en güzelini yapiyorsun.. bende hic tereyagi, margarin kullanmiyorum yemeklerde.. sivi yag favorim

esin formuna dikkat ediyor masallah.. hep özenmisimdir ben buu yiyemem diyenlere.. kiz kardesimde öyle pastadan 1 lokma alip birakabiliyor.. bense bugün gelinlerimiz anneme pasta yapmislar... dayanamadim yedim kocaman bi dilim:26::26: ama napiiiim bütün aile ordaydi.. bi hayli kalabalikti.. biz 6 kardesiz.. 3 erkek, 3 kiz.. en büyükleri benim.. benim kücügüm erkek kardesim ve ikizlerden erkek kardesim evli.. hepimizin birer cocugu var.. hepimiz bi arada olunca bayram havasi oluyor.. aksam yemegi yerine yersin abla, hareket edersin dediler.. bende tutamadim kendimi.. ama hareket edecek halim yok..
biraz önce wc ye ciktim, yolunu gözledigim misafirim geldi cok sükür

ama bacaklarimda derman felan yok bugün.. kizimin banyosunu bile babasi yaptircak..
ay canım ya senin regl dönemin çok zor geç,yor tatlım ya, acil şifalar diliyorum

canım olsun hepimizn arada ufak kaçamkları oluyor walla can bu dayanamıyor, birde hep berebersiniz bende böyle aile ortamlarını çok severim, insan dayanamıyor öyle zamanlarda :) afiyte seker az kalori olsun tatlım