selam arkadaslar, bugün nasil bir günki cogumuz ayni modta uyanmisiz ?? yildizlarda, ayda, gezegenlerde biseylermi oluyor acaba, neden böyle etkilendik biz? dolunay felanmi oldu gece? bugün 1 saat dersim olcak diye gec gideyim dedim, keske erkenden gitseydim... bizim kasabami diyeyim köymü diyeyim, neyse orturdugumuz yerden bindim kücük trene... 4 durak sonra hizli trene binip viyanaya gidecektim... gecikme oldu tam 40 dakika bekledim.. gec kalicaktim... geri dönsem dönemezdim eve, gitsemde araba yok evde.. okulu aradim, müdire hanima izah ettim durumu.. gecikecegimi söyledim.. derse 15 dakika gec girdim.. cocuklari topladim sinifa gittik diyene kadar, yarim saat anca ders yapabildik.. anneler günü icin kart hazirlamistik. 2-3 tane ögrencim yapamadi ona üzüldüm... yarim saat ders icin 2,5 saat yol cektim bugün.. okuldan sonra alisverise gittim, arkadasimin dogum günü var haziranda.. simdiden bakayim dedim, kiziimada kiyafet aldim.. hep ayaktaydim yoruldum.. kara sular indi resmen... eve geldigim saat 5 ti... sonra esim disarda yiyelim dedi.. bide onunla ciktik.. yarim saat anca oldu eve geleli...
cok ama coook yorgunum canlarim.. kizimi bi uyutsamda bende dinlensem... yarin ev bana bakiyor... alisveris esyalarini yarin yerlestiririm bugün hic güm kalmadi.. koltugun üstünde öylece yatmak istiyorum...
tatlim benim, cok merak ettik seni.. iyi olmana cok sevindim.. insallah esinde tez zamanda iyilesir.. bugün duygu dalgalanmasi vardi hepimizde... Raabim dermansiz dert vermesin.. yarina biseyimiz kalmaz insallah...
aferin sana darlingim.. tebrik ediyorum seni.. bisikletin vidalarini eminim hic ummadigin bi yerde bulacaksin.. kendin mi koydun bi yerlere...koydugun yerimi bulamiyorsun??
cok sevindim leylacim, insallah diger sinavlarinda güzel gecer.. allah zihin acikligi versin tüm ögrencilerimize.. benim kücük kiz kardesimde matura abitur diyorlar onun sivalarini yapiyor suan.. cok stresli bi dönem.. allah hepinizin yardimcisi olsun tatlim...
elbetteki yapabilirsin fistigim.. canim bir gün birgünü tutmuyor bazen.. eger bi önceki gün cok yorgun düsmüssen ki cok yogunsun, vucut dinlenmedigi icin agirlik yapabilir.. sen gramlara sakin takilip moralini bozma.. 1 hafta öncesinden bahsediyorsun 500 gram icin, bazen bende 1 günde degisiyor bu rakam.. hiiiiiiiiicc canini SIKMA tamammi tatlim...
oyy kuzuuuum insallah tez zamanda sifa bulur.. elinin ayaginin baglandigi bi durum dimi, allah sabirlar versin.. diyetinde cok istikrarli gidiyorsun masallah canim sana.. .allah bozmasin.. birazdan senden sizden bana bulassin
neden istifra ettin canim, gecmis olsun

diyet listesindeki herseyi yiyorsun dimi? daha az yiyip mideni iyce kücültme canim, Allah muhafaza hastlanirsin... spor azmine hayranim, masallah tatlim... pazartesiyi merakla bekliyorum bende.. türkiyeye gitmenize 10 gün kala kac kilo da olacaksin acabaaa???
Amiiiiiin canim amiiiiiin, Allah seninde gönlüne göre versin...
o amca neden böyle inat ettiki anlayamadim canim

belki oda tersinden kalkmistir bugün

bosver unut gitsin o amcayi.. degistirmezse degistirmesin.. sende bi daha ondan almazsin olur biter.. üzülme sen olurmu bidenemmm

ben bugün ne yedim? sabah salamli sandvic, 1 kupa kahve.. sonra aksama kadar 2 tane elma.. aksamda disarda oldugumuz icin tavuk döner yedim:26:
kiziiimm uyumus kalmis koltugun üzerinde.. bende neden sesi cikmiyor diyordummm..
yarin evdeyim canlar.. daha SIK girebilirim insallah.. öslüyorum sizi ben.. aklim burda kaliyor