selam kizlar birçok sayfayi okudum, ve size imrene imrene bir hâl oldum
bende 1 yildir kilo vermeye çali$an ama haftada bir kilo verip diger hafta 1.5 kilo alip ve son 3 yilda 18 kilo alan, ve geçen seneden beri 4 kilo alan biriyim, bekarim ve ögrenciyimne zaman stres yapsam (ki çok stresli biriyim) hemen nutella ve tatliya saldiriyorum tutamiyorum kendimi sonra tartilincida hep agliyorum, beni motive edebilecek biri varmi? nasil motive olurum? neden diyete uyamiyorum ne yapmam lazim? nasil verecegim 8 kiloyu 2.5 ayda?
![]()
Selam canim aramiza h.geldin. Ben gecen sene 3 ay icinde 20 küsür kilo aldim ve 5 ay icinde 15kilo verdim. Ve gecen sene mayis ayindan beri hep ayni kilolardaydim 68-69 arasi. Ve 3 hafta sonra Türkiyeye tatile geliyoruz esimle bu nedenle 4-5kilo vermeye karar verdim. Tombis arkadasimla isvec diyeti yapmaya karar verdik 2 gündür onu yapiyoruz fakat p.tesi gününden itibaren yediklerimize dikkat ediyorduk. Ben p.tesi günü 69.5 kilo ile basladim suan tam 68 kiloyum. Ve yarin sabah 67 küsürlerle uyanmak istiyorum. Sende bize katil canim 2.5 ayda 8 kiloyu cok rahat verebilirsin ben buna inaniyorum.