herkese mrblar nasılsınız :) bugün yediklerimi listeleyeyim hemen; sabah kahvaltıda (benim paşam gece uyumuyor sabah uyuyoruz ancak maması meyvesi derken 12 de kahvaltı yapabiliyorum) bir fındık büyüklüğünde sandıoloz sakısı 2 bardak su yarım saat sonra 2 bardak süt, çayla hiç aram yoktur, yarım yumurta ve kibrit kusutu kadar normal beyaz peynir yanındada ufak bir parça kepekli ekmek ve domates yedim, arada bir elma 8 badem, öglen ögünü oluyor sanırım soslu tavuk bageti az parça derisini yemedim, şimdide lahana pişiriyorum düdüklüde az ayçicek yagında ve salçalalı eşim lahanayı çok sever içine pattaesde koyardım eskiden ama gereksiz kalori olmasın diye yapmadım garibim o da öyle yice ne yapalım evde diyet talimi var:))) bugün az su içtim, yatmadan 2 ltreye tamamlamam şart:) demekki 6-8 bardak daha içmeliyim, sizin nasıl giidyor kızlar:) ya dolabı açıp kurabiye atıştırmamak ,çin kendimi zor tutuyorum üstelik reglimin ilk günü:) sabır:)) Allah sabredeni sever:)
ciiiiiiissssss
allah bagislasin canim hayirli uzun ömürler versin, pasa beyimiz henüz cok kücükler herhalde. kizimin 40 i cikana kadar bizimde gecemiz gündüzümüz belli olmuyordu. yillar ne cabuk geciyor, hala dün gibi geliyor bana.