Tolga Ecemiş e 2020 de tüp bebeğe baslayanlar?

Bende bayram sonu başlayacağım tabi henüz muayene olmadım. Ekstra bi sıkıntı görmezse benim düşüncem o

Rica ederim, Allah hepimizden razı olsun. 2.tedavime başlayacakken görüşmek istediğim 3 doktordan biriydi Tolga hoca. Görüşmeden çıkınca, kendimi kulenin altındaki eczaneden ilaçlarımı alırken buldum
İlk tedavi sürecimi anlattığımda bana da tedavi yapmış olmak için yapılmış demişti. Bunun farkındaydım tabi ama Tolga hocanın tedavi şeklini gördükten sonra ne demek istediğini tam olarak anlayabildim.
Fiyat merkezlere göre biraz yüksek evet, özel kliniklere göre normal, karşılaştığınız ilgi ve özveriye göre hiçte çok değil bence.
Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun, inşallah emeklerinizin karşılığını hayırlı evlat olarak alırsınız. Güzel haberlerinizi bekliyorum.

Cnm gozn aydn yaaa :))) kac haftalksn su an kalp atsini duydnmu gebelk takbndedemi tolga hocaya gtcksn cnm
Teşekkürler Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kalp atışını duydum gecen hafta.yarin kismetse tekrar gidicem.bakalim neler değişmiş.bu ayda gideyimde gebelik takibi için baska bir yer arıyorum.malumm hamile kalmak için eldekini harcayinca dogurmaya para kalmadi daha uygun bi yerde dewam edicem.bugun 8.haftam bitti.2ayi tamamladik çok şükür.

Insallah allah razi olsun hoca tedavye baslaynca cep numarsni veriyormu acaba cnm insalah hepmzn kucagi dolar insalhhh rabbimin iznyle

Ay cnm gozun aydnn yaaa kiz dogumda pagli sanirim.hocada tolga hocada yaaa

Cnm sizndemi.ngs ye gtti.embryolar sendendemi.mikro gende test istedi gebelik asisida yapabilirms ilk defa duydum etklmi acaba benm 3 dusk var cnm senin.ilk denemenmi cnm tolga.hocada

Cnm sizndemi.ngs ye gtti.embryolar sendendemi.mikro gende test istedi gebelik asisida yapabilirms ilk defa duydum etklmi acaba benm 3 dusk var cnm senin.ilk denemenmi cnm tolga.hocada
Anlayamadim sorunuzu....ngs ne bilmiyorum hic öle şeyler yaptirmadim.genetik testi soruyosaniz yaptirmadim.klasik tüp Bebek.tolga hocada ilk diyebilirim.daha once devlette 2 defa denedim olmadi.sonra tolga hocaya gittim ilk transfer olmadi 2. transfer tuttu

He cnm genetk di evet benim 3 dusugum var evt band artk klasik tup bebek artk olmaz dedi hep bana klasik tup bebek yaptlar ne yazkki dondrlmus demi cnm senin ozman

Insallah allah razi olsun hoca tedavye baslaynca cep numarsni veriyormu acaba cnm insalah hepmzn kucagi dolar insalhhh rabbimin iznyle
Amin kardeşcim inşallah. Tolga hocayla değil de ekibiyle iletişim kurdum ben. Sormam gereken bişey olduğunda hemşiresi Marina hanımla görüştüm, zaten o da durumu Tolga hocayla paylaşmadan cevap vermiyor. Endişeniz olmasın, iletişim konusunda da sıkıntı yaşamazsınız.

tedavisi tamamlanmış olumlu sonuç alan arkadaşlarım ve aranızda bende tabiki hayırla sağlıkla kavuşalım bebeklerimize, tedaviye başlayacak olan arkadaşlarım aklınızda en ufak bir şüphe olmasın Rabbim tolga hocayı resmen bizlere ilaç olarak göndermiş harika bir doktor olmasının yanında mükemmel bir insan, onun yanında asla kendinizi tedaviye giden bir hasta gibi değil bir abinizi, dostunuzu ziyarete gider gibi gidiyorsunuz, diğer merkezlerde korkarak gittiğniz kontrol günlerini tolga hocamı görebilmek için iple çekiyorsunuz, konuşması, tavırları tedavinin her aşamasında bilinçli davranışı size sonsuz bir güven veriyor çekinmeden çalın kapısını sizin için elinden gelenin en iyisini yapacağını bilin, tedaviye başladığımız ilk gün kapıdan çıkarken bana '' nasıl hamile kalınır göreceksin '' demişti o söze sarıldım bütün tedavim boyunca şimdi önce Rabbimin izniyle, sonra tolga hocam sayesinde miniğim 12 haftalık oldu bile, Rabbim tolga hoca gibi doktorları çoğaltsın bu yolda olanların yardımcısı olsun.

He cnm genetk di evet benim 3 dusugum var evt band artk klasik tup bebek artk olmaz dedi hep bana klasik tup bebek yaptlar ne yazkki dondrlmus demi cnm senin ozman
Eet embriyolar donduruldu.zaten tolga hoca 5.gun dondurulmuş embriyo istiyor.yani 3.gune ulaşıp da donduralim riske girmeyelim demiyor benim anladigim.4.gun hepsi sonebilirde.ardindanda mutlaka donduruyor

Mrb, tolga hocada 2. Tüpbebek tedavisi düsünüyorum hangi takviye ilaclari veriyor, cevaplarsanız mutlu olurum

Gözünüz aydın, bende yeni başlamayı düşünüyorum Tolga beyde. Acaba dr bey tüpbebek islemiöncesi hangi takviye vitamin ilaclari veriyor,tskk
başlangıç aşamasını soruyorsunuz sanırım...zira her sürecin ilacı farklı..
Mrb, evet tüpbebek başlangıç aşamasında verilen vitamin ,takviye ilaclar .Tolga bey hangilerini yaziyor hastalarına . Eski doktorumun verdiği ilaclar elimde kaldı devam edip etmemekte kararsizim.cevaplarsaniz sevinirim

REÇETEM DURUYOR
reçetemden direk yazıyorum.. dhea biosteron, ocean omege 3 qh, impryl, solgar c vit. (yerine ocean vit c aldım)

Rica ederim inşallah gönlünüze göre olur herşey...
Sizinde gönlünüze göre olsunn hersey... Birsey daha sormak istiyorum size, acaba tolga bey size hangi merkezde opu ve emrio transferi yapti, bu merkezden memnun kaldinizmi. Kusura bakmayın vaktinizi aliyorum biz samsundan Ankaraya gideceğiz o nedenle merkezleri iyi tanımıyoruz, tskk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…