Tolga Ecemiş tüp bebeği hrs hastanesinde mi yoksa genartta mı yapıyor bilgisi olan var mi?

Aynen öyle bugünleri unutacak başka dertlerimiz olmasin
Şimdi düşünüyorum da eşim çok dgru söz demiş bana nişanlı iken ben isyanlari oynadığım bı gün bunlar geçecek başka dertlerler karsilascaz ve o zaman aa o dertler ne hafif mis simdikiler ne ağır diye söyleyecez demişti gerckten öyleymiş o zamanlar onlara şimdi bebiş mevzuları bebiş olunca başka mevzular insan oğlu işte

Nisan,yeni evlilik döneminde oluyor bu tarz durumlar.olgunlasiyor insan yaşadıkça ben çok huysuzdum saçma sapan şeyleri dert ederdim,meğer onlar dertmiymis diyorum şuan

Nisan,yeni evlilik döneminde oluyor bu tarz durumlar.olgunlasiyor insan yaşadıkça ben çok huysuzdum saçma sapan şeyleri dert ederdim,meğer onlar dertmiymis diyorum şuan
Aynen bende şimdi öyle diyorum şimdiki acılar daha ağır geliyo şu an ama buda geçici biliyorum inanıyorum

Tabiki bende hocayı çok seviyorum onda sıkıntı yok ama tüp bebek ekip işi özellikle embriyolog falan önemli yani başladığınızda şunu merak ediyorum embriyolog gün gün aradı mi sizi soyle dollendi resmini çektik kalitesi soyle oldu diye ben daha başlamadım nisanda tüpe başlamayı düşünüyorum 3 ay önce gittiğimde yumurtalıklar kalitesiz dedi biesteron omepa folik asit verdi deneyin dedi olmazsa tüpe geçeceğiz dedi ama hala olmadı maddiyattan dolayı nisanda düşünüyoruz tüpü

Çok sevindim sizin adımıza transfer ne zaman peki

Beni embriyolog değilde kendi doktorum arayıp bilgi verdi toplama dan sonra her gün

Beni embriyolog değilde kendi doktorum arayıp bilgi verdi toplama dan sonra her gün
Gün gün Tolga beyin hemşiresi arayıp haber
Tolga hoca değilde hemşiresi hergun arayıp bilgi verdi bukadar dollendi sukadar kaliteli diye fotoğrafı da gönderdi çok ilgiliydi hepsinin 1. Kalite olduğunu nasıl olması gerektiğini anlattı.yani genarttan kimseyle görüşmedim.ya doğrudur maddi anlamda zorlu bir süreç Allah yardımcımız olsun

Çok iyi bende bunu istiyorum zaten. Rapor çıkardınız mi peki ilaçlara

Canım transfer sonrası ne yaptım kaç saat hastenede kal diyor hoca yolculuk için falan ne dedi ben çankırıda oturuyorum sanırım yolculuk yapmıyormuşsun öyle duydum
Benim
Çok iyi bende bunu istiyorum zaten. Rapor çıkardınız mi peki ilaçlara
Biz çıkaramadik yani devlet Hastanesi'ne hiç gitmedigimiz için birsuru prosedürü varmış falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…