ay canim benimmmmm, kuzucugum kiyamam ona benn... allah tez zamanda sifalar versin yumosumuza.. 5izlerimize güzel dileklerin icin amiiiiiiin diyorum tatlim.. su HAYATtir ne kadar israf etsekte kiymetini olmayinca aniyoruz ne yazikki

tez zamanda gelsin ve gitmesin bi daha insallah..
amiiiin insallah, evet canim gecen yil avusturyada bi hayli gündemdelerdi :) kayinvaldesi yani halamla birlikte kaliyorlar.. 2 tanede görümcesi var sagolsunlar, onlar oldugu icin bakici istemediler. cok zor tatlim.. bi aksam vardik onlara, abim umreden gelmisti.. aksam 8de hepsinin pili bitmis yorgun haldelerdi.. 1-2 yil sonra rahatlicaklar insallah allah izin verirse.
senin diyet nasil gidiyor tatlim?
ben bugün kendimi o kadarrrr kötü hissettim ki sabah.. kocamaaaan bi göbek var önce.. gecen yil kap almistim türkiyeden, hafif bol geliyordu, darda degildi... giydim dügmeleri patlicak gibi olduuuu

acil durum cok vahim gercekten... ama adet öncesi pis bogazimi tutatmadim.. eve gelince 3 tane cikolatali biskivü yedim..
sabah 1tane sandevic yedim, yaninda 1 kupa kahve.. okulda 1 elma, 2dilim ekmek arasi peynirli sandvic.. 1 tane meyveli yogurt.. ikindi vakti yine sandevic yedimmmm. icim disim karbonhidrat olduuuu...

dövün beni, yerden yere vurun, cok kiziyorum kendime ama tutatmiyorumda.. allahim bu ne celiski anlamadim... az kaldi bunu hissediyorum, patlamaya az kaldi..
menüne bayildiiiimmm afiyet olsun cani
masallah sana, nolur su iradenden azicikta bana bulastir güzel arkadasim yaaaa
ay hatirliyorumda miniiiiik minik kiyafetler, ne asmakla, ne katlamakla bitiyordu., allah kolaylik versin canim. bizdede cok cikiyor camasir, en cok kizimin sonra benim... bi giydini bidaha giymiyor kücük hanim :)
tatlim ne sen sor ne ben söyliiiiiiimm, kendi kendime kasiniyorum galiba bennnn! ol söyle 80 kilo, hic bir kiyafetinin icine gireme, biri si gelsin alay etsin seninle., aklin basina gelsin diyorummm.. ben adet dönemi iyce kafayi yiyorum,...
okuldan gelirken kizimizi aldik, eve geldim ilk isim sayfamizi ziyaret etmek oldu.. sizleri ösledimmm, yaren gelmemis bugün yine.. insallah iyidir bi sorun yoktur, iyce merak ettim..
kizimla esim sekerleme yaparken ben de biraz dinleyim fistiklar... yine görüsmek üzere öpüyorum hepinizi...
canım bence yeterince beslenmediğin için böyle oluyor.3 ana 3 ara öğün yapmaya çalış.doymuyorsan ayran iç yemeklerinle ben öyle yapıyorum.tatlıya henüz çözüm bulamadım benim de çok yiyesim var.ben de adet öncesi dönemdeyim.napıcam bilmiyorum şeytan dürtüklüyo azıcık ye diye ama uymayacağım ona

canım ya ben 89 kilolara kadar geldim kimse benle alay etmedi başıma hiç kötü bişey gelmedi keşke gelşseydi de önceden önlemini alsaydım çok uzun bir yolum var daha.çikolatasız ve kolasız 2. haftama girdim.kolayı aramıyorum da çikolatayı acayip canım çekiyo.bugün markete gittim o çikolataların olduğu reyonda öylee gezdim nefsimi körelteyim diye ama yine de körelmedi daha da azdı

şu regl zamanını bi atlatsaydım:18: