selam canlar, insallah iyisinizdir..
ben bugün icin farkli planlarim vardi, laptopuma format attircaktim ama sabah kardesime kahvaltiya gittik, sonrasinda hadi cekoslavaga gidelim dediler.. bizde onlara takildik, aksama kadar ordaydik.. alisveris yaptik biraz.. benim diyette güme gitti bugünyanimda hic bisey getirmemistim.. acliktan midem bulandi.. aksamda yemekte diyet haricinde yedim herseyden
yarencimmmm ben kendimi cok kötü hissediyorum, vicdan azabi cekiyorum.. spor yapmayada gücüm kalmadi.. cok yoruldummm. ben yarin bugünü tekrar yapsam olurmu ? bugün berbat gecti ya bütün büyüsü bozuldu diyetimin..
![]()
sizler neler yaptiniz? diyetleriniz ne alemde?
yarin görüsmek üzere insallah... hepinize hayirli geceler tatli rüyalar...
Selam canim nasilsin. Cekoslavakya ya gittiniz demek ne güzel iyi etmissiniz. Elinden gelen bisey yoksa ne yapabilirdin ki canim ben devam ediyorum bozmadim hic. Tekrardan telafi edersin. Ben bugün 67.8 ile uyandim mutluyum gidene kadar böyle gidersem 62 ye kadar inebilirim cok sevdim bu isi ben askla yapiyorum.Esimde dün gece cani kfc cekmis gidelim dedi ama sen diyettesin illa ye dedi yemedim ki orada misirda var bilirsin yemedim zafer benim :) Nasil dayanabildin misira diyor dedim iste böle azimle devam ediyorum bakalim hayirlisi. Sende takma kafana bu seferlik öyle olsun.