arıyorum.malumm hamile kalmak için eldekini harcayinca dogurmaya para kalmadidaha uygun bi yerde dewam edicem.bugun 8.haftam bitti.2ayi tamamladik çok şükür.
Anlayamadim sorunuzu....ngs ne bilmiyorum hic öle şeyler yaptirmadim.genetik testi soruyosaniz yaptirmadim.klasik tüp Bebek.tolga hocada ilk diyebilirim.daha once devlette 2 defa denedim olmadi.sonra tolga hocaya gittim ilk transfer olmadi 2. transfer tuttuCnm sizndemi.ngs ye gtti.embryolar sendendemi.mikro gende test istedi gebelik asisida yapabilirms ilk defa duydum etklmi acaba benm 3 dusk var cnm senin.ilk denemenmi cnm tolga.hocada
He cnm genetk di evet benim 3 dusugum var evt band artk klasik tup bebek artk olmaz dedi hep bana klasik tup bebek yaptlar ne yazkki dondrlmus demi cnm senin ozmanAnlayamadim sorunuzu....ngs ne bilmiyorum hic öle şeyler yaptirmadim.genetik testi soruyosaniz yaptirmadim.klasik tüp Bebek.tolga hocada ilk diyebilirim.daha once devlette 2 defa denedim olmadi.sonra tolga hocaya gittim ilk transfer olmadi 2. transfer tuttu
Amin kardeşcim inşallah. Tolga hocayla değil de ekibiyle iletişim kurdum ben. Sormam gereken bişey olduğunda hemşiresi Marina hanımla görüştüm, zaten o da durumu Tolga hocayla paylaşmadan cevap vermiyor. Endişeniz olmasın, iletişim konusunda da sıkıntı yaşamazsınız.Insallah allah razi olsun hoca tedavye baslaynca cep numarsni veriyormu acaba cnm insalah hepmzn kucagi dolar insalhhh rabbimin iznyle
Eet embriyolar donduruldu.zaten tolga hoca 5.gun dondurulmuş embriyo istiyor.yani 3.gune ulaşıp da donduralim riske girmeyelim demiyor benim anladigim.4.gun hepsi sonebilirde.ardindanda mutlaka donduruyorHe cnm genetk di evet benim 3 dusugum var evt band artk klasik tup bebek artk olmaz dedi hep bana klasik tup bebek yaptlar ne yazkki dondrlmus demi cnm senin ozman
başlangıç aşamasını soruyorsunuz sanırım...zira her sürecin ilacı farklı..Mrb, tolga hocada 2. Tüpbebek tedavisi düsünüyorum hangi takviye ilaclari veriyor, cevaplarsanız mutlu olurum
Mrb, evet tüpbebek başlangıç aşamasında verilen vitamin ,takviye ilaclar .Tolga bey hangilerini yaziyor hastalarına . Eski doktorumun verdiği ilaclar elimde kaldı devam edip etmemekte kararsizim.cevaplarsaniz sevinirimbaşlangıç aşamasını soruyorsunuz sanırım...zira her sürecin ilacı farklı..
reçetemden direk yazıyorum.. dhea biosteron, ocean omege 3 qh, impryl, solgar c vit. (yerine ocean vit c aldım)Gözünüz aydın, bende yeni başlamayı düşünüyorum Tolga beyde. Acaba dr bey tüpbebek islemiöncesi hangi takviye vitamin ilaclari veriyor,tskk
Mrb, evet tüpbebek başlangıç aşamasında verilen vitamin ,takviye ilaclar .Tolga bey hangilerini yaziyor hastalarına . Eski doktorumun verdiği ilaclar elimde kaldı devam edip etmemekte kararsizim.cevaplarsaniz sevinirim
Tsk ederim ,sevgilerrREÇETEM DURUYOR
reçetemden direk yazıyorum.. dhea biosteron, ocean omege 3 qh, impryl, solgar c vit. (yerine ocean vit c aldım)
Rica ederim inşallah gönlünüze göre olur herşey...Tsk ederim ,sevgilerr
Sizinde gönlünüze göre olsunn hersey... Birsey daha sormak istiyorum size, acaba tolga bey size hangi merkezde opu ve emrio transferi yapti, bu merkezden memnun kaldinizmi. Kusura bakmayın vaktinizi aliyorum biz samsundan Ankaraya gideceğiz o nedenle merkezleri iyi tanımıyoruz, tskkRica ederim inşallah gönlünüze göre olur herşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?