Tolga Ecemiş e 2020 de tüp bebeğe baslayanlar?

Hanımlar çok üzüldüm sonuçlarınız için Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sizlere bende bu ay tolga hocada başlıcam olumsuz haberleri duyunca ister istemez modum düşüyor.
moral olsun size. benim tutmadı ama benimle birlikjte bi bayan daha transferdeydi oda tolga hocanın hastasıydı tek embriyosu vardı ve bi tek o transfer edildi. ve tutmuş hamileymiş...

moral olsun size. benim tutmadı ama benimle birlikjte bi bayan daha transferdeydi oda tolga hocanın hastasıydı tek embriyosu vardı ve bi tek o transfer edildi. ve tutmuş hamileymiş...
çok teşekkür ederim darısı bizlere olsun inşAllah 3. tedavim olacak ve çok zor bir süreç başlarken korkuyorum resmen

kızlar birde birşey sorucam size tolga hocanın kliniği 6 da kapanıyor ama 6 dan sonra muayeneye gideniniz oldumu hiç?

teşekkür ederim birde size tek embriyomu çift embriyomu transfer etmişti tolga hoca
benim 3 embriyom oldu donduruldu ilk denemede 2 tanesini transfer etti tutmadı maalesef. şimdi kalan 1 embriyom var onu denicez. reglimle başlıcaktık ama rahim duvarı ilaçların etkisiyle çok kalınlaşmış ve adetin 3. günü hocaya gitmeme rağmen leke şeklindeydi.sonradan bayaaaaaaaa bi kanamam arttı hemde iki büklüm dolaştım günlerce.. hoca bu ay yapamayız dedi ilaç verdi sonraki reglimde kısmetse başlıcaz.

benim 3 embriyom oldu donduruldu ilk denemede 2 tanesini transfer etti tutmadı maalesef. şimdi kalan 1 embriyom var onu denicez. reglimle başlıcaktık ama rahim duvarı ilaçların etkisiyle çok kalınlaşmış ve adetin 3. günü hocaya gitmeme rağmen leke şeklindeydi.sonradan bayaaaaaaaa bi kanamam arttı hemde iki büklüm dolaştım günlerce.. hoca bu ay yapamayız dedi ilaç verdi sonraki reglimde kısmetse başlıcaz.
İnşAllah bu sefer güzel olur sonucunuz, çok özür dileyerek soruyorum peki sizin sorununuz nedir?

Spermlerde sorun vardı.benim bi problemim yoktu oyuzden de başarılı olabiliriz diye düşünmüştüm ama kısmet değilmiş
sayısında mı yoksa yapı olarakmı sorun vardı spermlerde, Rabbim en kısa sürede kucağınızı doldursun inşAllah

tolga hocaya gittim bugün. bi önceki transferde rahim duvarı çok kalındı 1 ay onu bekledik. toparlanmış başlanabilir dedi kan verdim aksam sonuca göre başlıcam yeni bir tansfer sürecine. aşılamada olacak kısmet bakalım...

tolga hocaya gittim bugün. bi önceki transferde rahim duvarı çok kalındı 1 ay onu bekledik. toparlanmış başlanabilir dedi kan verdim aksam sonuca göre başlıcam yeni bir tansfer sürecine. aşılamada olacak kısmet bakalım...
Bu sefer guzel haberi almak nasip olsun insAllah, benimde opu işlemin oldu bugün gelismelerini takip edicez.

Yumurta konusunda
Bende de pko var seninki gibi yumurtalarım çatlıyor diğer klinik 20 topladı Tolga hoca 45 adet 🙏
Merhaba bayağı zaman geçmiş insallah hayırlı sonuçlar almissinizdır🤲 memnun musunuz Tolga hocadan, tedaviniz devam ediyor mu

kist vardı sanırım ondan olsa gerek kan değerlerimde östrojen fazla çıktı.1 ay daha beklicem...

kist vardı sanırım ondan olsa gerek kan değerlerimde östrojen fazla çıktı.1 ay daha beklicem...
hakkında hayırlısı olsun canım benimde 19 olgun yumurtadan 18 i döllendi bugün üçüncü gün 15 tanesi 1. kalite dedi marina hanım

Merhabalar , ben foruma yeni üye oldum ve sohbet yazışmanızı sanki heyecanlı bir roman gibi okuyorum merakla ..Umarım bekleyen her kadın birgün anneliği yaşar . Ben de Samsun 'da yaşıyorum ve 1 yıllık evliyim . Eşimin kardeşinin yaklaşık 10 yıldır çocuğu olmuyor ve sebep olarak kromozomları 45 adet ve 13. ve 14 kromozomlarında problem görünmüş ,keza hanımında da çikolata kisti mevcut. Bu tarz konular kişiye özel ve mahremiyet içerdeiğinden sebep çok fazla detay öğrenemiyorum .
Ben de Samsun 'da alabileceğim test ve sonuçlarla iyi bir doktor arayışındayım Ankara olarak .
Kendimde bir problem yok fakat eşimde sperm azlığı , hareketsizliği ve %2 lik morfolojı problemi mevcut.
Bu tabirlere bile çooook yeniyim , eşimde genetik anlamda problem var mı yok mu amacıyla bugun bi kan testi vererek genetik inceleme başlattık,sonucu 1 ay sonra ...
Tüp bebek aşamasında da Rabbim izin verirde embriyolarımız oluşursa mecburen onlara da genetik tanı testi isteyeceğiz..

Sizlere danışmak istediğim durum ise şu ;

-Yumurta toplamı işlemi adet başı ücretli mi ? (Örn ; 18 yumurta toplandı , 18 yumurta toplama bedeli gibi )
-Her yüklenecek embriyo transfeleri adet başı ücretli mi ? ( Örn; 6 kaliteli embriyom var diyelim , 1 i yüklendi tutmadı , sonrasında kalanlar donduruluyor ve bundan ücret alınıp tekrar transfer edileceği zaman ücretli mi oluyor ? )

Sevgiler :)

Back
X