- 30 Ocak 2015
- 908
- 1.412
- 133
- 35
- Konu Sahibi Gokmavisi90
-
Ooo canim sen cok zayifsin ama bende 50 lerde olsam bu kadar dikkat etmem herhalde 80 olunca insan korkuyo tabi birde ilk hamilelikle ikinci farkediyo yaptigin hatalari biliyorum onlara dikkat ediyorum ilkinde hamurisi ve tatli kilo aldirdi bana simdi onlardan uzak duruyorum birde kizim 18 aylik onun pesinde hareket ediyorum ister istemez insallah boyle giderde sonradan almam1,5 kilo baya azmıs gercekten. .=) ben 50 ile başladım şuan 56 kiloyum :=)
hızlı gittim heralde
6+4 te canim :)kacinci haftalarda bebisiniz kalp atislarini duydunuz?
inşallah almazsın canım :=)Ooo canim sen cok zayifsin ama bende 50 lerde olsam bu kadar dikkat etmem herhalde 80 olunca insan korkuyo tabi birde ilk hamilelikle ikinci farkediyo yaptigin hatalari biliyorum onlara dikkat ediyorum ilkinde hamurisi ve tatli kilo aldirdi bana simdi onlardan uzak duruyorum birde kizim 18 aylik onun pesinde hareket ediyorum ister istemez insallah boyle giderde sonradan almam
Amin canım insallah:) sağ sağlim olsunlar da verdirir inşallah kızceler annesineinşallah almazsın canım :=)
dogumddan sonra 2 bebişle ugrasırken verirsin onları zaten
7+0kacinci haftalarda bebisiniz kalp atislarini duydunuz?
Kızlar aranızda midesinde şişlik yaşayan varmı benim taş gibi oluyor şişiyor ağrı yapıyor ilk zamanlar olması hadi normal de 18 haftaya girdim cumartesi günü ne aldım randevusu artik
2. ama ilk bebeğim olacak inşallah.@wistonlight ilk hamileligin mi?
hadi bakalim.hayirlisyla dogurrusun insallah..cinsiyeti.ne2. ama ilk bebeğim olacak inşallah.
Amin hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım.hadi bakalim.hayirlisyla dogurrusun insallah..cinsiyeti.nedikkat et circir neden oldun..sicaklarda normal aslindaaa .
cok sagol canimmmm..bir kizim.var oncelikle saglikli olsun.ayrim.yapmam aslinda erkek olsun isterim..ikisini de yasamak istiyorumm..allahim.hangisjni nasip ederse hosgelirAmin hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım.
Kızım olacak inşallah, anası gibi dombili
Valla bilmiyorum ishal sebebimi, ben her gün neredeyse hep aynı şeyleri yiyorum. Bir tek içtiğim süt markasını bir günlük değiştirdim ama bilemiyorum belki aşının yan etkisi oldu. Bugün geçiyor gibi.
Bir kızın varmış, Allah bağışlasın. İnşallah bir paşan olur ya da gönlünden kızına kız kardeş geçiyorsa kızın olur.
yemeklerden sonra mı oluyor?Kızlar aranızda midesinde şişlik yaşayan varmı benim taş gibi oluyor şişiyor ağrı yapıyor ilk zamanlar olması hadi normal de 18 haftaya girdim cumartesi günü ne aldım randevusu artik
Ayni senin gibi oluyor benimde .Canim kabızlıgi kayısı kurusuyla cozdum sabahları 3 4 tane yiyip üzerine su iciyorum ilk bebeğim de doktor bitki çayları önermiyoruz demisti ama hepsimi birkaci mi bilmiyorum sen yinede bir sor istersenrmys4203 benim de var seninkinin aynı sorun bir kaşık yemek yesem karnım davul gibi şişip geriliyo rahat nefes alamıyorum su bile içemiyorum hem hazımsızlık hem gaz hem de kabızlık son iki haftadır var daha da devam edeceğe benziyo çözümünü bitki çaylarında bulmaya çalışıyorum biraz rahatlatıyo rezeneyi tavsiye ederim hem mideyi hem bağırsaklarını rahatlatır zararı da yok diye biliyorum...
evet cnm insallah seni de en yakin zamanda Burda gorururz balimmmmoooo barbimm baya kalabalıklasmıssınız cok sevındımdu bakalım neslının dedıgı cıkarsa eylulde benı de alırsın yanına
hahah bende ilk hamileligimde 64 ile baslayip 85 le bitirdim oglum 2.885 dogdu olan bana oldu bii ara daha cok Kilo alip 90 i gordum sonra diyet spor derekn 6.takimla 78 i ucundsan gordum sonra duzenim degisti adapte olamadim hoop 82.300 le hammile kaldim tekrarHAbibte afiyet olsun canim gereksiz kilo almadan sağlıklı bebekler doğurur uz inşallah ben ilk kızımda 20 kilo aldım çıka çıka 3.200 kilo bebek çıktı.son dönem penguen gibi salinarak yuruyordum
ay masallah sana canimmEvet canim 81.5 la basladim kiloda vermedim simdi 83 um sen kacla basladin kac kilosun
ben 2. ayda duydum ve Doktor bebegin kalbini yakinlastirdi allahim o gordugum nohut Kadar bebekte kalbi nasil hizli hizli atiyodu kend gozlerimle gordum sonra gelde allaha inanma hakikaten mucize Allah herkese yasatsin insallahkacinci haftalarda bebisiniz kalp atislarini duydunuz?
Amin cnm emziirirken cok Alan var malesef o Zaman da kesin dikkat edersinOoo canim sen cok zayifsin ama bende 50 lerde olsam bu kadar dikkat etmem herhalde 80 olunca insan korkuyo tabi birde ilk hamilelikle ikinci farkediyo yaptigin hatalari biliyorum onlara dikkat ediyorum ilkinde hamurisi ve tatli kilo aldirdi bana simdi onlardan uzak duruyorum birde kizim 18 aylik onun pesinde hareket ediyorum ister istemez insallah boyle giderde sonradan almam
hg cnm nasilsin iyi misinMerhaba bayanlar nasılsınız?
Dün ki menüm;
Sabah;
2 badak ayran
1 haşlanmış patates
Öğlen;
Biraz yeşil fasülye
1 bardak ayran
Akşam;
Biraz çiğ köfte
1 bardak ayran
1 kaşıık patates püresi
1 dilim kavun ( Akşam yemeğiimi kustum3. ayımı bitireli 1.5 hafta oluyor şükür hiç kilo almadım inşallah en fazla 7 kilo alarak doğuma girerim
ben yemekle ok su iciyorum elimde olmadan ve inanilmaz sisiyorumKızlar aranızda midesinde şişlik yaşayan varmı benim taş gibi oluyor şişiyor ağrı yapıyor ilk zamanlar olması hadi normal de 18 haftaya girdim cumartesi günü ne aldım randevusu artik
Allah gonlunden geceni nasip etsin insallah cnmcok sagol canimmmm..bir kizim.var oncelikle saglikli olsun.ayrim.yapmam aslinda erkek olsun isterim..ikisini de yasamak istiyorumm..allahim.hangisjni nasip ederse hosgelir
ay ben nedense uzun suredir hamilelikten once de artik bitki cayi icemiyorum adini duydugum an midem bulaniyo gecen hafta naneli meyve cayi aldim yaptim kokuya dayanamadim icemedimrmys4203 benim de var seninkinin aynı sorun bir kaşık yemek yesem karnım davul gibi şişip geriliyo rahat nefes alamıyorum su bile içemiyorum hem hazımsızlık hem gaz hem de kabızlık son iki haftadır var daha da devam edeceğe benziyo çözümünü bitki çaylarında bulmaya çalışıyorum biraz rahatlatıyo rezeneyi tavsiye ederim hem mideyi hem bağırsaklarını rahatlatır zararı da yok diye biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?