Tombişim canım çok teşekkür ederim çok bunaldığım sıkıldığım bir anda Rabbim bir kapı açtı işte.umarım sonu güzel olur hep hayırlı olanı istedim inşallah öyledir.son bir kaç aydır hastalıkla uğraşıyoruz ve hayatım sadece eşim ve ev oldu.çok bunalmıştım çok gözyaşı döktüm bu yüzden ama asla isyan etmedim.biliyorum ki bu bir imtihan sadece Rabbim bana da bir kapı aç hayırlı insanlarla çalışma fırsatı ver dedim.açıldı çok şükür bir kapı inşallah dualarımın sonucudur.yani nefsimden öyle düşünmüyorumdur.
Madsadim senin de benim gibi çok misafirn oluyor sanırım ama maşallah sen kendini tutuyorsunben de çoğu zaman tutuyorum fakat akşam yemeği geç olabiliyo falan.bir de bana yatılı gelen de çok olur.eşimin çevresi çok geniştir çok da sevilir gelir giderler sağolsunlar.
Yarencim geçen akşam sadece elma yemişsin sevmedim bunumetabolizmanı yavaşlatacaksın.ömrümüzün sonuna kadar yapamayacağımız şeyleri diyette de yapmamalıyız canım.ömür boyu bu şekilde beslenemezsin.maşallah çok iyi kilo veriyorsun
vücudunu durdurma canım.5/6 kaşık sebze yemeği bir bardak ayran mesela akşam için.oldukça sağlıklı az kalorili bir akşam öğünü.canım benim dikkat et kendine.
Insallah Allahim daha da güzel sihhatli günler nasip eder canim esine ve sana. Ne güzel misafirinin olmasi keske benimde olsa ama gurbette herkes birbirine soguk konustugun kisilerde kapidan cikinca arkandan neler konusuyo off cok sIkIldim buralardan. Ayrica tsk ederim arkadasim o elmayi canim bisey istemedigi icin yedim yoksa yerdim artik baya yiyiyorum eskiye bakis :)