Tombikzeytin'in Diyet Günlüğü:)

tombikzeytin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
17
0
36
Adana
Merhabalarrr ben de geldim!
19 yaşındayım, malesef 92 kiloyum..
Şeker hastalığı riskim var 2 yıldır, dönem dönem diyet yapıp bıraktığım oldu ama tam olarak kurtulamadım hiç. Bugüne kadarki en yüksek kilomdayım şu an. 90ları hiç görmemiştim tartıda daha önce.. Geçenlerde şeker kontrolü için doktoruma gittim, kilo vermek yerine daha da aldığımı öğrenince delirdi. Moral bende sıfır tabi..
Bu siteyi daha önce görmüştüm, burda birlikte kilo verenleri, çok da özenmiştim. Şimdi aranıza katılmak istiyorum. Yaza kadar 70i görmek hedefim..
Bu arada Karatay Diyeti uygulamayı düşünüyorum, kitaplarını aldım. Ama bana biraz zor gibi geldi. Şimdilik kendi diyetisyenimin verdiği listeyle Karatay diyetini sentezleyip bişeyler yapmaya çalışıcam Umarım işe yarar.
Önce-sonra fotoğraflarına baktım, çokkkkk özendim tabiki.. Ben de birazdan fotoğraflarımı çekicem. Yazın 70i gördüğümde 22 kilo vermiş halim diye burda paylaşırım umarım:))
Azcık depresifim bu kilo konusunda ama sizler çok neşelisiniz, sizle birlikte motive olup bu kilolardan kurtulacağıma eminim:))

hoş geldin hayatım inşallah gönlünce olur her şey
hiç üzülme ve bozma moralini tatlım sen yeter ki iste ve gayret et
eminim en kısa zamanda diyet başarı öykülerinde seninkini de okuyacağız:13::13:

cnm meraketme tabiki verirsin ancak motivasyon çok önemli unutma bol bol başarı öyküsü oku ve onların yaptıkları şeyleride dikkate al...

teşekkürler kızlar:)

Ama moralim çok bozuldu. Sabah kahvaltımı yaptım, sonra biraz geçti pilatesimi yaptım tam keyifle bilgisayarın önüne oturmuştum internette geziyordum, birinin şunu yazdığını gördüm: "80 kilo olan kız dar pantolon giymesin ya.Bol da olmaz gerçi ona.Etek ve elbise hiç olmaz.En iyisi sen öl 80 kilolu kız."
Ya nasıl canım sıkıldı anlatamam:/
oof of.

merhaba canım umarım saglıkla istedigin kiloya kısa zaman da iner ve hayatın boyunca saglık ve mutlulukla o kilonu koruyabilirsin..
yolumuz uzun bazen umutsuzluk ve yorgunluk,bıkkınlık oluyo o vakit KK daki dostluklar yardımcımız oluyor.sende öyle zamanlarda mutlaka ugra ben 14..takımdayım.önemli olan birbirimize destek olmak
..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…