Tombis'in birlikte zayiflayip güzelleselim dediği diyet günlüğü

Tombişim canım çok teşekkür ederim çok bunaldığım sıkıldığım bir anda Rabbim bir kapı açtı işte.umarım sonu güzel olur hep hayırlı olanı istedim inşallah öyledir.son bir kaç aydır hastalıkla uğraşıyoruz ve hayatım sadece eşim ve ev oldu.çok bunalmıştım çok gözyaşı döktüm bu yüzden ama asla isyan etmedim.biliyorum ki bu bir imtihan sadece Rabbim bana da bir kapı aç hayırlı insanlarla çalışma fırsatı ver dedim.açıldı çok şükür bir kapı inşallah dualarımın sonucudur.yani nefsimden öyle düşünmüyorumdur.
Madsadim senin de benim gibi çok misafirn oluyor sanırım ama maşallah sen kendini tutuyorsun:nazar:ben de çoğu zaman tutuyorum fakat akşam yemeği geç olabiliyo falan.bir de bana yatılı gelen de çok olur.eşimin çevresi çok geniştir çok da sevilir gelir giderler sağolsunlar.
Yarencim geçen akşam sadece elma yemişsin sevmedim bunu:20:metabolizmanı yavaşlatacaksın.ömrümüzün sonuna kadar yapamayacağımız şeyleri diyette de yapmamalıyız canım.ömür boyu bu şekilde beslenemezsin.maşallah çok iyi kilo veriyorsun:nazar:vücudunu durdurma canım.5/6 kaşık sebze yemeği bir bardak ayran mesela akşam için.oldukça sağlıklı az kalorili bir akşam öğünü.canım benim dikkat et kendine.

Insallah Allahim daha da güzel sihhatli günler nasip eder canim esine ve sana. Ne güzel misafirinin olmasi keske benimde olsa ama gurbette herkes birbirine soguk konustugun kisilerde kapidan cikinca arkandan neler konusuyo off cok sIkIldim buralardan. Ayrica tsk ederim arkadasim o elmayi canim bisey istemedigi icin yedim yoksa yerdim artik baya yiyiyorum eskiye bakis :)

canım Allah gönlünüze göre nasip etsin inşAllah;)

canım benim çok çook çook geçmiş olsun, bende misafiri çok severim, ama kaçamaklar husunda pek bir zor oluyor:)) dünden sonra uzun süre kimseyi agırlamamaya karar verdim ideal kiloma düşene kadar:27: şaka bir yana Allah gelenlerimizi eksik etmesin, bizede irade kuvveti versin tatlım:)

ayni yöntemi kkullnaiyoruz tatlim :) zamanim olursa pastanin kekini kendim hazirliyorum ama bugün hep hazir kullandim. kermes bizim yakinimizda bi camiinin kermesi canim. corbada biziimde tuzumuz olsun biraz, allah kabul eder insallah.

Amin canim insallah birgün bizde güzel memleketimize kesin dönüs yapariz.

Merhaba güzelleer, ben geldim maalesef yine şöyle bi bakıp çıkıcam bütün geçmiş mesajları okudum Allah muhabbetinizi artırsın :nazar:
Darlingim canımm çook sevindim senin adına hadi hayırlısı canım beklediğinden de güzel olur inşAllah her sey :16:
yaren'cim canımm çok iyi devam ediyorsun maşAllah diyorum helal olsun diyorum ama çokta az yeme canımm önce sağlık çünkü :16:
mad_sad ve tombis canlarımm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, kuzucuklarınızı kocccamaaan öperim, aranıza dönmeyi dört gözle bekliyorum az kaldı sayılır çok seviyorum hepinizi görüşmek üzere :71::71::71:

Arada gelip halimizi hatrimizi sormanda güzel canim saol ben iyiyim umarim sende iyisindir. Ayrica cok tsk ederim canim. Fazla özletme kendini öpüldün fistik.

Ben burdaym :) diyete aynen devam bugun sabah 1 domates yarim peynir cok azda tahin helvasi yedim canim cok tatli cekti dayanamadim:( sonrada bardak yesil cay ictim. Simdide disardayim bi porsiyon ton balikli salata yicem aslinda canim coook seyler cekiyo ama dayaniyorum :( bide pazar gunu arkadaslarla piknige gtcez o gun tatil vermeyi dusunuyorum kendime kizlar ne dersnz:) etler pastalar falan dayanamam saniyorum az az hepsnden yesem olmazmi:( hem yururum yedlkten sonra eritirim ben onu dye dusunuyorum :) hala 60 kiloyum 59u nedense goremiyorum. Yeme duzenimede onem veriyorum cunku kotu hssedyorum kendmi ne yesem kotu oluyorum. Gecen 2 dilim kek yedim zorla. Cunku diyetin geri donusu kotu olsun istemyorum. boyle iste kizlar :)

Afiyet olsun canim diyete devam etmen güzel bu arada. Hadi bakalim senin icinde 1 defalik af edelim simdiden afiyet bal seker olsun kilolari oralarda yürü top oynayin felan eritte gel eve canim :3:

herkes haftasonu modunda bol gezmeli eğlenceli zamanlar diliyorum hepinize, perş gününden sonra diyete aynen devam ediyorum yalnız bugün bi ara dışarı çıktık, dönerken ufak cocuk dondurmaları varya bi tane max yedim, ama kızmayın hemen:D daha önce bana kilo verdiren diyestiyenim yönlendirmesine göre 3 küçük top dondurma 1 dilim ekmek, 1 bardak süt, ve 1 porsiyon meyve eşdeğerinde, bu yüzden akşam sadece protein almayı düşünüyorum alşam yemeginin yanında 1 ekmek ya da ekmek yerine geçen 1 kase çorba, 2 kaşık pilav veya makarna gibi şeylerde yemicem, akşam1 porsiyon meyvemide es geçicem:) ya kızlar can çekmesi farklı bir şey ama benim ki öyle değil ben acayip acıkıyorum ya sizde böyle oluyor mu? resmen midem gurulduyor her 2 saatte bir:D napıcaz böyle:)

2 gündür dogru dürüst görüsemedik arkadaslar, ama inanin aklim hep sizdeydi... dün ve önceki gün cok yogundum. kermes icin pasta yapiyordum haril haril.. bugün son gün.. siz neler yaptiniz, hafta sonunuz nasil geciyor?

ben 2 gündür ara ögünlerimi dogru dürüst yiyemedim. zamansizliktan mi desem yogunluktan mi unuttum hep. 2 ögün beslendim.. diyet haricinde bisey yemedim.. bakalim yarin tartim yüzüme gülecekmi?

mad_sadcim verdigin bilgiler icin tesekkürler tatlim.. haftada 3 top dondurma harika bisey.. nefsimi köreltmek icin süpeeeeeer! ekmek veya pilav-makarna yemiyorum zaten 1 haftadir.. sebze meyfve ve proteinle besleniyorum.. bu haftaki taplomuzu merak ediyorum..

simdi kahvalti hazirlamaya gidiyorum, benim cimcime de gec yatip gec kalkmaya alisti. bugün annnemlerde uyuycak, simdi uyandirayim ki aksam erken uyusun..
görüsmek üzere insallah öpüldünüzzzz!

2 gündür dogru dürüst görüsemedik arkadaslar, ama inanin aklim hep sizdeydi... dün ve önceki gün cok yogundum. kermes icin pasta yapiyordum haril haril.. bugün son gün.. siz neler yaptiniz, hafta sonunuz nasil geciyor?

ben 2 gündür ara ögünlerimi dogru dürüst yiyemedim. zamansizliktan mi desem yogunluktan mi unuttum hep. 2 ögün beslendim.. diyet haricinde bisey yemedim.. bakalim yarin tartim yüzüme gülecekmi?

mad_sadcim verdigin bilgiler icin tesekkürler tatlim.. haftada 3 top dondurma harika bisey.. nefsimi köreltmek icin süpeeeeeer! ekmek veya pilav-makarna yemiyorum zaten 1 haftadir.. sebze meyfve ve proteinle besleniyorum.. bu haftaki taplomuzu merak ediyorum..

simdi kahvalti hazirlamaya gidiyorum, benim cimcime de gec yatip gec kalkmaya alisti. bugün annnemlerde uyuycak, simdi uyandirayim ki aksam erken uyusun..
görüsmek üzere insallah öpüldünüzz

Canım maşAllah Allah hayrını kabul etsin, öp bizm yerimizede güzel yavrunu:) inşAllah tartı gönlüne göre olur fıstık, benim acayip tuvalet sıkıntım var, mecburen ilaç aldım:( lifli gıda yemiyorum ondan oluyor, aynen diyete devam ediyorum:) nasipse oruç tutmaya başlaıcam inşAllah, hem hamilelik vs çok borcum var hiemde sözüm var, tutmam gerekiyor, biraz zor olucak bu ayda bu zamanlarda ama zaten ramazan yaza geliyori:) dün örnek sağlıklı sahur iftar mönülerine baktım, zayıflamak için değil Allah rızası için tutucam nasipse, Allah yardımcım olur inşAllah tutarım birkaç gün borcumu öderim:)

öpüyorum hepinizi:)

selam arkadaslar nasilsiniz? bugün kimsecikler gelmemis sayfamiza.. benim günüm cok yogun gecti.. veliler toplantisi vardi.. 14 tane veli gelince konusma ve görüsmemiz bi hayli uzun sürdü. cok güzeldi cok sükür.. ama inanin suan paymaklarimizi zor kimildatiyorum... o kadar yorgunumki anlatamam..

kimsecikler kilo bildirimi yapmamis bugün?noldu canlar pes mi ettiniz yoksam?? ben söyliiiiiim, bugün sabah telaseyle tartilmayi unutmusum. dün sabah 74,6 ciktim :21: ama bugün diyetime uygun yiyemedim. ögle saat bire kadar okuldaydim, sonra alisverise ciktim.. 10 dakika öncede eve geldim.. yarin diyetime aynennn devam insallah..

sizler neler yapiyorsunuz?? iyisinizdir insallah?

selam arkadaslar nasilsiniz? bugün kimsecikler gelmemis sayfamiza.. benim günüm cok yogun gecti.. veliler toplantisi vardi.. 14 tane veli gelince konusma ve görüsmemiz bi hayli uzun sürdü. cok güzeldi cok sükür.. ama inanin suan paymaklarimizi zor kimildatiyorum... o kadar yorgunumki anlatamam..

kimsecikler kilo bildirimi yapmamis bugün?noldu canlar pes mi ettiniz yoksam?? ben söyliiiiiim, bugün sabah telaseyle tartilmayi unutmusum. dün sabah 74,6 ciktim :21: ama bugün diyetime uygun yiyemedim. ögle saat bire kadar okuldaydim, sonra alisverise ciktim.. 10 dakika öncede eve geldim.. yarin diyetime aynennn devam insallah..

sizler neler yapiyorsunuz?? iyisinizdir insallah?

canım bende bugün niyetyliydim biraz günüm yrucuydu, iftar sahur yapınca arada 2 ögün daha yedim aç karnına olmadıgım için pazar gnkü tartı mı söylyrm 54,9 çıktım, oruca devam edyrm hala tuvalet sorunum var, inşAllah haftaya paz tam 54 olurum:)

sekerlerm mrb. Ben dun piknikte guya diyeti bozacaktm :) 2 kofteden baska bsy yiyemedim almadi midem. Onuda top oynayarak erittim geldigimde yine 60 kiloydum ama nedense bi turlu 59u goremiyorum :(( bugun oruc tuttum zaten aksamda aparatif seylerle actim orucu karpuz falan. napsam acaba. durdu benim kilo vermem...

canım bende bugün niyetyliydim biraz günüm yrucuydu, iftar sahur yapınca arada 2 ögün daha yedim aç karnına olmadıgım için pazar gnkü tartı mı söylyrm 54,9 çıktım, oruca devam edyrm hala tuvalet sorunum var, inşAllah haftaya paz tam 54 olurum:)

Allah kabul etsin tatlim, masallah sana.. kac gün tutacaksin fistigim?benimde tutmam gereken borclarim var, bir kismini tutmustum, ama hala bitmedi.. bos yani calismadigim günler tutsam cok iyi olur, ramazan ayi gelmeden..

dün öyle yorulmusum ki sabah kizimi okula göndermek icin uyanamadim bile. esim telefon acti uyandin mi diye.. bende uykulu uykulu tamam dedim.. sonra tekrar dalmisim.. kizimda misil misil uyuyor suan.. hazir yatiyorken bende ev islerini yapimm, heryer heryerde..

sekerlerm mrb. Ben dun piknikte guya diyeti bozacaktm :) 2 kofteden baska bsy yiyemedim almadi midem. Onuda top oynayarak erittim geldigimde yine 60 kiloydum ama nedense bi turlu 59u goremiyorum :(( bugun oruc tuttum zaten aksamda aparatif seylerle actim orucu karpuz falan. napsam acaba. durdu benim kilo vermem...

Allah kabul etsin fistigim! gamzelim sen zaten bir haftada 4 kilo vermistin, vucudun soka girdi neler oluyor diye. direniyordur sabredersen (tabiki hic birsey yememekle olmaz bu) eminim haftaya 5li rakamlara gecersin.. moralini yüksek tut tatlim.. bu arada sen hangi ülkedesin canim, orucu actim demissin? daha aksam olmadi ki?:44:

Allah kabul etsin fistigim! gamzelim sen zaten bir haftada 4 kilo vermistin, vucudun soka girdi neler oluyor diye. direniyordur sabredersen (tabiki hic birsey yememekle olmaz bu) eminim haftaya 5li rakamlara gecersin.. moralini yüksek tut tatlim.. bu arada sen hangi ülkedesin canim, orucu actim demissin? daha aksam olmadi ki?:44:
tesekkur ederm yorumun icn :) Turkiyedeym bn o msji gece yazmstm orucu actm dahada bsy yemedm anlamnda demstm :)Brde ben basladiktan beri 7 8 kilo verdm ve kollarim falan boyle sallaniyo artk :s spor salonuna yazilcam 1 ay bi sikilasmak icin olurmu faydasi sizce?

canım Allah kabul etsin, aynı duurm bende de var tatlım geçen haftalarda iyi kilolar verdim geçen haftada sadece bi gün dikkat etmedim ama ertesi günler yoruldum yürüdüm, ev işleri yaptım acayip yoruldum sadece 200 gram değişmiş gördüm kendimi, bende bir türlü 54 inemedim 55 sınırları içinde ona yakınım:( galiba vucut şoka girdi tombisim dediği gibi veremiyorum, şimdi de oruç vs tuttugum için metobolizman yavaşlaamsın diye iftardan sahura kadar 4 ögün yiyiyorum proteinin yanında karbonhratta hesaplıyorum yag grubuda ama şükür aç kalmadım dün,Allah yardım ediyor:)) sen nelr yiyiosun canım yaxda örnek olsun birbirmize:)

Allah kabul etsin tatlim, masallah sana.. kac gün tutacaksin fistigim?benimde tutmam gereken borclarim var, bir kismini tutmustum, ama hala bitmedi.. bos yani calismadigim günler tutsam cok iyi olur, ramazan ayi gelmeden..

dün öyle yorulmusum ki sabah kizimi okula göndermek icin uyanamadim bile. esim telefon acti uyandin mi diye.. bende uykulu uykulu tamam dedim.. sonra tekrar dalmisim.. kizimda misil misil uyuyor suan.. hazir yatiyorken bende ev islerini yapimm, heryer heryerde..

ayy kıyamam tombisim çok yorgunmussun, bazen insan yorgunluktan bitap düşüyor, kıyamam canım ev işide bakıyor tabi makuss talihimiz, bende dün gece yaptım temizliği oruçken zorlanmıyım diye, benim baya baya var borcum tatlım, geçen hamileik vs full tutamıştım, her hafta ara ara tutup borclarımı ödemeyi planlıyorum nasipse, yoksa sürekli üstüne ekleniyor ödeyemiyorum bir türlü:))

caným Allah kabul etsin, ayný duurm bende de var tatlým geçen haftalarda iyi kilolar verdim geçen haftada sadece bi gün dikkat etmedim ama ertesi günler yoruldum yürüdüm, ev iþleri yaptým acayip yoruldum sadece 200 gram deðiþmiþ gördüm kendimi, bende bir türlü 54 inemedim 55 sýnýrlarý içinde ona yakýným:( galiba vucut þoka girdi tombisim dediði gibi veremiyorum, þimdi de oruç vs tuttugum için metobolizman yavaþlaamsýn diye iftardan sahura kadar 4 ögün yiyiyorum proteinin yanýnda karbonhratta hesaplýyorum yag grubuda ama þükür aç kalmadým dün,Allah yardým ediyor:)) sen nelr yiyiosun caným yaxda örnek olsun birbirmize:)
canim cok tsk ederm yorumun icin. Allah hepmzn orucunu kabul etsn insallah. Ben 1 gun tuttum sadece uc aylar baslangici dun dye blyodum bugunmus :)) sabah 1 yumursa domates salatalik peynir 1 bardakta meyve suyu. Oglen bsey yemedim henuz yumurta tok tutuyo ben cok ogun atliyorum canim hcbsey istemiyo oglen. Sonra aksam 7de acaip acikiyorum yesilcay falan icip gecistiriyorum. Aynen bende sen gibiyim kilo vermem durdu. Ama spor salonuna baslicam tek basima spor yapmaktan sklyorum ordada 3 4 kilo verebilirsem benim diyet gunlugum bitecek. Cunku artik yeter dyo cevremdekiler yuzum kuculmus galiba ben anlamiyorum pek. Suan gayet idealsin balik etli kal diyolar ama diyeti birakirsam geri alirim diye korkuyorum. Kilo sabitlemek icin neler yapilabilir acaba...

ben örnek menümü yediklerimi yazayım

sahur
1-2 adet haşlanmış yumurta
bir dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 adet domates

1 kase yulaf gevreği
içine 2 adet cevizi kırarak koyuyorum
1bardak yagsız süt
1 tatlı kaşıgı tarcın(kan sekerini düznelesin diye)
çok tatsız olunca arada bir parça muzu ezip koyuyorum (çok tok tutuyor)

iftar
1 kase çorba
yogurt
sebzeli bi yemek ve ya haşlanmış tavuk
çorba proteinli ise 2 kaşık pilav makarna vs

ara
2 porsiyon meyve

çok acıkır gibi olursam
yine yulaf gevreği yiyorum

arada bol bol su içmeye özen gösteriyorum

sahurdan sonrada bi ugrayayım yazayım dedim ama kimsecikler gelmemiş, bir sorun yok di mi kızlar iyisiniz hepiniz? öpüyorum, tatlı rüyalar:)

Back
X