Tolga Ecemiş e 2020 de tüp bebeğe baslayanlar?

Genart nasılsın cnm embrylogu falan iyimi acaba bde senin sonuç ne oldu cnm
genartın embriyologuyla falan tanışmadım canım, ama şöyle söyleyim ilk iki tedavimde sadece 1 tane embriyo oluşuyordu oda zor bela ve kalitesi düşük oluyordu, bursa 12 adet 1. kalite blastokist embriyom oldu 2 tane transfer edildi sonuç pozitif çok şükür 12 haftalık olduk :)

Ay cokkkk ama çok sevindim ya saglicakla glsin minnoş annesi ya yerim onu cnm ilaç takviye falan verdi demi ozman hoca sana benim eşimde cnm sorun sayı hız az sizde neydi canm şükürler olsun tutmuş ya

Cnm haklsn bende devletde yaptrdgmda 1000 TL odemisdm şimdi hatrladm senin tuttmu cnm Bi arkds da.tolga hocaya gdio çok ilgli çok araştırıp öle baslio dedi
evet canım tuttu çok şükür tolga hoca herşeyi tek tek inceliyor ondan sonra başlıyor size asla doktor gibi davranmaz ona her gidişimde doktora değilde çok sevdiğim bir abimi ziyarete gider gibi gidiyorum.

Ay cokkkk ama çok sevindim ya saglicakla glsin minnoş annesi ya yerim onu cnm ilaç takviye falan verdi demi ozman hoca sana benim eşimde cnm sorun sayı hız az sizde neydi canm şükürler olsun tutmuş ya
allah razı olsun canım darısı başına inşAllah :) benim eşimde de sayı ve hız düşüktü canım şöyle deyim 7 milyon civarı sperm vardı ve %98 hareketsiz durumdaydı, genetik test, y kromozom analizi, dna hasar testi istedi bizden bunların sonucu eşime, 2 ay klomen ve promen plus diye birşey kullandırdı, bende folik asit, b vitamini ve d vitamini kullandım.

Cnm bide hoca numaranı veriyormu tedavye baslaynca benim 3 dusugm var hep kanamam oldu hastnde yattım ya ondan korkuyorum
hocanın değil ama hemşiresinin numarası oluyor sizde her an arayıp istediğinizi sorabiiyorsunuz gerekşi durumlarda tolga hocayı bilgilendiriyor bizzat tolga hoca kendisi arayıp görüşüyor sizinle.

Cnm bzmde ole saymz az 700 bin kaan aydosa gttk oda esime ilac verdi q10 ve trental onlari kulaniyor oksidatf stres testi istedi esmden yarn onlari vercek ya ben aslnda.ilk selen hocaya gtcekdm ama ayrlms bahceciden 1.2 ardskda tolga hicaya gt kesn dedi

bende tolga hocayı tek geçerim bu konuda ama selen hoca eşi zaten tolga hocanın ve şuanda oda tolga hocanın kliniğine geçmiş birlikte çalışıyorlar yani, sele hanımlada görüşebilirsin gidince.

Baklm bzden neler isticek btn testlermiz var ama
dışardan götürülen tetsleri istemiyor kendi bir labaratuar var oraya yönlendiriyor bizde sperm testi falan vardı yenisini istedi iyikide istemiş götürdüğümüz test sonucu ile yaptırdığımız arasında çok fark vardı.

Cnm bizde dengede yaptrdk yeni su an kaan aydosda istedi biz sadce grsmye gtcez su an ne.onericek dusukler icn bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…