- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
- Konu Sahibi Freeangel09
-
Haber verin sonucuAynen bizde gitmedik devlete 2 aşılama geçti devlette ondan sonra gitmedik bidaha başka sıkıntıları göremedikleri için rapor falan almadık hiç hepsi cepten gitti bana doktorum 2 3 gün istirahat et sonra yaşantına dönebilir sin dedi ama beni annem kuluçkaya yatırdı resmen hiç bişey yapmıyorum kaç gündür direk onlara geçtim eve gitmedim
Aynen bizde gitmedik devlete 2 aşılama geçti devlette ondan sonra gitmedik bidaha başka sıkıntıları göremedikleri için rapor falan almadık hiç hepsi cepten gitti bana doktorum 2 3 gün istirahat et sonra yaşantına dönebilir sin dedi ama beni annem kuluçkaya yatırdı resmen hiç bişey yapmıyorum kaç gündür direk onlara geçtim eve gitmedim
Merhaba nasıl gidiyor 2 gün kaldı değil mi belirti var mı hadi inşallahÇok sevindim sizin adımıza transfer ne zaman peki
Hiç bı belirti yok inşallah belirti olmadan olangillerden olurum.Merhaba heyecan nasıl son 2gun kaldı belirtiler var mı
İnşallah ya haber ver olur muHiç bı belirti yok inşallah belirti olmadan olangillerden olurum.
Kuzum bugün aldın mı güzel haberiAynen bizde gitmedik devlete 2 aşılama geçti devlette ondan sonra gitmedik bidaha başka sıkıntıları göremedikleri için rapor falan almadık hiç hepsi cepten gitti bana doktorum 2 3 gün istirahat et sonra yaşantına dönebilir sin dedi ama beni annem kuluçkaya yatırdı resmen hiç bişey yapmıyorum kaç gündür direk onlara geçtim eve gitmedim
Merhaba çıktı mı sonucunuzHiç bı belirti yok inşallah belirti olmadan olangillerden olurum.
Sonuç ne oldu acaba çok merak ediyorumHiç bı belirti yok inşallah belirti olmadan olangillerden olurum.
Kuzum bugün aldın mı güzel haberi
Oldu çok şükür kızlar betamiz yükseldi salı günü keseyi gördük haftaici bı gün ayarlayıp kalp atışına gideceğiz inşallah nasip olursaMerhaba çıktı mı sonucunuz
Yaaaa çokkkk sevindim gözün aydın sagliklica kucağına alırsın inşallahOldu çok şükür kızlar betamiz yükseldi salı günü keseyi gördük haftaici bı gün ayarlayıp kalp atışına gideceğiz inşallah nasip olursa
Ay canım benim nasıl sevindim bilemezsin salihyayla meraktan çatladık ama merakımıza değdi rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip netsin inşallah sırada saliha varrrrOldu çok şükür kızlar betamiz yükseldi salı günü keseyi gördük haftaici bı gün ayarlayıp kalp atışına gideceğiz inşallah nasip olursa
Aynen kuzum senin ilk denemendi değil mi inşallah kalp atışını duyunca ozaman hissedersinİnşallah rabbim tez zamanda sizlere de göstersin çok değişik hiç bişey hissetmiyorum daha kese yi gördük yine inanamadim kalp atışında inanırsın dedi doktorum
Evet canım 2 aşılama sonrası ilk tüp denemesi rabbim sonunu da getirsin inşallah bu kadar basit oldu çabucak gitmesin ellerimizden inşallahAynen kuzum senin ilk denemendi değil mi inşallah kalp atışını duyunca ozaman hissedersin
Allah korusun güzel düşün her daim doğduğunu düşün karnının büyüdüğünü onu ilk kucağına alışını her şey güzel olacakEvet canım 2 aşılama sonrası ilk tüp denemesi rabbim sonunu da getirsin inşallah bu kadar basit oldu çabucak gitmesin ellerimizden inşallah
İnşallah canım düşünüyorum ama yine de İnanamıyorum ama halen benAllah korusun güzel düşün her daim doğduğunu düşün karnının büyüdüğünü onu ilk kucağına alışını her şey güzel olacak
Cnm tolga hocada tup bebek yprtrmsdn sonuc ne oldu acabaMerhaba genartta yapıyor bende bekliyorum yumurtalarım donduruldu.insallah güzel olacak Tolga Ecemiş harika bir insan
Merhaba 6 aylık hamileyimCnm tolga hocada tup bebek yprtrmsdn sonuc ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?