Tolga Ecemiş tüp bebeği hrs hastanesinde mi yoksa genartta mı yapıyor bilgisi olan var mi?

Aynen bizde gitmedik devlete 2 aşılama geçti devlette ondan sonra gitmedik bidaha başka sıkıntıları göremedikleri için rapor falan almadık hiç hepsi cepten gitti bana doktorum 2 3 gün istirahat et sonra yaşantına dönebilir sin dedi ama beni annem kuluçkaya yatırdı resmen hiç bişey yapmıyorum kaç gündür direk onlara geçtim eve gitmedim

Haber verin sonucuiyi yapmışsınız valla bol bol dinlenin

Merhaba heyecan nasıl son 2gun kaldı belirtiler var mı

Kuzum bugün aldın mı güzel haberi

Oldu çok şükür kızlar betamiz yükseldi salı günü keseyi gördük haftaici bı gün ayarlayıp kalp atışına gideceğiz inşallah nasip olursa
Ay canım benim nasıl sevindim bilemezsin salihyayla meraktan çatladık ama merakımıza değdi rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip netsin inşallah sırada saliha varrrr

İnşallah rabbim tez zamanda sizlere de göstersin çok değişik hiç bişey hissetmiyorum daha kese yi gördük yine inanamadim kalp atışında inanırsın dedi doktorum

Allah korusun güzel düşün her daim doğduğunu düşün karnının büyüdüğünü onu ilk kucağına alışını her şey güzel olacak
İnşallah canım düşünüyorum ama yine de İnanamıyorum ama halen ben hiç belirtim yok çünkü sadece göğüs ağrısı var beta öğrendiğim gece kramp girdi başka da bişey yok görümcem soruyo bulantı falan varmı bende öğrendiğim günün ertesi günü basladiydi falan diye ama hiç yani üste cikiyorum seninki psikolojik dir diye sadece yumurta dan tiksindim 3 4 gündür sabahları yiyemiyorum hatta pişmemiş halde görünce bile tiksinti geliyo başkada biseyim yok gobuste bebişi görene kadar inanamiycam galiba

Son mesajdan sonra hanımefendi üyeliği pasif hale getirmiş ..
Acaba kötü bir durum mu yaşadı yoksa artık bakmaya mecali mi kalmadı ?
Merak ne kötü şey ya .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…