- 1 Ekim 2020
- 94
- 25
- 8
- 38
- Konu Sahibi Salihaaa06
-
Ne yaptınız acaba. Gittiniz mi. Memnun kaldınız mı. Umarım olumlu sonuç slmışsınızdır.Merhabalar?Ben geçen Şubat'ta Ankara tüp bebek merkezinde tedavi gördüm olumsuz sonuclandi.Simdi Tolga Ecemiş e karar verdik tedavi görenler var mi acaba bukez acele karar vermek istemiyorum.Hem maddi hem manevi olarak çok yoruldum.Esimde varikosel mevcut sizlerden yorum bekliyorumTolga bey inşallah yüzüme güldürecek
Ankara tup bebek merkeznde doktorunuz kimdi? Bir de sakncasi yoksa problmnz nedir?Merhabalar?Ben geçen Şubat'ta Ankara tüp bebek merkezinde tedavi gördüm olumsuz sonuclandi.Simdi Tolga Ecemiş e karar verdik tedavi görenler var mi acaba bukez acele karar vermek istemiyorum.Hem maddi hem manevi olarak çok yoruldum.Esimde varikosel mevcut sizlerden yorum bekliyorumTolga bey inşallah yüzüme güldürecek
Canim sen naptin? Ankara tup bebekte tedavi oldunmu?Ankara tup bebek merkeznde doktorunuz kimdi? Bir de sakncasi yoksa problmnz nedir?
Evet basladim devam ediyor..rezervm epey azalms..deniyoruz sansimizi..bakalim..Canim sen naptin? Ankara tup bebekte tedavi oldunmu?
İns guzel sonuc alirsin, rezerv pek onemli degil. Onemli olan kalitesi.Evet basladim devam ediyor..rezervm epey azalms..deniyoruz sansimizi..bakalim..
Hayir baslamadim daha. Aralikta dusunuyorum. Devlette deneyecgim bu sefer. Sonrasinda bahceci yada novaart dusunuyorum.Sagolun insallah..peki siz naptnz? Nereye karar verdnz? Başladnz mi?
İns hepimiz icin oyle olur.Az kalms..en hayirli yeri secersnz insallah..her sey yolunda gider umarim ya..
Evetİns hepimiz icin oyle olur.kubilay hocadaydin degilmi?
Merhabalarr..Tup.bebek.ucreti hakkinda.bilgi.verebilir.misiniz acaba ? Bende ocakta dusunuyorum da onden biraz bilgim.olsun istiyorum yardimci olirsaniz sevinirimEvet basladim devam ediyor..rezervm epey azalms..deniyoruz sansimizi..bakalim..
Nerde baslayacaksin canim?Merhabalarr..Tup.bebek.ucreti hakkinda.bilgi.verebilir.misiniz acaba ? Bende ocakta dusunuyorum da onden biraz bilgim.olsun istiyorum yardimci olirsaniz sevinirim
Henuz.bi karar veremedim.bu ay akrar verdik daha o.yuzden hem fiyat hemde doktorlar hakkinda bilgi sahibi olmak.istedm.hazirliksiz yakalanmamk.adinaNerde baslayacaksin canim?
Yenisin yani..Henuz.bi karar veremedim.bu ay akrar verdik daha o.yuzden hem fiyat hemde doktorlar hakkinda bilgi sahibi olmak.istedm.hazirliksiz yakalanmamk.adina
Aynen yeniyimYenisin yani..belli. Her klinikte giyatlar degisir, yerine göre. Ankaradasin galiba? Gidip gorusmeden fiyatlari bilemezsin.
15 bini gözden cikarticaksin canim. 20 bine mal olabilir, yeniysen cunku ekstra tahlil histereskopi hsg spermyogram vs. Ve her merkez farkli fiyatta.Aynen yeniyimortalama olarak ogrenebilirim belki diye iste bi umut
Kaç yildir evlisin?Aynen yeniyimortalama olarak ogrenebilirim belki diye iste bi umut
Merhaba. Biraz geç kaldım ama ne yaptınız? Başladınız mı?Merhabalar?Ben geçen Şubat'ta Ankara tüp bebek merkezinde tedavi gördüm olumsuz sonuclandi.Simdi Tolga Ecemiş e karar verdik tedavi görenler var mi acaba bukez acele karar vermek istemiyorum.Hem maddi hem manevi olarak çok yoruldum.Esimde varikosel mevcut sizlerden yorum bekliyorumTolga bey inşallah yüzüme güldürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?